Çok çaresizim. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Ben 21 yaşında tıp fakültesinde okuyan biriyim. Henüz birinci sınıftayım, çünkü okul değiştirdim. Benim sorunum, ailemin kendimi bildim bileli geçinememesi. Neredeyse her gün kavga gürültü var evde. Şimdilerdeyse annem ve babam küs, asla konuşmuyorlar. Babam annemin yaptığı yemeği bile yemiyor. Kendisi hazırlayıp yıkıyor her şeyi. Aynı yatakta uyumuyorlar, konuşmuyorlar. Bu neredeyse bir aydır böyle.

Babam bizimle de çok nadir konuşuyor. Eskiden de konuşmazdı ama hep korkutucu biriydi. Hiç dövmedi ama hep çekiniriz kardeşimle birlikte. Annem her şeyi bana söylüyor boşanacağım falan. Ben boşanmalarından yanayım ama kardeşim istemiyor.

Zaten hiçbir zaman tam bir aile olamadık biz. Ne bir tatile çıktık, ne güzel bayram ziyaretlerimiz oldu. Babamın tüm ailesi de birbiriyle küs çünkü. Babamın bugün izin günü ve evden çıktı gitti. Annem evdeydi. Sonra çok yakın bir tanıdığımıza babamı arattı, evde su ve ekmek bitmişti diye. Babamın cevabıysa evde musluk akıyor, içsinler...

Annem de dışarı çıktı şimdi. Arkadaşına gitti. Ben arada kalmaktan ve bunları yaşamaktan çok sıkıldım. Haftaya komite sınavım var ve asla kafamı toparlayıp çalışamıyorum. Kardeşim de öyle.

Sizce ne yapmalıyım? Acımanızı beklemiyorum, durumun farkındayım. Sadece fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
Çok çaresizim. Ne yapmalıyım?