Evim okula uzak olduğu için metro istasyonuna gitmek amacıyla her sabah aynı saatte dolmuşa, dolmuştan da metroya biniyorum. Pazartesi gününden beri metroda daha önce hiç görmediğim biri ben otururken karşıma oturdu. Metro boyunca bana bakmasından rahatsız olduysam da olabilir diye olaya iyi yönden bakmaya çalıştım; ancak metroda aynı durakta inip, aynı yolda yürüyüp ben karşıya geçerken onun da karşıya geçtiğini ve okula kadar benim arkamda geldiğini farkettiğimde iyice şüphe ettim. Bu olay pazartesi gününden beri oluyordu. Belki adam indiğim durakta çalışıyordur ve yolumuz aynıdır diye düşünerek kendimi avutsam da arkadaşlarımla yaptığım bir planla beni takip ettiğini kesinleştirdim. Bu perşembe sabahı metroda bir arkadaşım beni o adamla takip ederken diğer erkek arkadaşım da ara yolda beni bekliyordu ve ben her zaman yürüdüğüm yoldan yürümeyip ara yola saptım arkamdan gelmesi için ancak o bunu anlayıp gelmedi ve benim her zamanki yürüdüğüm yoldan yürüdü. Onu da bir arkadaşım bisikletle takip etti. Sonuç olarak yine beni görene kadar okulda bekleyip gitti. Aileme söylersem abim, babam ve kuzenlerim sakin kalmayıp adamı öldürebilirler bile. Ya da adam yanında çakı falan taşıyorsa herhangi birine zarar verir diye çok korkuyorum. Polise gitsem adam kanıtın yok nasıl inanalım diyip bana yardım etmez. Ne yapacağımı cidden şaşırdım. Uyuyamıyorum geceleri... Lütfen bana yardım edin arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
Bu hafta içinde yine adamı metroya geçmeye çalışırken gördüm ve kentkartı dahi yok milletten isteyerek giriyor içeri.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer