En son hangi notu bıraktım hatırlamıyorum.. Ama hatırladığım, kendime bıraktığım en son not: "Kürşat abi bir o* çocuğudur, onu alsa affetme."
8 sene önce, kalpten yazdığım bu not artık olmasa da zihnimdeki yerini koruyor. Çok da komik, bana o kadar kötü hissettiren kişiye hala abi diyorum. Çocukluk böyle bir şey olsa gerek.
Bundan önceki hesabımı kapatıp direkt yeni açtım. Düşün düşün aklıma birşey gelmedi, en son giydiğim bir sweat t-şört vardı onun üstünde yazıyordu "never again" diye, onu seçtim sonra.
Uma Thurman isimli bir hatun var ona çok benzetmiştim seni. Aslında "neveragain" ve saçların onu çağrıştırmıştı. Nickinin ardında büyük bir ihanet ve intikam yatıyor zannediyordum..
Hayatı sevmiyorsan at gözlüğünü gözünden at İçi boş düşüncelerini başka tarafta sat Değeri paha biçilemez beynini işin içine kat Geçmiş üzerine çek çizgi gelecek günlere ver start
Her insan bir durak sen bir duraksin.. Gelen gecen yolculara fazla takilma hayat bu iste bazilari geliyorken birseyler ögretir bazilari gidiyorken.. :/
En İyi Cevaplar