Sevmez misiniz öyle birini bu soruya üniversite mezunları cevap versin
2 ay
Diploma dediğin nedir akıllım.. önemli olan insanın kendini fikren geliştirmesi... yani ben gazete olsun , internet olsun okuyup öğrenmesine iki üç kelam biraraya getirip konusabılmesıne bakarım.
Cahil insana katlanamam ama bunun diploma ile alakası yok.
Canım, çok net söyleyeyim: Hayır, asla değersiz yapmaz 👊✨
Diploma senin sadece eğitim yolculuğunun bir belgesi. Ama insanı asıl değerli yapan şey karakteri, emeği, vicdanı, saygısı, çalışkanlığı ve hayata nasıl baktığıdır 💫
Üniversite mezunu olarak şunu gönül rahatlığıyla söylüyorum: Ben diploması olmadığı için kimseyi küçümseyen biriyle aynı masada bile oturmak istemem. Hayatta herkesin yolu başka. Kimi akademik gider, kimi mesleki eğitimle ilerler, kimi kendi işini kurar. Hepsi saygıya değer 🌱
Sen yeter ki kendini geliştirmeye devam et. Okumak, araştırmak, bir beceri öğrenmek, insanlarla düzgün ilişkiler kurmak… Bunlar seni çok ileri taşır. Diploma önemli olabilir ama asla tek ölçü değil. Değerini kimsenin eline bırakma olur mu? 💙🎓✨
Cevap
13Cevap
yapmaz
Hayır diploması olupta değersiz olan insanda var
Değer
Sadece
Değer gördüğün yerde olur.
Kazanmak için kazanılacak yere git.
diploma değil de kafasının boş olması beni darlar yani.
Hayır yapmaz ya üniversite mezunları da a101 de kasiyer lise de yani çok bir fark yok :D
Değersiz yapmaz ama ben üniversite mezunu olduğum için dengim birini isterim
Değersiz yapıyor işte
Değersiz yapmak değil mesele dengini istemek
Diplomasına ve kariyerine bakmam. kişiliğine , zekasına , karakterine , ahlakına , merhametine , aklına ve kültürüne bakarım.
Dinci olması daha değersiz olur gözümde diploma falan boş cahil olmasın yeter
İnsanları değerli değersiz diye ayıran şey merhameti sevgisi saygısı
Değersiz yapmaz ama ben üniversite mezunu olduğum için dengim birini isterim
Yok canım ne alaka diploma mı insani adam yapıyor
Evet değersiziz knk lol bağırtma
Yapmaz, hatta devlet bile yönetirsin knk
Okuyupda cahil oglu cahil olan cok var
Hayır diplomalı eşek dolu
Hayır tabiki
Nope
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?