Evcil Hayvanlar Kediler mevsimsel olarak tüy döker mi? SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Selam ☕🐾Kedilerin belli zamanlarda tüy döktüğünü görüyorum yani sağlık sorunundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama bazen mevsim geçişlerinde daha çok oluyor. Kediler mevsimsel olarak tüy döker mi? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tacıkayıpkral Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dökerler, bazı cins kedilerde çift post vardır. Hem kışlık hemde yazlık tüy çıkarıp dökebiliyorlar. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,5b cevap paylaştı. döker evet. benim kedilerim tüy döküyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evet döküyorlar 1 0 Yorumla
Melisakızıl Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Bu fotoğraftaki kedi çok korkunç ya da benim korkum var diye bana öyle geliyor 2 0 Yorumla
zambak00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet döküyolar benim tüylü dökmüştü 🤣🤣 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 764 cevap paylaştı. Neredeyse bütün hayvanlar döker. 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 335 cevap paylaştı. Kont Drakula. Döker evet. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar