Kendine nasıl bi not bırakırsın? 😄🩷
#To_Be_Honestt 💖~ ☆

Kendine nasıl bi not bırakırsın? 😄🩷
#To_Be_Honestt 💖~ ☆
Umutsuzluğa düşme, umut etmekten vazgeçme. Hislerine kulak ver, onlar sana doğruyu söylüyor, annene de kızma, seni anlamadığı için, görmediği için, mütemadiyen seni suçladığı için kızma ona. Çünkü şunu bil ki O'na da bu öğretildi. Sen anla kendini, sen vazgeçme kendinden ve şunu da bil ki çiçeğim; olumsuz düşünen bir zihinle, bellekle olumlu bir hayat yaşayamazsın. Kimse, hiç kimse senin hayatının içine edemez sen buna müsade etmezsen, bırak havalsınlar, gülsünler, iblisler tuzaklar kurşunlar, Allah da onlara tuzak kurar, içinin ısınmadığı kişilerden uzak dur, içinin sinmediği hiçbir şeyi öylesine yapma. Ah benim İnci Tanem ağlamaktan korkma, ağla lakin kuytu yerlerde, ağlamamaktan kork çiçeğim, ağlamayan taş kalpli irinlerden kork kuzum, ağlamak güçtür asla zayıflık değildir, merhametli bir kalbe sahip olan ağlayabilir, asıl güç merhamettir, ağlamak seni güçsüz kılmaz annem, bilakis güçlendirir, güç katar gücüne, şefkatli bir kalbin olduğunu gösterir ağlayabilmen. Şefaatli olmak ne zaman güçsüzlük olmuş ki, asıl güçsüzlük zalimliktir, gaddarlıktır, bundan keyif duymaktır. Canımın içi yüreğinin seni götürdüğü yere git, bazı kişileri affetsen de, şayet sevemiyorsan onlara kelam dahi etme, seviyelerine inme lakin onların bir seviyesi dahi yok ki inilecek, çıkılacak. Sözlerine yazık gülüm bazı kişiler bırak konuşsun, sen konuşma, he de geç. Seni anlamaya gönlü olmayanlara söyleyeceğin her söz fazlalıktır, yazık olur kelimelerine. Mazindeki o saf, temiz kızı her zaman çok sev ve kimsenin seni senden çalmasına müsade etme, içindeki o kız çocuğu hep şen, şakrak olsun, kimsenin o kız çocuğunu öldürmesine müsade etme annem. Sen çok zor yerlerden çıktın, kurtuldun ve inanıyorum ki bu gemiden mutlu ineceksin, annenin gözleriyle bakma kendine olur mu, senin annende sensin, baban da sensin, sen kendinin her şeyisin ve asla çiçeğim mucizelere inanmaktan vazgeçme olur mu
🌸✨️
Her zaman önceliğin kendin olsun. Unutma kimse senden daha değerli değil.
Mükemmel bir not bence ~☆
Cevap
14Cevap
Kendimi seviyorum.. kendime güveniyorum ve her zaman da kendimin yanındayım.. bunları bırakırdım ben.. :D
Yaa ne güzel 🙃
Bu kız ben neden engelledi diye düşündürücü bir not bırakırdım.
😂😂
Yazamadım yeni yıl mesajımı :(
Aynı hataları yapmayı bıraktığın gün mutlu olacaksın 🙄
Süper 😀
Bence de ~🙃
Kendini her daim sev. Mutlu olmayı en çok sen hakediyorsun. Kalbini kıran olursa hayatından çıkar...
Yaşadıkça her yeni günde güneş her zaman doğacak ve batacaktır.
Yarın gidecek olan kargoları şimdiden hazırla 😂
😂😂
Ses kaydı atardım çok uzun 😁😁😁
😄😄
Mallık yapma fdkfjskl
Kısa ve öz olmuş hsjsjsj
Öyle net her şey flsdjflk
Cesur ol derdim
Her daim efendi ol, çizgiyi aşma derim.
İnsanlara canım canım güvenmeyi bırak.
Adam ol (opsiyonel) skskmfmfögb
neşelen mutlu ol