Anlatsana neden ben neden Mart ayı :) ? Mart ayında günlerin uzaması ile birlikte artan gün ışığı, kedilerde hipotalamus bölgesinin uyarılmasına neden olur. Böylece cinsel istek hormonu olan FSH hormonu üretilir.
FSH hem erkek, hem de dişi kedilerin üreme organlarına etki eder ve dişi kedileri çiftleşmeye hazırlar. Yapay ışığa maruz kalan ev kedileri ise tüm yıl boyunca çiftleşebilir.
ayen incelemenize evet derim birde her yıl 4 gün içinde çok sertleşir ölüüm sebebleride olabilr beddua lmıştırv nakörlügügüdenn dolayıb peygmberimiz sırtııbsıvazladı gı içinde yukardan düştügünde sırtı yere gelmez ayak üstü kalır::Anlatsana neden ben neden Mart ayı ? Mart ayında günlerin uzaması ile birlikte artan gün ışığı, kedilerde hipotalamus bölgesinin uyarılmasına neden olur. Böylece cinsel istek hormonu olan FSH hormonu üretilir.
FSH hem erkek, hem de dişi kedilerin üreme organlarına etki eder ve dişi kedileri çiftleşmeye hazırlar. Yapay ışığa maruz kalan ev kedileri ise tüm yıl boyunca çiftleşebilir.
Çünkü; Kediler her Mart ayı gelince tüyleri dökülür kedilerin tüylerinin dökülmesi onların canlarının sıkılmış olduğu ve hasat olmaya başlarlar Hem can sıkıntısından hemde iğleşmek için hep Mart ayında çiftleşirler
Ilk defa bukadar yakindan izledim geçen camın onunde kedilerim aynı insan gibi sey yapiyolardi psikolojim bozuldu dişi kedim daha cocuktu kücüktü anneside vardi yaninda erkek kedi onu yaparken 😣
Kapıdan baksınlar diye. Hani atalarımız Mart kapıdan baktırır demiş ya ondan yani, ağustos baktırsaydı ağustosta şey ederlerdi 😕 heralde galiba bence belki
En İyi Cevaplar