TÜRK'sün ki
Görecek davan var cihanda,
Susarsan soracak elbet Allah
'NE YAPTIN O ASİL KANLA?' 🤘🇹🇷
Susarsan soracak elbet Allah
'NE YAPTIN O ASİL KANLA?' 🤘🇹🇷
TÜRK olmak zordur diğer milletlere karşı savaşırsın, diğerlerinden olmak daha zordur, TÜRK'e karşı savaşırsın 🇹🇷🇹🇷
Neden bunu yazdın amerikalilar ve kürtler rahatsiz oluyorlar saygisiz 😂
Kudursunlar 😂😂😂
Abiye hak verdin ya az once 😂
Hangi abiye be 😂
Hee dur ahshshsh
Neden bu unutkanlık çok şükür düştü 😂
Hak vermekten değil sonunda yazmış ya neyin kafasındasın birader diye o komik geldi ondan yorum attım onun altına be 😂😂
Öyle birşey demekis ki 😂
Tam da konuşmanın sonuna denk gelmiş attığım yorum
Şansa bak ya
Yorumlarda dememiş onu demiyom. Senin soruna attığı ilk yorum var ya onun aonunda yazıyor
Heee abi duyar kasalım derken amerika köpeği ediyordu kendini hak verdin sandim😂
S. Et mk davarını. Neyine hak vereyim 😂😂
😂😂😂😂
Türk'ün şanlı bayrağını turan ile asacağız. Azerbaycan bayrağını Qarabağ'da asacağız.
Selam Türk'ün bayrağına. 🤘🇹🇷
En sevdığım şarkı diyebilirim
🤘🇹🇷
Senin görüşün var mı
Top balona sığar mı
Sığır yaprak döker de
Bir iğneyi tutar mı
Cevap
19Cevap
"Siyasette muhabbet hepsi yalan, palavra,
Doğru sözü Kül Tegin kitabesinde ara."
-Hüseyin Nihal ATSIZ
Türk olmak zordur dünya ile savaşırsın. Türk olmamak daha zordur Türklerle savaşırsın
🤘🇹🇷
Nobel Kimya Ödülü alan Aziz Sancar gibi son yıllarda büyük bilim adamı çıkarmış bir milletiz :)
siyasetçiler sizleri vatan millet diyerek kandırır
İdeolojilerle trolleyip geçer
Fakir gider ölür, vatan sağ olsun derler
Erler savaşır ölür, generaller kahraman olur
Zengin sefasını sürer, Allah bereket versin derler
Irkçılık başa beladır, beyinsizler kanar buna
Üstün ırk olaydı eğer, Muhammed Mustafa'nın kavmi yeter
Hepimiz Ademden geldiysek eğer, neyin kafasındasın birader?
Vatan sevgisi imandan gelir diye bir söz söylemek istedim bende
Vatanını seveceksin elbet
Lakin vatanındaki mü'minler için..
Fakat hiçbir sahih hadis kaynağında senin söylediğin nitelikte bir söz yok
İman Allah'a inanmak ile ilgilidir
Öldükten sonra vatan yok, ahiret var.
Resulullah şöyle buyurur: Ümmetimin helâk olması üç şeyden ileri gelecektir: Kaderiye (‘kişi kendi fiilinin yaratıcısıdır.’ cümlesinde ifadesini bulan, kaderi inkâr dâvâsı). Unsuruyet dâvâsı (ırkçılık) ve dinî meselelerde gevşeklik etmek
Vatanını sevmeye kimsenin bir şey dediği yok. Irkçılık yapmamak kaydıyla.
Irkçı değil ülkücüyüm. Her ırk kendini yükseltir. Milliyetciliktir bu. Rahatsiz etmemeli
Ben de türküm fakat ırkımı yüceltmiyorum. Yücelik insan olma bilincindedir, ahlaktadır, takvadadır, iyiliktedir, adil olmaktadır. Nerede doğduğun nereli olduğunun ne önemi var? Bu övünülecek bir şey değil.
Gelip bir amerlkalı
Abdlisin ki
Susarsan soracak elbet Tanrı
'NE YAPTIN O ASİL Amerikan KANıyLA? dese ne derdin
Hiçbisey demezdim. Yapıyorlar da her ülkenin milliyetcisi var. Türkler islamın son ordusu. Hepsi de bize düşman. Takılman saçma gekdi
İslamda ırk yoktur, ümmet vardır. Arabın aceme, acemin araba üstünlüğü yoktur. Asil kan diye bir şey de yoktur. Herkesin kanı aynıdır. Türkler İslam'ın koruyucusu olduğu müddetçe, bu topraklar İslam'a inandığı müddetçe bir kıymeti vardır. Yoksa onun da bir kıymeti yoktur.
Milli şuur sıfır. Onca şehidimiz de sana göre boşuna Allah yolunda vatanı için şehit düştü dimi? Hep öyle derler. Atam ne güzel demiş NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE! bak ne mutlu Türk doğana değil ne mutlu Türküm diyene demiş. Sen doğan ben diyen işte,
Bir amerikalı nasıl böyle bir şey derse hoşnut olmazsam, aynısını benim ülkemin bir ferdi de söylerse hoşnut olmam. Empati yapmak gerekir. Benim buradaki Kürt çerkez, laz arnavut boşnak vb. ırktan olan insanları da düşünmek lazımdır.
Amerika iç savaş başlatırken toprağında gözü varken yüzüne gülüp arkanden vuruken şehidine saygı duymayıp amerikada saygı gormediğin halde duyarlılık yapmanda ilginç.
Şehitlik allah yolundadır önce bir İslamı öğren minik kız.
Ben insanlar boşuna şehit düştü mü dedim, nerenden uyduruyorsun.
Dediklerin ona çıkıyor. Şehidine saygısı olan kim kıydı o cana kim o yavruyu öksüz bıraktı kimin için feda etti canını o ana neden dik duruyor oğlunun cenazesinde o baba neden vatan sağolsun diyor ağlama düsmani güldürme dedigimiz düşman kim? Bilir dimi?
Sen benim ne demek istediğimi hala anlamış değilsin. Boşa anlatıyorum galiba biraz büyünce anlarsın. Ben senin yazdığını başka bir ırka uyarladım empati yapasın diye o kadar.
Sana diyorum her ırk bunu yapıyor Türk yapınca suçlu oluyor. İslam düsmanı ülke islam bitsin diye uğraşırken onun yerine koydum kendimi saygı diyorsun. Neyini anlamadım dedin işte bak
Orada neden sadece fakir çocukları ölüyor, buna dikkat çektim neden size bu ideolojilerle kafanızı zehirleyenlerin çocukları ölmüyor, bunu söyledim ama sen dediğimi bile anlamamışsın ki
Bende sana bunun doğru olmadığını söylüyorum. Sen şimdi böyle yaparsan kürt kardeşimde der ki bunlar üstünse ben neyim? O zaman asıl ben üstünüm der ve dağa çıkar. Bunların ekmeğine yağ sürmeyin. Bugün Pyd kürt milliyetçiliği ile terörist topluyor. Onların yaptıklarıyla sizin yaptığınızın ne farkı kalır? Biraz düşünün yahu
Ben ailemden aldım vatan sevgisini. Siyasi birşey de demedim. Polis adayıyim vatanına aşık bir ailenin kıziyim. Milli şuur bayrak sevgisi tarihin önemini anlatan bir aileden geldim. Saygi ne onuda bilirim. Bana biri kürtler terorist dese onunda karsisinda dururum ırkçı değilim. Türk ırkının başarısı övülmeyecek gibi değildir. Herkes kendi ırkını över. Bak ben ülkü ocaklarında yetiştim. Biz laz kürt türk hepimiz farkindayiz atalarımız beraber savasti ve suandada esitiz o arkadaslarim rahatsiz olmadi bu sozden mesela. Geçmişte Atalarim Allah diyerek şehit oldu bende bu vatan ugruna bir tek tarih bilmeden gidersem dostumu dusmanimi bilmezsem Allah hesabini sorar. Boşuna ölmedi o şehit yatan. Başta amerika dedin şimdi kürt cocuk yok karşında net ol. Bir mi amerikayla benim kürt kardesim.
Benim o amerika yuzunden kürt arkadaslarim kürdum demeye utaniyor onlara ben diyorum cekinme soyle o daga cikanlar kansizlar. Simdi burda duyar mi kasiyorsun bana. Dediklerini hep carpitiyosun.
Hala beni anlamamışsın yahu. Bak yazdığım bu işte; Gelip bir amerlkalı
Abdlisin ki
Susarsan soracak elbet Tanrı
'NE YAPTIN O ASİL Amerikan KANıyLA? dese ne derdin
Senin yazdığın mısranın aynısını abd ile değiştirdim. Empati yap diye. Hala anlamadıysan yapacak bir şey yok.
Bir amerikalı böyle senin dediğin gibi söylerse ben nasıl rahatsız oluyorsam, seninde bu şekilde söylemen doğru değil, diyorum. Olay bundan ibaret.
Bisey demem dedim ona cevap. Demem yani herkes ırkını yüceltmek ister. Ama dönüp tarihe baktığında Türkler olmadan dünya tarihini yazmak imkansizdir. Sen bize bayiliyo saniyosun heralde amerikalilar. Birakta ülkemde kendi ırkımla gurur duyayim. Türk milleti kadar savasan ve vatani uğruna savasan ülke yok Allah bunun hesabini elbette sorar
Yüceltsen ne olacak arkadaşım hepimiz ademden geliyoruz. Kimsenin kimseye üstünlüğü yüceliği yok diyorum. Başka ülkelerde başka milletlerde savaşıyor, önemli olan savaşmak değil ne için savaştığındır. Allah yolunda savaşılırsa bir önemi var yoksa hiçbirinin kıymeti yok.
Ne ugrunda savasildigini ben bu yastan sonra ogretecek degilim sana. Ac gözünü bak. Amerika saygisi kollayacagina Türk tarihine Askerimize polisimize bak. Nasil vuruyorlar arkalarindan askerimizi bak sonra dersin.
Ben senin kadar anlayışsız birini görmedim. Lan amerikanın canı cehenneme. Ben Amerikayı mı koruyorum gafil. Ben oraya empati yap diye Abd yazdım, sadece bu. Sen rahatsız olmam dedin bide. Irkını yüceltir dedin, ben ise rahatsız olurum dedim. Aramızdaki duyarlılık farkı da bu. Ben de askere gittim. hakkari çukurca yaptım askerliği kimin ne olduğunu bilirim minik kız. Sen rahat ol.
Bende diyorum ki saygi karsilikli olur. Benim topragimda gozu olup ic savas cikaran benim Türk dememden bile rahatsiz olavaktir. Irkimimi inkar edeyim. Düsmani sen unutursan düşman unutmaz
Bir kürt gelip en büyük ırk kürtlüktür en asil kan kürtlerde vardır dese sen bundan rahatsız olur musun olmaz mısın?
Zaten esitiz haklarimiz esit ayni vatandayiz
Bak cevap vermedin. Rahatsız olurmusun olmaz mısın? Aynı vatandayız ama farklı ırklardanız.
Cevir babam cevir hakli cikana kadar 😂😂😂😂😂
Rahatsız olacağını ikimizde biliyoruz. Ve sen demekki yaptığın yanlışın farkına farkına kabul etsende etmesende varmış bulundun. Hadi iyi akşamlar minik kız
Agsgsgagsgg abi sonu çok iyi bitirmişsin shshge 😂😂
Kürt rahatsiz olmuyor Türk diyene batti. 😂😂
He bu arada türk kızı bu düdük makarnasının dedikleribe kafatı da takma muhattap da olma. Daha resmini bile gösteremeyen, cesareti olmayan herif gelmiş lagaluga yapıyır. S. Et
Anlatmayi denedim olmadı zaten. Hakli cikana kadar tüm irklari saymaya calisiyor 😂😂😂
Hepsi öyle. Hep gizliden😂
Yemez başka türlü 😂
Altta kalirim korkusu
Bir lale daha atladı komedisiniz. Gelip küfür ve hakarete başlarsam sülalenizden başlarım. First ace denilen keko önce bir tipine bak bakayım türke benziyormusun? gözlerin neden çekik değil? yoksa sende devşirme misin? Tipsizliğin yüzüne yansımış ahahahha
Saf kan türk diye bir şey kalmadı zaten türkistanda var da doğusunu çinliler işgal etmiş burada boş laflar edeceğinize gidin doğu türkistanı kurtarın. Boş hayaller peşinde koşmayın
Sizin önderiniz dün Tayyip Erdoğana hain diyordu bugün elini öpüyor işte sizin davanız böyle dönek bir dava. Adam koltuk derdinde siz neyin peşindesiniz? kekolar :/
Apoyu ipten kurtaran da bu zat değil miydi? Ülkücülük bitti
Millet yemez havlar havlar durursunuz. Başka bir şey yaptığınız yok zaten.
Zaten ikiye bölündünüz ahahah Tayyip Erdoğan yıktı geçti sizi ://
Ulan üç koyunu güdemezsiniz sizin vatan neyinize?
Enver paşa türk birliği kuracam diye bütün Osmanlıyı batırdı
Bu millet sizi hiçbir zaman iktidara getirmez. Boş söylemlerle yaşamaya mahkumsunuz.
Keşke bunu yazarken az aklını kullansaydın be 😂 Konuşmaya devam et kesinlikle ülke kurtulacak sayende 😂
Akıllıca bir cevap dahi veremiyorsunuz kekolar sizi öyle bir trollemişler ki ben işte buna kopuyorum. Yöneticileriniz sefa sürüyor sizde burda türkçülük oynuyorsunuz evladım ahahaha
Süpersin eğlenmene sevindim 😂
Sen heralde savundugun şeyleri cikat uzerinden yapiyosun. Kisi kendinden bilir isi. Anlayamazsin bu yasina kadar anlamamissin anlama da zaten. 😂
Benim her cevabım gizlidir. Amacım duyarlılık uyandırmak. Empati yapmayı sağlamak. Sizin gibi bebeler bunu anlayamaz. Askerliğini bile yapmamışsındır sen bebe hadi git kumda oyna ahahah gülmekten ölüyorum davaya bak davaya bu kafayla daha çok keklerler sizi
Herhangi bir ideolojik cevabın var mı? Yok Kendi yaptığının yanlış olduğunu anladın mı anladın olay bitmiştir.
Haklısın. Bak çok güzel duyarlılık uyandırdın devam et 😂👍
@FireFistAce Niye amerikan nicki kullanıyorsun sayın türk ahahaha
Hani türkçüydün?
Neden çekik gözlü değilsin? Safkan türk değilsin çünkü ahaha devşirmesin
Irkçılığın bile bir raconu var bari buna uyun çakma milliyetçiler ahahha
Empetiden bahsedip, duyar kasmaktan bahsedip ırkçılğa girmek... Sen mükkemmel bir detaysın ya 😂
Sayın bahçeli konusunda herhangi bir cevabın yok mu ahahah ya da apoyu ipten kurtarma hakkında
Mhp de bdpde aynı çizginin farklı versiyonları ikisininde birbirinden farkı yok
Irkçılığı siz yapıyorsunuz ama safkan türk bile değilsiniz benim için kimsenin birbirinden farkı yoktur. Sadece sizi kendi silahınızla vuruyorum o kadar ahahaha
Lan sen mhp sinden aposundan bahsesiyosun mk 😂😂 bak bakayım bir benim yorumlarıma siyasetle ilgili, bahçeliyle ilgili bir görüşüm mü var?
@FireFistAce ne oldu sattın mı yoksa davanı çakma türkçü işte busunuz komedisin
Amerikan nickli arkadaş bari davana sahip çıkaydın
Bu millet sizi biliyor ne olduğunuzu biliyor bu yüzden şu haldesiniz
Siyasetçilerin gazına gelip ideolojilerle uyutultunuz şimdi siyasetçiler sizi satınca ortada kaldınız ahahahah
bak şimdi googleden kopyala yapıştır yaptığını gördüm meğersem bu yazdığın dizelerde senin değilmiş boşuna mı hırpaladım acaba seni
amerikan googleden türkçülük taslamak? İnternet amerikan, telefonun amerikan, hani nerede türkçülüğün? Bu ideolojilerin modası geçti be gülüm
Hatta bu sitenin isim hakkı da amerikan, GirsAskGuys un türkiye versiyonu işe bak hani milliciydiniz ne oldusize böyle ahahha
Nerden tutsan büyük çelişki içindesin. Benim ırklarla sorunum olmadığı için rahatım çok şükür
Herhangi bir ideolojimde siyasi partiye bağlılığım da yok
Hdpden farkınız yok kardeşim aynı söylemleri dillendiriyorsunuz. Mhp Türkçüyüm diyor hdp kürtçüyüm diyor aynı bok çukurunun faklı versiyonları ahahah
Neyse bu kadar eğlence yeter. Hadi size iyi günler.
Benimde agzimdan siyeset cikmadi sadece irkimi söyledim 😂😂
Tamam kardeşim olan oldu empatini yaptın küfürüde silmişsin diğer adam değilsin lafını da ben sildim olay kapandı. Biraz olsun düşünmeye sevk ettiysem ben amacıma ulaştım tamam mı minik kız :)
Komandoyla savaşmak ölümdür. Türk Komandosuyla savaşmak "mutlak intihar"dır.
Turan eller varolsun.
🤘🇹🇷
Tarihlere sorun ki bize “Ölmez Türk” derler. 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷
Atın üstündeki Türk değilse yüktür
🇹🇷🇹🇷
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü bin cihana değişmem şu öksüz TÜRK'LÜĞÜMÜ
Kurdno bıbın yek eger hun nebın yek hunè Herin yek bir yek
Sen kimsin ya
(Hz. Recep Tayyip Erdoğan)
Arap olmam gerekliydi tanıması için 😂😂😂
+1 rica edebilir miyim 🙄
Tabi 😂
Türk eriyiz silsilemiz kahraman
Asiller Arap, Fransız ve karışımı olmayan milletlerdir. Biz kırmayıp. Aramizda anlaşamıyoruz. ne asilliğinden bahsediyorsun.
Sözünü yaz git kardeş boş yapma
Madem Türksün göster ürksün
😂😂😂😂😂😂😂😒
Allah a sukur turk degilim ✌✌✌
Nerde yaşıyorsun
Türkiyede değildir Türk değildir o düşmanlıgı anlarım Tarihten beri böyle. Ha Türkiye de böyle bir düşmanlığa hakkı yok. Haindir.
Kürt sanırım 🙄
Kürdüm diyipte vatanını sevenleri utandırma. Kanı bozuk.
Hangi vatan? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Aaaaa tabi tabi. Benim yurdumda benmiyim hor gorülen ite bak. 😂 tarihimize bak düşmanımıza sor hepsi bilir biz bir toprak parcasi bir kum tanesi vermeyiz. Siz amerikanin ermeninin maşasısiniz. Benimle ayni hakki tasiyip özgürlük arayan nankorsunuz. Allah bizimle 🤘🇹🇷
Hangi yılda yaşıyorsun usta Kürtçe seçmeli ders var ak
Kaçak elektrik sizde vatana ihanet sizde. Asgeri ucret ayni degilmi ikimizede hastanede esit sartta bakilmiyoz mu? Esitiz birşey diyemezsin. Sen kürtler ust seviyede olsun istiyorsun yaran orda oda mümkün değil. Siz kürtluğu savunuyorum diye doguda vurdugunuz kürt halkini benim askerim polisim savunuyor yaralisina benim doktorum bakiyor. Hainligin luzmu yok. He devam edersen arkandan b. k yoluna gitti niyazi sarkisini soyleriz 😂😂😂🤘🤘🤘🤘
O topraklarda benim atalarimda savasti. Birak dogu bolgesini bir tasini vermeyiz. Sallama lan nerde vurdu asker masumu. Hainler sivil kiliginda diye bir suphe halktan olabilir diye ates etmeyen merhametli askerim var benim. Siz kanin bakalim. Hepinizin sonu belli
Fetö ve gladyo ve kontrgerilla yaptı bunları 90lı yıllarda jitem gibi gizli karanlık yapılar tarafından
@VI_HunTerwolf kanka şu arkadası egm e yollasak sikayet edelim.😂
Yasin börü bir Kürtdü ve sizin gibi itler tarafından kurban bayramında katledilerek şehit edildi ancak kendinize eziyet edersiniz
He heee ondan 😂😂😂😂😂
Turkcem yetersiz kaliyor😂 bu konularda
Neden😂
Belki TÜRK degildirim olabilirmi sence?
Ben bir söz paylaş dedim ve kendim istediğim sözü paylaştım. Ön yargılı olabilir misin sence?😂
Olabilirim😂 ama degilim sözün iyidi hem
Teşekkürler 😂
Ha Türkum bu arada
Olmayadabilirsin kardeşim ırkçılık yapmıyorum 😂
Türküm ama,,😑
Peki 😂
Paylaşmam.
Teşekkürler 🙂
Turan elle sağolsun.
Sözz 😂
nasilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?