Yemek sepetinden sipariş vermek dünyanın en basit işi desem saçmaladığımı söylemezsiniz umarım. Size aşama aşama anlatacağım hemen anlarsınız nasıl sipariş verildiğini. Yemek sepeti nasıl sipariş verilir aşamalandıralım bakalım. :)
Adım 1: Yemek Sepeti'ne Girin
Öncelikle yemek sepeti sitesinde girin. Üyeliğiniz yoksa üyelik kaydı oluşturun. Kişisel bilgileriniz ve adres bilgilerinizi sistemde gösterildiği yere girmeniz isteniyor bu aşamada. Cep telefonu ve mail adresinizi de istiyorlar. Daha sonra mail adresinize aktivasyon maili gönderiliyor. Oradan aktivasyonunu tamamlamanızı istiyorlar. Üyelik kaydınız var ise üye girişi yerinden mailinizi ve şifrenizi girip siteye giriş yapabiliyorsunuz.
Adım 2: İl ve İlçeyi Seçin
Üyelik açtıktan sonra bulunduğunuz adrese göre il ve ilçeyi seçmenizi istiyorlar. Böylelikle adresinize yakın restaurantlar, cafeler vs gösteriliyor. Hatta bulunduğunuz adresi harita üzerinden de göstermenizi istiyorlar. Böylelikle daha net bir adres belirlemesi yapabiliyorlar. Ayrıca adresinize göre size yakın lokasyondaki restaurant ve cafelerdeki kampanyaları size önerebiliyorlar. Bu nedenle adresinizi girmeniz şart.
Adım 3: Siparişinizi Seçin
Adres bilgilerinizin girişini tamamladıktan sonra lokasyonunuza yakın olan mekanlardan dilediğiniz yemeği seçebilirsiniz. Yani siparişini oluşabilirsiniz. Yemek sepeti sipariş oluşturma böyle oluyor anlayacağınız üzere. Siparişinizi oluştururken en ufak sosuna dek bütün ayrıntıları kendiniz seçebiliyorsunuz. Hatta restauranta özel not bile oluşturabiliyorsunuz, tavuğum az pişsin gibi. :D
Adım 4: Ödeme Yönteminizi Seçin
Gelelim ödemeye. Siparişinizi oluşturduktan sonra ödeme kısmına geliyorsunuz. Burada dilerseniz kapıda ödeme seçeneğini dilerseniz online ödeme seçeneğini kullanabiliyorsunuz. Online ödeme seçeneğinde kredi kartı ile ödeme, banka kartı ile ödeme, indirim kuponu ile ödeme gibi seçenekleriniz buluyor. Kapıda ödeme seçeneğinde dilerseniz kredi kartı ile ödeme, dilerseniz banka kartı ile ödeme, dilerseniz nakit ödeme seçeneğini kullanabiliyorsunuz. Tamamen sizin tercihinize kalmış yani. Online ödeme yapıyorsanız kart bilgilerinizi giriyorsunuz, sms olarak bir kod geliyor. Onu ekranda belirtilen yere giriyorsunuz ve ödemeyi tamamlamış oluyorsunuz. Sonra da yarım saat içerisinde siparişiniz getiriliyor.
Yemek sepetinden sipariş vermek dünyanın en basit işi desem saçmaladığımı söylemezsiniz umarım size aşama aşama anlatcam hemen anlarsınız nasıl sipariş verildiğini yemek sepeti nasıl sipariş verilir aşamalandıralım bakalım.
Adım 1: Yemek Sepetinne Girin Öncelikle yemek sepeti sitesinde girin. Üyeliğiniz yoksa üyelik kaydı oluşturun. Kişisel bilgileriniz ve adres bilgilerinizi sistemde gösterildiği yere girmeniz isteniyo bu aşamada. Cep telefonu ve mail adresinizi de istiyolar. Daha sonra mail adresinize aktivasyon maili gönderiliyo oradan aktivasyonunu tamamlamanızı istiyolar üyelik kaydınız var ise üye girişi yerinden mailinizi ve şifrenizi girip siteye giriş yapabiliyosunuz
Adım 2: İl ve İlçeyi Seçin Üyelik açtıktan sonra bulunduğunuz adrese göre il ve ilçeyi seçmenizi istiyolar böylelikle adresinize yakın restaurantlar cafeler vs gösteriliyo hatta bulunduğunuz adresi harita üzerinden de göstermenizi istiyolar böylelikle daha net bir adres belirlemesi yapabiliyolar ayrıca adresinize göre size yakın lokasyondaki restaurant ve cafelerdeki kampanyaları size önerebiliyolar bu nedenle adresinizi girmeniz şart.
Adım 3: Siparişinizi Seçin Adres bilgilerinizin girişini tamamladıktan sonra lokasyonunuza yakın olan mekanlardan dilediğiniz yemeği seçebilirsiniz yani siparişini oluşabilirsiniz yemek sepeti sipariş oluşturma böyle oluyor anlıcağınız üzere siparişinizi oluştururken en ufak sosuna dek bütün ayrıntıları kendiniz seçebiliyosunuz hatta restauranta özel not bile oluşturabiliyosunuz tavuğum az pişsin gibi.
Adım 4: Ödeme Yönteminizi Seçin Gelelim ödemeye siparişinizi oluşturduktan sonra ödeme kısmına geliyosunuz burada dilerseniz kapıda ödeme seçeneğini dilerseniz online ödeme seçeneğini kullanabiliyosunuz online ödeme seçeneğinde kredi kartı ile ödeme, banka kartı ile ödeme, indirim kuponu ile ödeme gibi seçenekleriniz buluyo kapıda ödeme seçeneğinde dilerseniz kredi kartı ile ödeme, dilerseniz banka kartı ile ödeme, dilerseniz nakit ödeme seçeneğini kullanabiliyosunuz tamamen sizin tercihinize kalmış yani online ödeme yapıyorsanız kart bilgilerinizi giriyosunuz sms olarak bir kod geliyo onu ekranda belirtilen yere giriyorsunuz ve ödemeyi tamamlamış oluyosunuz sonra da yarım saat içerisinde siparişiniz getiriliyo
Yemek sepetinden sipariş vermek dünyanın en basit işi desem saçmaladığımı söylemezsiniz umarım size aşama aşama anlatcam hemen anlarsınız nasıl sipariş verildiğini yemek sepeti nasıl sipariş verilir aşamalandıralım bakalım.
Adım 1: Yemek Sepetinne Girin Öncelikle yemek sepeti sitesinde girin. Üyeliğiniz yoksa üyelik kaydı oluşturun. Kişisel bilgileriniz ve adres bilgilerinizi sistemde gösterildiği yere girmeniz isteniyo bu aşamada. Cep telefonu ve mail adresinizi de istiyolar. Daha sonra mail adresinize aktivasyon maili gönderiliyo oradan aktivasyonunu tamamlamanızı istiyolar üyelik kaydınız var ise üye girişi yerinden mailinizi ve şifrenizi girip siteye giriş yapabiliyosunuz
Adım 2: İl ve İlçeyi Seçin Üyelik açtıktan sonra bulunduğunuz adrese göre il ve ilçeyi seçmenizi istiyolar böylelikle adresinize yakın restaurantlar cafeler vs gösteriliyo hatta bulunduğunuz adresi harita üzerinden de göstermenizi istiyolar böylelikle daha net bir adres belirlemesi yapabiliyolar ayrıca adresinize göre size yakın lokasyondaki restaurant ve cafelerdeki kampanyaları size önerebiliyolar bu nedenle adresinizi girmeniz şart.
Adım 3: Siparişinizi Seçin Adres bilgilerinizin girişini tamamladıktan sonra lokasyonunuza yakın olan mekanlardan dilediğiniz yemeği seçebilirsiniz yani siparişini oluşabilirsiniz yemek sepeti sipariş oluşturma böyle oluyor anlıcağınız üzere siparişinizi oluştururken en ufak sosuna dek bütün ayrıntıları kendiniz seçebiliyosunuz hatta restauranta özel not bile oluşturabiliyosunuz tavuğum az pişsin gibi.
Adım 4: Ödeme Yönteminizi Seçin Gelelim ödemeye siparişinizi oluşturduktan sonra ödeme kısmına geliyosunuz burada dilerseniz kapıda ödeme seçeneğini dilerseniz online ödeme seçeneğini kullanabiliyosunuz online ödeme seçeneğinde kredi kartı ile ödeme, banka kartı ile ödeme, indirim kuponu ile ödeme gibi seçenekleriniz buluyo kapıda ödeme seçeneğinde dilerseniz kredi kartı ile ödeme, dilerseniz banka kartı ile ödeme, dilerseniz nakit ödeme seçeneğini kullanabiliyosunuz tamamen sizin tercihinize kalmış yani online ödeme yapıyorsanız kart bilgilerinizi giriyosunuz sms olarak bir kod geliyo onu ekranda belirtilen yere giriyorsunuz ve ödemeyi tamamlamış oluyosunuz sonra da yarım saat içerisinde siparişiniz getiriliyo