Bakıyorum diğer kadınlara sevgilileri eşleri tarafından sevgi, ilgi görüyor güzel Sözler, hediyeler resmen bebek gibi seviliyorlar aşırı özeniyorum ben hiç yaşamadım bunları hiç bir erkek beni ciddiye almıyor da zaten
2 ay
Diğer kadınları bu kadar değerli kılan ne?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
her şey göründüğü gibi değil insanlar sevmek sevilmek için değil story paylaşmak için sevgili yapıyor
Herkes öyle zaten dimi beni avutmaya çalışma
ben sizi neden avutayım?
tamam.
o kadınları kendini seviyor kendine saygı duyuyor ve kendi değerinin farkında her erkeğe yüz vermiyor ondan böyle mutlular
Ben de her erkeğe yüz vemriyorum ağır başlı duruyorum ama...
biz hatalara fazla göz yumuyoruz belki de kolay affediyoruz en ufak sevgi gösterisine kanıyoruz ondan böyle
Aşko kuşko olmaları. Yapmacik suratlar ve iki oynaklikla islem tamam
Aynen öyle
Sende sans yok demek ki onlar gibi inşallah bundan sonra olur
Çirkin şansı
Sosyal değilsen ve güzel değilsen pek ilgini çeken olunmaz
Güzellikte zerafette elime su dökemez kimse
Bu kadar güzelliğinden eminsen kimse sana çıkma teklifi etmemesine şaşırdım
Of of of sana çok şey anlatırimda aşırı düz düşünüyorsun ya
Senin anlattığın kadar anlıyorum zaten ne düz düşünmesi
Her şey güzellik değil evet güzelim zarif bir kızım üst düzey terbiye alarak büyüdüm anlatmak istediğim çok vasat basit kızların seviliyor saygı görüyor olması ben görmemem
Sende kendine uygun birini bulursun merak etme. Basit kızların bu kadar kolay sevilmesinin nedeni çevresinden kaynaklı olmasıdır.
Cilveli olmaları. Çünkü erkekler cilveli kadınlardan hoşlanır
Cilveden kastın ne?
güzel değilsen yapacak bir şey yok erkekler çirkin buldukları kızda başka hiçbir şeye bakmazlar
Güzel değilim demedim benim anlatmak istediğim şu aslında vasat altı tipler bile değer görüyor zarafet konusunda elime şu Bile dökemezler
o zaman kaşarları kıskanma vasat kız vasat erkeklerle geçici işler yaparlar çıkar ilişkileri
evlenmeye güçleri yetmiyordur belki çok üst düzey görüyolarsa seni
Yani bilmiyorum gidip ucuz bir kadınla evlenen de var bazen düşünüyorum acaba yurt dışında falan okuduğum için falan mı diye
seni masum görmüyorlar mı yani
yoksa zengin mi görüyor
Masumiyetten kastın ne belkide evet zengin olarak görüyorlar ama ben bu yaşıma kadar her şeyimi kendi çabamla elde ettim egolu havalı bir kızda değilim sessiz bit tipim
bulduğun ilk adamla evleneceksin ama ilk adam da mükemmel olacak gibi hissediyorum
Pek sanmıyorum ama umarım
selam hanfendi bence her bayan hak etmeli fakat nasip işte size öyle si denk geliyordur diye düşünüyorum
Sağol çok yardımcı oldun
Rica ederim efendim hanfendi sustum
İyi veriyorlar iyi ka*şarlık yapıyorlar ondan
Doğru haklısın
Sen nasıl birisin peki
Üst düzey terbiye, eğitim almış biriyim. Aklına ne geliyorsa
O zaman kendi seviyende birini bulursan k*asarlik yapmana gerek kalmaz.
Öyle bir şey yapmıyorum zaten
Yapmana gerek kalmaz yani özeniyorum dedin ya
Ekler misin
Eğer isterseniz sizi tanımak isterim.
Kimseye güvenmiyorum
Anlıyorum ama bu bir kıstas olmamalı.
Hatta gizliden çıkıyorum. Eğer düşünürseniz görüşmek isterim.
Akıllı erkek seçmeleri
Mesele o değil bu kadınlar avcı gibi tuttuğunu koparırlar ne yapıyorlar acaba bu adamlara büyü falan mı?
kendi özdeğerin üstüne çalış
Olay benim özdeğerim değil ki
olay o kendine değer verdikçe sana değer verenler artar
Hicbirsey
O zaman?
Sana da bakarlar savret
45 yaşına gelince mi?
Birgun mutlaka
Yorma kardeşim
Beter ol o zaman
Sen beter ol