Ben çok merak ediyorum. Acaba LP kız mı erkek mi? Koyduğum fotoğrafa da bakın. Bence fotoğrafta erkek gibi gözüküyor. Ama illa fotoğrafa göre değil eğer bir bilginiz varsa lütfen söyleyin.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben çok merak ediyorum. Acaba LP kız mı erkek mi? Koyduğum fotoğrafa da bakın. Bence fotoğrafta erkek gibi gözüküyor. Ama illa fotoğrafa göre değil eğer bir bilginiz varsa lütfen söyleyin.

Selam,
Laura Pergolizzi, LP olarak bilinen İtalyan asıllı bir şarkıcı. 1981 yılında dünyaya gelen LP, ülkemizde 2016 yılında çıkardığı Lost on You şarkısıyla tanınıyor. Tarzıyla her zaman dikkat çeken LP’nin cinsiyeti ile ilgili çeşitli varsayımlar söyleniyor. Durum böyle olunca çoğu kişi LP kadın mı erkek mi diye merak ediyor.
LP kadın mı sorusu sanatçının tarzından dolayı sıklıkla merak ediliyor. Erkeksi tarzı ve saç stili de LP erkek mi yoksa kadın mı gibi farklı tartışmalara yol açıyor.
Laura Pergolizzi, bir röportajında kendini cinsiyetsiz olarak tanımlıyor. Cinsiyet üstü olarak kendini tanımlayan LP, aslında cinsiyet olarak erkek olduğunu ancak kendisini kadın gibi gördüğünü söylemişti.
bildiğim kadarıyla cinsiyeti kadın ama kendini ne kadın ne de erkek olarak görüyor göğüslerini aldırmış. kendisine sorulan neden bu şekilde giyiniyorsunuz sorusuna ise evde aynaya baktığımda yeterince kadınım bu yüzden erkek gibi giyinerek iki tarafı da eşitlemiş oluyorum. diye cevap vermiş. ve kendisini cinsiyetsiz olarak tanımlamış. ama biyolojik cinsiyetine ve cinsel yönelimine bakıcak olursak kendisini cinsiyetsiz bir lezbiyen olarak tanımlayabiliriz
Göğüslerini aldırmasının sebebi kız ya da erkek hissetmek değil !!!
Annesini göğüs kanserinden kaybetti ve bu onun için Bi travma bu yüzden aldırdı araştırın isterseniz!!!
"LP kadın mı erkek mi" sorusuna cevap arayanlar Laura Pergolizzi'nin kendi cinsiyetini tanımlamasıyla "LP kadın mı erkek mi" sorusunun cevabını buldu. Kendisini cinsiyet üstü olarak tanımlayan LP aslında cinsiyet olarak erkek ancak LP kendisinin kadın olduğunu söylüyor.26 May 2020 tarihinde bir haberde.
o zaman non-binary diyebiliriz.
@Strangepeople türü beee! gazlım benim asdklasdklsajdasd
Kadın, fakat erkek gibi takılıyor. Göğüslerini aldırdı ama henüz tam erkek olmadı. Bu yüzden lezbiyen.
"LP kadın mı erkek mi" sorusuna cevap arayanlar Laura Pergolizzi'nin kendi cinsiyetini tanımlamasıyla "LP kadın mı erkek mi" sorusunun cevabını buldu. Kendisini cinsiyet üstü olarak tanımlayan LP aslında cinsiyet olarak erkek ancak LP kendisinin kadın olduğunu söylüyor.26 May 2020
Cevap
14Cevap
Ya ben kendi sitesinden mi bakmadım webde mi araştırmadıma sözlüklerde mi dolaşmadım bir tane net cevap bulamadım. Daha çok kadın yazıyordu hakkında ancak bir klibinde bir kadınla sevgili rölüde yapıyordu. Hala merak ederim.
Hmmm o zaman erkek anlaşılan
Lost on you sarkisini cok seviyorum bide muddy waters lakin Kadindan erkege dönme diye biliyorum cok alakadar etmez beni de laura ismi bayan ismi anasi babasi kiz bekliyodur erkek olmustur laura koymuslardir bilemem 😅
Lezbyn kadın. Omuzları çok dar, parmaklar ince,
Şu şekilde açıklayayım LP kadın ama göğüs küçültme ameliyatı yapmış aynı zamanda eş cınsel ve bu yüzden klibinde kadın oynuyor (bu bilgiler internet görüşü değil LP nin kendisinden alınmış bilgiler)
bayan dır erkek degil çok da seviyorum lost on you şarkısı harika
Kendini cinsiyetsiz olarak gördugunu soylemisti emin degilim
erkek oldugunu duymustum
Alakası yok lp bir bayandı ve döndü şu anki cinsiyet olarak bakıldıgında bir beyfendi
Kadın aslında. Ama değişiyor galiba.
Eşcinsel, normalde kadın ama
kan testinden kesin sonuç alırsın
o bacak kadın bacağı olamaz.
ben kadın diye biliyorum ama.
Arastırsaydın keske biraz 😂
Kadın ✩
Araştırmaya gerek yok erkek bu.
Kadın.
Trans kadın
lezbiyen olduğunu biliyorum sadece
dönme galiba