1.77 boyum nasıl 1.90 olacağım 2 metre de olur Nasıl olabilirim alay etmeden yardımcı olur musunuz?

Yaşım 18 kısa diye alay etmeyin çocukken beslemediler. Siz rahatsınız tabi ki. Her gün et süt ile büyüdünüz. Tabi uzarsınız at gibi olursunuz sonra insanları ezer küçük görürsünüz. Bu kez yardım istiyorum. Bir de hormon iğnesi gerçek mi? Sikorta karşılıyor mu? Param yok işsiz kaldım. Spor yap demeyin günde 1000 kez zıplıyorum bir şeye yaramıyor.

ALAY ETMEDEN DALGA GEÇMEDEN YARDIM EDİN BANA. CİDDİYİM ARTIK İNSANLARIN DALGA GEÇMESİNDEN BIKTIM. DALGA GEÇENİ POLİSE VERECEĞİM. ZATEN İŞİMDEN KOVULDUM KAYBEDECEK HİÇ BİR ŞEYİM YOK!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Soru Güncel Bu Dünyanın En Önemli Şeyi Bunu Her Yerde Paylaşın sizin çocuklarınız da benim gibi cüce olmasın O ZAMAN ANLARSINIZ. ÖNERİLERİNİZİ BURAYA YAZIN VE BENİMLE ALAY EDENLERİN İSİMLERİNİ EZBERLEDİM ONLARI MAHKEMEYE VERECEĞİM.
Güncellemeler
+1 yıl
Soru güncel güncelledim diye size bildirim geliyormuş rahatsız oluyormuşsunuz falan umurumda değil burada canımla boğuşuyorum biraz da siz sıkıntı çekin.
1.77 boyum nasıl 1.90 olacağım 2 metre de olur Nasıl olabilirim alay etmeden yardımcı olur musunuz?