Aşırı boy takıntım var sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim?

Öncelikle 25 yaşındayım 1.52 boyundayım lisedeyken boyum nedeniyle çok ezildim arkadaşlarım hocalarım bile dalga geçiyordu. Üniveristeye başladığım andan itibaren psikolojim daha çok bozuldu. 15-16 yaşlarında okuyan biri gözüküyordum. Her tarafımda uzun boylu insanlar falan. güzel bir yüzüm var ama hep keşke uzun olsaymışım diyorum aldığım elbiselerin kıyafetlerin hep boyunu kestirmek zorunda kaldım. Boyum kısa diye aşık olduğum kişi tarafından reddedildim. Sonra başka sevdiğim bir erkek de boyum yüzünden beni kabul etmedi. Erkeğin boyu kıza göre daha uzun olur ama yanımda uzun boylu kız arkadaşlarım olunca üzülüyordum. bütün arkadaşlarımla iletişimimi kestim onlarla dolaşmayı gezmeyi ve vakit geçirmeyi bıraktım. artık insanlardan uzaklaşmaya başladım. içime kapandım. İngilizce ögretmenliği bitirdim mesleğimi şu an yapmıyorum. Sınavlara girmiyorum. Ögrencilerim benden daha uzun olduğunu bilmek beni çıldırıyor ben onlara sözümü geçiremem diye düşünüyorum. Bütün özgüvenimi kaybettim. Boy uzatma ameliyatlarını araştırdım fiyatı çok fazlaydı. evde kaldım diye düşünürken birinden evlilik teklifi aldım benden 3 yaş büyük biriydi. boyu uzundu. ama kabul etmedim. beni çok seviyordu. her şeyi düzgündü iyi biriydi. ama ben evlenemem diye düşündüm boyum çok kısa onun yanında kızı gibi duracaktım kim bilir ablaları yengeleri annesi beni görünce ne diyecekti. tamam dışarda topuklu giyiyorum ama evde nasıl olacak o? evlenmeyi gelinlik giymeyi anne olmayı aile kurmayı çok istiyorum ama gercekten boyum yüzünden bundan korkuyorum. bütün psikolojim bozuldu. Hiçbir ortama giremiyorum intihar etmeyi bile düşündüm. biliyorum her halimize çok şükür yürümeyen insanlar da var. durumu kötü olan insanlarda var belki bu yüzden canına kıyılır mı diyeceksiniz ama gercekten psikolojim çok bozuk ne yapmalıyım bir psikologa bir psikiyatriye görünmeli miyim?
Aşırı boy takıntım var sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim?