Allah'tan ümit kesilmez, işte kanıtı?

Merhaba arkdadaşlar ben 20 yaşında bir gencim. İlk ergenlik yıllarımdı. çok küçüktüm 12 13 yaşlarındaydım belki 7. 8 sınıf hatırlamıyorum fakat çok eskiydi. Birgün Aydın'ın S. ilcesinde bir sünnet düğününe gittik. Ben bir evin balkonuna çıktım ve bir sandalyeye oturdum. aşağıda oynayanları izliyordum. Derken bir kız ile bakışmaya başladım. kız beyaz tenliydi tertemizdi. çok güzeldi çarpıldım.. Belkide ilk hoşlandığım kızdı ve daha yeni yeni aşkı meşki öğreniyordum duygularım daha yeni yeni gelişiyordu ve dünya çok farklı bir yerdi benim için. O kafayla bakışmaya başladım aradan yaklaşık 1 saat sonra kız birden kayboldu.. Gittiler sandım ve sağa sola bakınırken birde ne olsun kız yanıma gelmiş oturuyor... Aradan 10 15 dakika geçti , ben hızlı kalp atışlarımın verdiği heyecana kapılarak bakınıyorum. kız ise benden daha cesaretli ki sürekli bakıp duruyor. neyse 10 15 dakika aradan sonra annem aşağıdan hadi gidiyoruz dedi. kalktım salona doğru ilerledim kız da arkamdan geldi. ben dışarı çıkarken o sırada kız da arkamdan gelmeye başladı. Ayakkabılarımı giydim ve merdivenden ineceğim sırada kapıdan bana bakıyordu. öyle tutulmuştum ki anlatamam. keşke adını sorsaydım. keşke onun hakkında en ufak bir bilgi edinseydim. Yıllar geçti. Birgün bir yazı okudum o zamanlar 15 16 yaşındaydım.. O yazıda '' çok sık düşündüğünüz kişi de sizi düşüüyordur'' diye. Neyse onu bulamayacaktım bu imkansızdı. Fakat ben dindar birisiydim. Dua elde edilmesi gereken şey için edilirdi. Oturdum ve dua ettim. Diledim. herzaman dua ettim ve hep onu düşündüm. Sadece kim olduğunu merak ediyordum nasıl bir hayatı var kim ne yer ne içer hayalleri neler.. O da beni düşünüyor mu? .. Derken yaklaşık 1 hafta önce bir akrabamıza ayaküstü geçmiş olsuna gittik.. Annem babam ve ben içeri girdik. Klasik hoşgeldiniz merasimi felan çay kahve derken içeride 15 20 kişi oturuyoruz.. Sonra muhabbet açıldı bir kadın anneme ben sizi bir yerden çıkartıcam ama hadi hayırlısı gibisinden laf attı. Annem daha önce hiç görmediğ
Allah'tan ümit kesilmez, işte kanıtı?