Suflenizi kiminle paylaşırsanız?

Aşk acısına sufle iyi gelir dedim @emre00 a ve suflemi onunla paylaştım🥰. Ne dertliymiş göz yaşlarım derya oldu😭 siz sufle sever misiniz ve kiminle paylaşmak istersiniz?
#DeliMavi
22 ARALIK 2023
Suflenizi kiminle paylaşırsanız?

Aşk acısına sufle iyi gelir dedim @emre00 a ve suflemi onunla paylaştım🥰. Ne dertliymiş göz yaşlarım derya oldu😭 siz sufle sever misiniz ve kiminle paylaşmak istersiniz?
#DeliMavi
22 ARALIK 2023
Paylaşırım:
Her bir ısırıkta ağızda eriyen, yumuşacık bir dokuya sahip olan sufle, tatlı dünyasında bir başyapıttır. Bu muazzam lezzetin arkasındaki hikaye, hem bir sanat hem de bir zanaat eserini anımsatır. Sufle, sadece bir tatlı değil, aynı zamanda lezzetin zirvesine çıkan bir yolculuktur.
İlk bakışta, sufle sadece bir pastanın ya da bir kekin farklı bir versiyonu gibi görünebilir. Ancak, ilk ısırıkta anlıyoruz ki sufle, bir tatlıdan çok daha fazlasıdır. Kabarıp yükselen yumuşak kıvamı, damakta bıraktığı izlenimle adeta bir lezzet rüyasının içine davet eder. Sufle, sıradanlığın ötesinde, lezzetin olağanüstü bir sunumudur.
Bu eşsiz lezzetin hazırlanışı da bir aşk hikayesini andırır. Yumurtaların özenle ayrılması, çikolatanın benzersiz bir şekilde eritilmesi ve karışımın tam da doğru anında fırına sürülmesi; her adım, sufle yapımının titizliği ve ustalığıdır. Bu süreç, sadece bir tatlı yapma işlemi değil, aynı zamanda bir şefin duygusal bir bağ kurduğu bir ritüeldir.
Sufle, aynı zamanda lezzetin ve görselliğin birleşiminden doğan bir sanat eseridir. Fırından çıkan kabarmış ve altın rengindeki sufle, gözlerimize ve damaklarımıza bir şölen sunar. Üzerine serpilen pudra şekeri veya taze meyvelerle süslenen sufle, adeta bir tablo gibi karşımıza çıkar. Bu lezzetin yaratıcısı, sadece bir aşçı değil, aynı zamanda bir sanatçıdır.
Sufle, bir tatlıda aradığımız her şeyi bir araya getirir. Tatlı bir kaçamak arayanlar için vazgeçilmezdir. Kabarıp yükselen kıvamı, çikolata veya vanilya gibi çeşitli aromalarla birleşerek damaklarda unutulmaz bir iz bırakır. Her ısırık, tatlı bir serüvene davet çeker ve lezzetin zirvesinde unutulmaz bir yolculuğa çıkartır.
Sonuç olarak, sufle sadece bir tatlı değil, aynı zamanda lezzetin zirvesinde bir yolculuktur. Yumuşacık dokusu, yoğun aromaları ve görsel şöleniyle sufle, tatlı dünyasında unutulmaz bir iz bırakır. Bir sufle, sadece damaklara değil, aynı zamanda ruha da hitap eder, çünkü bu muazzam lezzetin ardında yatan hikaye, bir tutku ve aşk öyküsüdür.
Bu dostluğunu hiç unutmayacağım her zor günümde yanımdasın annem.. afiyet olsun bize 😅
Her zaman annem, nikah şahidin olacağım inşallah 🧿
Ne demek annem, en kısa zamanda yemek yiyelim. Hafta içi akşam uyarsa balık yiyelim yaaa
Tesadufe bak benimde en sevdiğim 😀 cansın sen annem🥰
Sadece bir lere yiyebilmiş olmama rağmen çok severim. Normalde yenen her şey kırmızı çizgimdir paylaşmaktan hoşlanmam ama karşılıklı bölüşeceksek biraz verebilirim😄
Cevap
36Cevap
Klasik buluşma yenilendi demek, keyfiniz bol olsun.
@emre00 ye yağmurlu günde su vermem öyle paylaşımcıyım 😂😂
Afiyet olsun..
Biliyorum o yüzden, bir kaşık su da boğacak kadar severim 😂😂
Emre sigara sağlığa zararlı o yüzden az verdim alma bırakırsın 😂😂😂
Ben tabi ki de yemeğimi her zaman insanlarla paylaşırım bencil birisi değilim. bu konu da açken başkası. rahat yemek yemem zaten. Sufle de aynı şekilde sevdiğim bir tatlı ara sırada yerim.
Benim midem biraz minnoş o yüzden çok paylaşımcı bir insanımdır söylemesi ayıp ajsjs yemek isteyen herkesle paylaşırım. Sadece enercimin uyması gibi bir krakerim var
Afiyet olsun🌸 Ben hepsini kendim yerim kimse ile paylaşmam daha ne sufflemi ne kalbimi @Hayatİstanbul77
Herkes hak ettiğini yaşar ve yaşatır. Sonuçta sufle önemli ve ben değer verdiklerimle paylaşıyorum
E size afiyet olsun tabiiki herkes hak ettiğini yaşıyor
Teşekkürler
Afiyet olsun, suflemi komple kim istiyorsa ona veririm :D çünkü tatlı sevmem.
Teşekkürler
🌸✌️
Afiyet olsun
Paylaşmak bir yana komple hepsini ona veririm.
Teşekkür ederim
Sevdiğim arkadaşımla paylaşırdım tabii ki başkasıyla hayır.
O zaman benimle de paylaşırsın 🥰
Kim aşık kim acılı bakiiim hemen koşalım imdadına valla çeken bilir!
Suflem sizin olsun , aşk acısı çekenlere hediyem olsun! Kimse çekmesin ya artık bu ne ya !😥
Şu an olsa kimseyle paylaşmam kendim yerim sadece :))
yediğim şeyleri paylaştıklarım oldu
Vay be kardeşim demek ki ilişkin bitti. Nasip bu işler hayırlısı demek lazım her ikisi içinde.
Sufle değil de sütlaçı çok severim üzeri tarçınlı olan ayrı güzel fırında kızartılmış olan daha ayrı bir güzel
Sufle mi çok sevdiğim saygı duyduğum arkadaşım da paylaşabilirim ama yanında sade bir neskafe olmak koşuluyla
Afiyet olsun arkadaşım. Aşk maalesef yakıyor insanı. 💁
Geçmiş olsun arkadaşa sufle sevmiyorum aşırı tatlı geliyor bana
Neleri Paylaşmadık ki Sufle onların yanında çerez kalır
Kimseyle paylaşmam. Suflemi hüplettirmem kimseye.. 😬😬
Çok sevdiğim bir şey değil paylaşırım o yüzden hshsjsjss
Dondurmaya benziyor sufle yerine lxlaşsşfşzçeçgğxie
3 tane söylerim, biri bana, biri ona, üçüncüyü de paylaşırız 😆
Ooo selülit yükleniyor 🤣 hayır ben yerim
Sen beni her halimle seversin 🤣🤣🤣
Evettt neden olmasiz
Sevdiğim kişi işe paylaşırım
Ben paylaşmam.