Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Onlarda böyle çok , videolarda filan gördüm çok kez..
Benim için neye benzedikleri değil ne yaptıkları önemli..
Onlar benim bacılarıma tecavüz edilirken gülerken , kardeşlerim , abilerim diyebileceğim ve bir zamanlar bizimle omuz omuza savaşmış insanları çıplak vaziyette işkence edip dalga geçerlerken , benim onları güzel bulmam veya bundan etkilenmem olası bir şey mi?
Hayır , elimde olsa , siyonizmin askerliğini yapan erkek kadın herkesin canını kendi ellerimle almayı isterim. aynı şekilde bunların beyni olan insanlarında gözleri önünde çocuklarını ve eşlerini öldürmek isterim..
Onlar sonuna kadar necis , zulüm ile hayat standartlarını yükselten insanlar çünkü.. zaten bunu ben yapmasam bile , o gün mutlaka gelecek.. zulüm her daim var olamaz.. sessiz yakarışlar bir gün cevap bulup bir yerlerde patlak verecek..
Zaten tarih boyunca zulmedenleri hep hazin bir son beklemiştir.. umarım onlar içinde o gün çok uzaklarda değildir.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürk askerinin karşısında çıkmaya cesaret bile edemez. Vurmam gerekirse kellesini alirim
12 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun koç yiğitler 😂
- +1 yıl
Ahah saolasin komandoyuz biz :) ona sorun bence türk askerlerine karşı çıkamaz tüm dünya korkuyor bu mu korkmayacak :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSavaş alanında güzel çirkin kavramı olmaz. Düşman düşmandır sen onu vurmazsan o seni vuracak. Canından değerli mi karşıdakinin kaşı gözü. Üstelik senin ülkenin düşmanı. Vala parçalara bile ayırırım.
21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana elbette önemli değil vatana uzanan el kiminse kırılmalı 👍
Sen vurmazsan o seni vurur..
11 Yorumla- +1 yıl
Vururum ben acımam 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Diğer konusunda 400 cevap paylaştı. bayanı vurmam asla. ama aılem vatanım evladım kardeslerım sizler tehlikede iseniz. müslüman zulum görüyorsa. gözümü kırpmam yakalarım tutsak ederım yıne vurmam son çare öldürmek olur
02 Yorumla- +1 yıl
1. Bayan değil kadın diyeceksin 2. Müslümanlık değil Türkiye cumhuriyeti tehdit altında soruyu böyle anla 3. Savaşta kadın erkek olmaz namlu sana bakıyor patlatacak beynini gavurun karısı görecen gününü
- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılEline silahı alan bizde kendisini savaşçı sanıyor m.. k o mermi kulağının yanından viziltiyla geçince eli ayağı titrer. Her neyse ben bunu savaş esiri olarak degerdirecem hangi alanda kıyacağım belli olmaz.
00 Yorumla
+1 yılİlk önce s... m diyenlerde Türk kanı yoktur araplaşmış Türklerdir onlar. Türk olduğumdan sadece vururdum güzelliğine bakmazdım.
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle öyle düşünen zaten Türk değildir. zaten giderek araplaşmıyor muyuz normal böyle düşünmeleri
- +1 yıl
Bunca imam neden terörist neden çocuk tecavüzcüsü neden hayvan tecavüzcüsü neden bunlar da adana mersin bölgelerinden çıkıyor orada arap insanlar çok. Adana mersinden buraya bir başlarım haber kaynaklarını atmaya site çöker hep böyle haberler.
- +1 yıl
Bölge olarak ele almaktan ziyade ülke genelinde böyle bir sorun var. yani müslümanlığı arapların kendi geleneği ile karıştırıyoruz biz böyle değiliz Türklüğümüzde öz benliğimizde olmayan şeyler bakıyorum iyice bize yapışmış üzülüyorum
- +1 yıl
Ysni ben arapların yoğun yaşadığı yeri baz aldım ama dediğin gibi araplaşma ülkenin her yerinde gösteriyor kendini. :)
https://i.hizliresim.com/Vr7WPr.jpg
https://i.hizliresim.com/Lb65ZG.jpg
https://i.hizliresim.com/Z9qoMa.jpg
https://i.hizliresim.com/rODz67.jpg
https://i.hizliresim.com/dOJgP4.jpg
https://i.hizliresim.com/G9JMB2.jpg - +1 yıl
Çok haklısın çok her şey dediğin gibi. Ama umudum var benim yine de biz öz benliğimizi kaybedemeyiz
Türk milletine böyle soru mu sorulur
Söz konusu vatansa anasını babasını dahi vuracak bir milletin evlatlarıyız biz11 Yorumla- +1 yıl
Helal bee 👍👍 soru olsun diye takılma ;)
+1 yılVatanina goz dikeni ez ogul...
Buyuk konusmayayim, babam olsa acimam...21 Yorumlaİşte asil Türk evladı ecdanın seninle gurur duyuyor oğul 👍😀
+1 yılPrensiplerim gereği bir bayana asla saldırmam fakat yanlışlıkla vurabilirim. :D Sonuçta düşmanımsa yapacak birşey kalmıyor
07 Yorumla- +1 yıl
Düşman kadını erkeği var mı düşman işte 😂
- +1 yıl
İşte ağır basıyor kadın olması düşman kadına vuramam tamamen savunmasızım. yumruk atamam birsürü gelirse ölebilirim. :D
- +1 yıl
Ölmeyi göze alıyosun yani 😂
- +1 yıl
Merak etme ölmem karşımdakini manipule edebilirim. :D
- +1 yıl
Nasıl yapacaksın seni delik deşik ederler aslanım 😂
- +1 yıl
Ha bir el bombam var ve rasgele atmaktan çekinmem :D
- +1 yıl
Anlıyorum peki 😀
+1 yılII. Murad gibiyim ben; savaş sevmez, barış ister. Kimseyle savaşa girmeyelim. Lakin buradaki kaygıma İsmet İnönü'nün ödlekliği isnat edilmesin. Sadece barışçıl olmak en iyisidir.
00 YorumlaAnlamadım. Başkasını bilmem ama hiç acımam yahudilerden nefret ettiğim kadar hiç bir milletten etmem. Benim Türk kadınımın Tırnağı olamaz.
12 Yorumlaİbreti alem olarak kafasını bile keserim tekbir getirerek :))
14 Yorumla- +1 yıl
Hahah yok canım bu kadar canileşmeyelim 😂
- +1 yıl
Haklısın olma valla çok haklısın
- +1 yıl
Seni davet edemiyorum! profilimdeki soruyu yanıtlar mısın?
+1 yılVururum. Çok yakışıklı bir erkek olsa da vururum. Ama savasin ortasinda degilsek bir gider yuzune bakarim jsxjsf
02 Yorumla- +1 yıl
Savaşta her şey mübah 😂
- +1 yıl
Yapcak birsey yok vurcez ama cocuk olsa vuramazdım ya.. ne kadar düşman evladı olsada cocuk yani
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Yahudiye ve Ermeniye acımak yok çünkü onlar kimseye acımaz..
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Savaşta güzellik çirkinlik yoktur. Ama İsrailliyse sadece bir kurşunla bitirmem işini en uzun en acılı ölümü yaşatırım ona.
00 YorumlaDiğer konusunda 958 cevap paylaştı. Ne saçma bir soru ya? Savaşta güzel/çirkin ayrımı mı yapılacak? 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Tarihte Türk erkeklerinin yabancı kadınlara olan zafları belgelerle ortadadır. Meteler hanlar çini askeri gücüyle bertaraf etmesine rağmen çinli güzel hatunlarla evlendiler o hatunlar ajanlık yaptı ve hükümdarlarlıklar çöktü ;) padişahların da yabancı kadınlara zaafları vardı bende biraz nabız ölçmek istedim saçmalık değil
Onu bir kadın olarak değil düşman olarak görürüm. Gözümü bile kırpmam. Dan dan dan
010 Yorumla- +1 yıl
Vay be ne koç yiğitler var 😂👍
- +1 yıl
Trabzon mu 😂
- +1 yıl
Yaşa be 😀👍
- +1 yıl
Allah allah 😀
- +1 yıl
😂😂👍
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu kıza hallenen Türk evladı degildir zaten. O. Cocuklari
21 Yorumla- +1 yıl
Türklükde böyle bir şey yok zaten 👍
Savasta o heycanla bunu erkek bile sanarsin yani zaten bu kadinda kamuflaj giymis manken
02 Yorumla- +1 yıl
Farkedilmez bile
en iyi israilli ölü israillidir. isterse afrodit olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen şimdiden namluyu doğrulttum kendisine zaten :) :) :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu da günün şakası olsun :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSavaş esnasında güzel diye bizi öldürmesini mi bekleyeceğim , ne kadın dinlerim ne de güzel , öldürmek için elimden geleni yaparım.
11 Yorumla- +1 yıl
Helal be 😀👍
- Diğer konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılsavaşta güzellik para etmez ama bunu kesin m.. ndan vururdumm bu ayrıcalığı hak ediyor bence...
00 Yorumla A. ına bile koyarim
Hic bir kadin vatan topragindan daha guzel olamaz00 Yorumla
+1 yılTek kurşunla kafasına sıkarım ben bu sürtüğün
01 Yorumla- +1 yıl
Yavaşş gel 😂
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılVururum 😀acımam ama normal hayatta vurmam sadece
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Kafasını keser kızartma yaparım 😂😂
Ama kadına da el kaldırmam sadece savaşta yaparım - +1 yıl
Helal olsun :)
- +1 yıl
😀👍
butun sarjoru kafasina huzur icinde bosaltirim...
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Alnının ortasından vururum
02 Yorumla- +1 yıl
Düşmanın kadını erkeği olmaz 😀👍
Savaşta vurulur tabi acınmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle gözümü kırpmam 😂
+1 yılsavaş meydanında güzel çirkin yakışıklı olmaz..
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👍
Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Alnının tam ortasın vururum valla 😀😀
06 Yorumla- +1 yıl
Şu güzelliğe nasıl kıyarsın 😂
- +1 yıl
Helal olsun sana 😊
- +1 yıl
Mükemmelsin :)
- +1 yıl
Aynen öyle hiç bir şey hafifletici sebep olamaz :) Tarihte Türk imparatorlarının padişahkarın metelerin zafları var ya hani güzel kadınlara hatta çinliler bizi askeri güçle değil kadın entrikalarıyla alt etmiştir bu soruyu o bilinci ölçmek için sordum aslında ama bilmiyorum burada çoğu küheylan kesiliyor normalde nasıl olur ;)
Vurduktan sonra aşkım iyi misin derim :/
00 Yorumla- Diğer konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılEsir alırım bakarsın lazım olur.. ☺️
13 Yorumla- +1 yıl
Biz öyle bir millet değiliz. zamanında milli mücadelede bizim kadınlarımıza da yapıldı aynı şeyler. ermeni askerleri Türk kadınlarının hamile karınlarını bıçak kullanmak suretiyle kestiler ve idaaya girdiler çocuk erkek mi kız mı diye ve orda o kadınları canice öldürdüler tecavüzleri zaten anlatmıyorum bile. biraz empati lütfen uçkurumuzla düşünmeyelim !
- +1 yıl
İşin espirisindeyim, ciddi ye alınacak bir konu görmüyorum.
- +1 yıl
Dervişin fikri ne ise zikri de odur
+1 yılHer türlü vururuz bunu. :)
03 Yorumla- +1 yıl
İnsanlık dışı yöntemleri kullanmayın da ;)
- +1 yıl
Sitedeki hemcinslerim iki tabur oluştur tüm sülalesini vururlar. :)
- +1 yıl
Peki peki teşekkürler
Diğer konusunda 63,9b cevap paylaştı. Evet vururum 8)
#günaydin02 Yorumla- +1 yıl
Günaydın :)
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce s... m sonra vururum 🤣
04 Yorumla- +1 yıl
Biz öyle bir millet değiliz. zamanında milli mücadelede bizim kadınlarımıza da yapıldı aynı şeyler. ermeni askerleri Türk kadınlarının hamile karınlarını bıçak kullanmak suretiyle kestiler ve idaaya girdiler çocuk erkek mi kız mı diye ve orda o kadınları canice öldürdüler tecavüzleri zaten anlatmıyorum bile. biraz empati lütfen uçkurumuzla düşünmeyelim !
- +1 yıl
Kısasa kısas istiyorum. Kuranda kısasa kısas ile alakali tahmini 3 ayet geçiyor.
2:178 -Ey iman edenler! Öldürmede kısas size farz kılındı. Hüre hür, köleye köle, kadına kadın. Ama her kim, ölenin kardeşi tarafından bir şey karşılığı bağışlanırsa, o zaman örfe uyması, ona diyeti güzellikle ödemesi gerekir. Bu, Rabbiniz tarafından bir hafifletme ve bir rahmettir. Her kim bunun arkasından yine saldırırsa, artık ona acı veren bir azab vardır.
2:179 -Ey temiz akıl sahipleri! Kısasta sizin için bir hayat vardır. Ümit edilir ki, korunursunuz.
16:126 -Eğer (bir suçtan dolayı) ceza verecek olursanız size yapılan azab ve cezanın misli ile ceza verin. Ama sabrederseniz, elbette o, sabredenler için daha hayırlıdır. Ben kinci ve milliyetçi biriyim kendi milletimden başkasını düşünmem. Dediğin gibi zamanında onlar Atalarımıza neler neler yaşattılar. - +1 yıl
Sana insanlığından çık demiyor kuran. tecavüz hakkını sen kimsin ki kendinde buluyorsun üstelik bunu kuran ayetlerine dayanarak söylüyorsun !
- +1 yıl
Öldür ama tecavüz etme diyorsun yani 🤔 Öldürmek tecavüz etmek kadar suç günah vs değil öylemi 😄
vurulurmu ya. gondiklerim :)
03 Yorumla- +1 yıl
bir tane çürük yumurta çıktı 😂
- +1 yıl
:) :) :) :) herşey vatan içinmi diyeyim boş boş burdan vatanımı savunayım afrinde harekat var senin evinin balkonunda camında asılı türk bayrağı yoktu, r eminim bu arada akp li değilim sonra buradan vatanı savunursunuz bu konuda somut adımlar istiyoruz... dalga dümenle gırgırla ölçülecek birşey değildir vatan sevgisi
saygılar... - +1 yıl
Saygılar bizden efendim. Şekile şukule bakmıyoruz muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızda ki asil kanda mevcut !
+1 yılTers kelepçe yapar vururum:)
02 Yorumla- +1 yıl
Çatışmanın ortadındasın ters kelepçe ne 😂
- +1 yıl
Çatışma dediğinin çat çat sesi olmadan olmaz:)
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılVururum yav sanki sevgilim olcak
00 Yorumla
+1 yılvururlar ama tersten :D
00 YorumlaKendime sıkar, Ona sıkamam
01 Yorumla
+1 yılAnasını bile vururum.
00 Yorumla
+1 yılVururum affetmem valla
02 Yorumla- +1 yıl
Seni ilk defa tebrik edeceğim 😂
- +1 yıl
Kadinlara kinim var zaten
Kız erkek fark etmez bence sen vurmazsan o vurur
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakyajını bozmam, temiz bir şekilde hallederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖldürmekle kalmaz t*cavüz bile eder bizim millet
04 Yorumla- +1 yıl
Etmezler Türk olan etmez arap olanı bilemiycem
Cevap sahibi+1 yılArap ne alaka ayrıca türk olan yapmazmış dünyadaki tecavüzlerin yarısı türklerden çıkıyor. Görüyoruz milletin halini, kandımayın kendinizi.
- +1 yıl
İşte o asimilasyona uğramış kendini Türk diye ifade eden kanı bozuk insanlar topluluğu. Türkler kadına değer verir önem verir Türk'ün han'ımı bir tanedir.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah öyledir, öyle olur.✋
Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. Vururum Ama başka türlü
00 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. oyle bir vururlar iki gun yuruyemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsrailliyse paramparça ederim vücudunu
03 Yorumla- +1 yıl
Kafasına sıkmak imha etmeye yeter paramparça etmeye ne lüzum var 😀
Cevap sahibi+1 yılTm o zaman bizde öyle yaparız😀
- +1 yıl
Afferim 😂👍
Bir an düşünmem.
00 Yorumla
+1 yılneyle?
00 YorumlaVururlar
00 Yorumla
+1 yılVururuz
11 Yorumla- +1 yıl
Vururuz tabi :)
Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. esir alırım.
02 Yorumla- +1 yıl
He he o senin vurursa görürsün
acimam bile
01 Yorumla- +1 yıl
Afferim 👍
+1 yılhiç acımam vururum
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 👍
- +1 yıl
Eyvallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılVururum
01 Yorumla- +1 yıl