Bunlarin nasil karni yok, sonra kollari kalin degil o
göt nasil büyük oluyor ama karni olmuyor?

Spor canım spor. Bu aralar bende saldim. Ama spora başladım gene yoksa bel incelip kalçayo da çalıştırdığım için öyle fiziğim oluyor. Kalça için öncelikle squat kesinlikle dene. Bacakların ağrısa da sabret sonra alisiyorsun zaten.
Got kasla yapilabilen bisey. Kas olmayanlarda da genetik
Köy kızı bunlar. İnekle koyunla yetişmiş. Ne kadarda temiz efendi kızlar. Oy oy oy
Genetik ve squat. goğüse zaten yapilacak bir şey yok.
Gogs dik durmasi icinde egzersiz var
Ha prdon yok yok büyük bendekiler hatta sekilli ama spor yapinca simdi erir diye korkuyorum ama dedigin gibi press sinav yapinca bidey olmaz
Peki simdi ben agirlik kaldirmam geekiyormus kollarim incelmedi icin ve protein yemem gerekiyormus kas olusursa?
Ha iyi bari ya ben normal narin bir görüntü istiyorum gogs popo ya sekilli olsun yeter büyümesin fazla zaten
Diyet işinden pek anlamam. ama ben yıllardır spor yapıyorum ağırlıksız. spora ara versem de aynı görüntüyü koruyorum uzunca bir süre. sadece hafif bir yağlanma oluyor six packler eskisi gibi görünmüyor o kadar :) kondisyon ve patlayıcı güç antrenmanları ile oluşmuş kasların erimediğine şahitlik ettim ben. üstüne biraz kilo binebiliyor oda sporu bırakmadığın halde aynı düzen yemeye devam ettiğin için. bu senin vücudunu tanımanla alakalı. biz ne kadar konuşsakta boş
Anladim ya üfff aslinda sana anlatirdim nasil oldu felanli da neyse uzun olur
HAhshsh vay köpek insan anlat der
Pislik ya mors oldum nekadar incindim su anda biluyib mu
Alla alla belki seni daha bilgili buldugum ickn sna anlatmak istedim
Hahaha cok bilenlerin basina geliyor aynen
Istemiyom gittt
Cevap
34Cevap
Spor dan dolayı gadasi
Oha bu baya abartı ya sanki balonu ortasından sıkmışsın gibi 😂 Doğalı daha güzel ya
Kilo değil kas
Göğüslerde medikal müdahale olabilir
Ama o kas niye normal et gibi duruyor kaslilari biliyon erkeksi bir sekilde duruyorlar
Squat yapıyolar la bunlar ne kilosundan bahsedıyon sen :D
Spora calisinca erkeksi bir görüntü olmazmi ya
Öylemi ya mesela ben kaslanirim diye gitmiyorum spora evde egzersiz yapiyorum ama yeterli olmuyor sanki :(
Ya yok vucuduma yakisir sekilde olmasini istiyorum popom gayet sik ve 110 civari dahada büyüsüb istemem hatta veriyim belim incelmesi lazim gogs 85, kollarim incelmedi lazim toparlamam lazim yani üff
Parali buralar kanka adam aletleri göstermek icin 50€ aldi benden mk
Götüm büyük bunlara benzer vucud tipim var zaten ama fazlaliklarimsa var popom 110 civari siki ve fit squatsiz 😃
doğuştan bir fizik avantajları var ama özel korselerle yapıyorlar o vücudu
Doğatlan doğatlan
Iste at gibi bayan dedikleri bu oluyo tadına doyum olmaz
Dogru bir spor ile bölgesel zayıflama yapıyorlar
Öyle oluyormu bölgesel zayiflama diye bisey var mı
Evet var tabiki
O ise yaramisor bence ya
Bende yarıyıor bilinçli yaparsan
İğrenç görünüyor bence.
Squad yapıyorlar genellikle.
Güzel birşey mi bu şimdi çok itici
Aynen fazlasi kötü durur dozunda olucak
Bak senin fotodakini memesi bile yok ne o öyle igrenc bence memesiz kadin mi olur
Yanlız çok iyiler be :)
Protein agirlikli beslenip sporyap seninde olur
Benim vucud tipide bunlara benziyor ama karnim var hafif birde kollarim kalinlasti squatsiz benimki yine iyi simdi spora baslayinca eririm diye korkuyorum
Nasil yicem protein agirlik limk? Kas olmaz mi ozaman
Programli fitness ve mükemmel beslenme
Fitness yapanalrin ama
Kas lari belli oluyor erkeksi görüntüleri oluyor o nolcak
Erkeğin programla fitness yaparsan tabi belli olur. Kadınların programları ayrıdır. Aç izle YouTube dan youtuber hatunlar var bu isi yapan
Mesela agirlik kaldirmak proteinle beslenmek kas yapmaz mi?
Yapmaz Öyle basit bir is değil milimetrik hesaplar ağırlıklar kardiyo antrenmanları dinlenme, karbonhidrat, protein, kaksiyum, bir çok besin değeri ile beslenerek bu sonuçlar alınır ve spor hicbir zaman bırakılmaz
Yani hic birakmicammi baslarsam
Tabiki de
Ufak egzersizler yaparim ya sonra duruma göre bakilir
Aynen
noktasal bölgesel çalışmalar:D
Gööt den ibaret bunlar popon kizi var igrenc bence
Deli gibi spor yapıyorlar
Butun enerji oraya 😀😀😀
spor yapıyolar sizin gibi onune gelip yemıyolar mk
Beni ne biliyon mk demekki benimde bunlara yakin bir vucud tipim varki spriyorum mal ya
yav heh. çd aynen öledir evet :d
asdasd aa ayıp ama :D
Bunlar kız degil knk melek
Biraz genetik + spor
@YesDaddy salakmisin fake o resim kendisi degil
Göt konusunda aynı düşüncedeyim
Bendede buna bezer göt var squatsiz hatta ama karnimda var hafif cok degil ama popom sIKI ve guzel kilo aldim bilere büyüsünler diye güzel oldu ama kollarim felanda aldi heryefim
ALdi yani
Memelerde büyüdü mü
Evet 80 a ydi 85 B-C oldu
Götü niye büyüttün orta iyidir sonra memelerde büyür göbek olur
Evet öyle oldu hafif ya ya kemigim bana batiyordu cok zayiftim tiksindim kendimden etli butlu olayim dedim iste topsrlicam iste
Fazla alma ele avuca gelecek kadar olsun yeter bize
Synen aynne öyle zaten 1,68 kilo
73 felan 79 dum ama hamile hatun yeni anneler gibiydim sevdigim seviyor öyle beni 😄 Miller hamilesmisin niye bukadat tatlisin diyor
Fazla alma memesi sarkık istemen götü yumuşak sert olsun Sonra vajinada sarkar
Yok ya toprlicam besinlerle
Merak ettim görme şansım var mı
Bunu bnde anlamıyorum 😀
Spor, düzgün beslenme, biraz da genetik.
Bu g. te y. rak ulaşmaz be 😂
Estetik.
Squat :)
ben inanmıyorum bu şekilde olabildiklerine
Botoks
Sence?
Ikıncı ne öyle hava yastığı gibi ya 😁😁😁
Genetik
Estetikli hepsi
Hormansaldır
Bakim spor para :)
Spor spor