KS Hakkında Nasılsın sorusuna "Eh işte şükür" diyen birisine neden diye sormalımıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neye göre sormam gerek? Sorsam bir şey kaybetmem belki ama, nedense çekiniyorum. Bu konuştuğum kız, tanışmışlığım çok yok. Terste cevaplamaz ama bilemedim. Nasılsın sorusuna "Eh işte şükür" diyen birisine neden diye sormalımıyım? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sezer002 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl birz sabır et sonra açıl :D sdsdsd huyunu suyunu bilmiyorsun kzın dha buluş kahve ısmarla falan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ''İyi bakalım'' bunu dersen ayar olur ;) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😃 Peki hocam ne demeliyim sence ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ''İyi Bakalım'' veya ''Anladım'' veya ''Hmm'' yaz kardeşim ;) Yorumla Soran +1 yıl Ayarmi et diyorsun? Neden peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O seni ayar ediyor çünkü.. Yorumla
Peynirlimakarnamio Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Anladım yaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sormuyayim mi? Yorumla Peynirlimakarnamio +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Neden ki? Yorumla
A_Emre Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl KS Hakkında konusunda 311 cevap paylaştı. Allah iyiliğini daim etsin de 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sormuyayim mi? Neden? Yorumla A_Emre +1 yıl O zaten sağol gibisinden bir cevap vericek sonra sen konuyu değiştirip sohbete gireceksin Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani sohbete gireceksin derken? Allah iyiligini versin dedigim de sagol derse baska ne denir ki. Yorumla A_Emre +1 yıl Eee hayat nasıl gidiyor okul nasıl veya neler yapıyorsun gibisinden Yorumla
En İyi Cevaplar