Sende benim kafadansın bende kalabalık ortamları düğünleri sevmem hep sakin ortamlarda kalmayı tercih etmişimdir ama arkadaşlarım sağolsun zorla beni sosyal aktivitelerine götürüyorlar kötümü yapyorlar değil tabiki bu şekilde bazı şeyleri daha rahat anlayabiliyorsun o yüzden sevmesen de dahi içindeki sese kulak ver ve boşvermişliği bir kenara bırak katılman senin için + ama uzak kalman - durama düşürür seni
Bence saçma değil. önemli olan okuldan mezun olmaktir. Partiye gitme nolacak. Başka gün sevdiğin arkadaşlarinla parti verin. Bende partiye gitmedim. Önemli olan sevdiğin insanlarla zaman geçirmektir. Partiyide sevdiğin arkadaşlarinla yaparsın. O zaman daha iyi hissedersin.
Bir süre sonra saçma gelen şeylerin sayısı artacak, dışarı çıkmak istemeyeceksin, kimse ile görüşmek istemeyeceksin, umarım yanılıyorumdur. Hayatının merkezine sevgilini koyma eğer öyle yapıyorsan..
Ben düğünlere gitmem oynamam ama lise mezuniyetinde cok eglenmistim gönlümce aciktan okuyorum , tanidiklarim olsaydi giderdim. 100 tlymis ama çekim yaptiracagim.
Ben de gitmemiştim lisede. Geçen hafta mezuniyet partisi benim olmamasına rağmen baya oynadım, eğlenceli oluyormuş. Kendiminkine katılmayıp, başkasının mezuniyetinde oynayan tek numunelik ben olabilirim kxndjfzf