Yemeden kendimi durduramiyorum 87 kilo oldum ekmegi yemesem sadece olabilir mi mesela az once sadece kuzu ve salata yedim ekmek yemedim bunun etkisi olur mu? Diyet falan demeyin onu yapamam spora gittim 2 gun sonra biraktim
Gıdadan keserek eritemezsin ki kaldı ki göbek yağı en zor eriyen yağlardan biri sevsen de sevmesen de spor da yapmalısın en azından yürüyüş veya koşu sonracıma mekik. Ekmekle birlikte makarna, pilav, tatlı, şeker ve unlu gıdaları da kesmen gerekecek. Üzgünüm ama gerçekler :D
Az once 2 tane cikolata yedim tatli yemeden duramiyorum spora gelince ancak evden cikinca sahilde bir ileri bir geri yapiyorum sonra giriyorum bir mekana yeme icme gene basa donuyorum hep sorun.
Kesinlikle. Anahtar çözüm bu zaten. Ama ekmek ile beraber makarna, pilav, hamur işi ve şekeri de kesersen işe yarar. Et ürünleri süt ürünleri salata sebze istediğin gibi serbest
Kahwaltı hariç ekmek yeme. Yağ we karbonhidratı kes. Günde 3 litre su iç. 1 saat yürü. 3 fincan yeşil çay tüket. Akşam 6:30 dan sonra yemek yeme. 1 ayda en az 5 kg wermezsen gel söyle 😎 alkol şeker yağ uzak dur
Aynen hemde ozel hoca tuttum kac kere sharotn otelin spor salonu 2 defa gittim oda arkadas gidiyor diye beni cok zorluyolar bende zora gelemem zaten butun gun sirkette yoruluyorum beyin olarak erken pes anlican.
Ben zaten fittim birden kilo aldim psikolojik sanirim bazi seyleri kafama takiyorum direk cikolata kebap olmadi cikiyorum alisveris yapiyorum, illa yiyecek bir sey buluyorum. ama artik durdurmam lazim kendimi yoga falan gideyim diyorum hem ruh hem beden acisindan iyimis
Orda bir göbek gördüm 🤔 fit halin değildir bu herhalde. Yoga iyi güzel ama öyle zannedilenden aksine bir "ohhmmm" dan ötürü değil yani. Ama dene bakalım
En İyi Cevaplar