Merhaba arkadaşlar yemek siparişi ettiğimde hep o min. 7.50TL yazıyor. Ne o? Yemeksepeti minimum paket tutarı ne demek?yemeksepeti minimum paket tutarı nedir?
Yemek sepeti sitesinde minimum paket tutarı açıkçası sabit değil. Yani demek istediğim siparişi verdiğin restaurant, cafeye göre değişiyor. Bazısında 50 TL'yken bazısında 100 TL olabiliyor. Tamamen restaurant ve cafeye kalmış anlayacağınız. 50 ve 100 TL örneklerini verdim diye daha düşüğe minimum paket tukarı yok sanmayın. Çok daha uygun olanları da var. Ben örnek olsun diye 50 ve 100 TL tutarlarını verdim. Yemek sepeti minimum paket tutarı nedir sorusunun cevabı siparişi verdiğimiz restaurant ve cafeye göre değişmesidir. :)
yemek sepeti min paket tutarı nedir?
Minimum Paket Tutarı Değerinin Altında Neden Sipariş Veremiyorum?
Aslında bu sorunun cevabı çok basit. Yukarıda da anlattığım gibi resurant ve cafeler kendileri için belirli paket tutarları belirlemiş. Minimum paket tutarının altında olan siparişleri de kabul etmiyorlar. Çünkü minimum paket tutarının altındaki siparişler restaurant ve cafelere herhangi bir kar sağlamıyor. Aksine zarara uğratıyor onları. çünkü kuryesi, yemeği, yemek sepetine ödedikleri miktar derken onların da bir maliyeti bulunmakta ve bunu çıkarmak zorundalar. Dolayısıyla minimum paketi tutarı altındaki siparişleri kabul etmeyip iptal ediyorlar. Zaten restaurant veya cafeden siparişini oluştururken size minimum paket tutar miktarını gösteriyorlar ve onu çıkarmanızı bekliyorlar sizden. Minimum paket tutarı nedir sorusunun cevabı da dediğim gibi restaurant ve cafeye göre değişiyor. :)
minimum paket tutarı nedir?
Her Restoranın Minimum Paket Tutarı Farklı mı?
Yemek sepeti sitesinde bulunan her türlü restaurant ve cafenin minimum paket tutarı değişiyor. Sabit bir tutar yok yani. A restaurantı minimum paketi tutarını 35 TL olarak belirlemiştir, B restuarantı 60 TL olarak belirlemiştir minimum paket tutarını. Yani anlayacağını üzere tamamen restaurant ve cafeye göre değişmekte. Yemeksepeti min tutar nedir sorusunun cevabı da yemek sepetinde bulunan restaurant ve cafelerin kendileri için belirlediği sipariş tutarıdır. Bu tutarın altında sipariş kabul etmiyorlar.
Yemek sepeti sitesinde minimum paket tutarı açıkçası sabit değil yani demek istediğim siparişi verdiğin restaurant cafeye göre değişiyo bazısında 50 TL'yken bazısında 100 TL olabiliyo tamamen restaurant ve cafeye kalmış anlıcağınız 50 ve 100 TL örneklerini verdim diye daha düşüğe minimum paket tukarı yok sanmayın çok daha uygun olanları da var ben örnek olsun diye 50 ve 100 TL tutarlarını verdim yemek sepeti minimum paket tutarı nedir sorusunun cevabı siparişi verdiğimiz restaurant ve cafeye göre değişmesidir.
Yemek sepeti sitesinde minimum paket tutarı açıkçası sabit değil yani demek istediğim siparişi verdiğin restaurant cafeye göre değişiyo bazısında 50 TL'yken bazısında 100 TL olabiliyo tamamen restaurant ve cafeye kalmış anlıcağınız 50 ve 100 TL örneklerini verdim diye daha düşüğe minimum paket tukarı yok sanmayın çok daha uygun olanları da var ben örnek olsun diye 50 ve 100 TL tutarlarını verdim yemek sepeti minimum paket tutarı nedir sorusunun cevabı siparişi verdiğimiz restaurant ve cafeye göre değişmesidir.