Diğer Bu saatte sigara nerden bulabilirim sigaram bitti krize giricem? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ciddi ciddi canım çekiyo ya (sinirli emoji) Güncellemeler+1 yıl FaQQQQQQQQQQQQQQQ Güncellemeler+1 yıl Cay 698 senın ben ta. Bu saatte sigara nerden bulabilirim sigaram bitti krize giricem? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SilverChef Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Müptezel samet 0 8 Yorumla Soran Ne alaka moruq Yorumla SilverChef +1 yıl Bagcilardaysan gel vereyim kardesim muratti var Yorumla Soran +1 yıl keşke bağcılarda olsam kanka muratti içilir ya Yorumla SilverChef +1 yıl Nerdesin Yorumla Soran +1 yıl Nerelere gelebilirsin? Yorumla SilverChef +1 yıl Istanbul/avrupa yakasindayim hesap et Yorumla Soran +1 yıl Ben anadoludayım sövmelik.. Yorumla Soran +1 yıl Aga beeeeeeee benım ıcın yakın.. Yorumla
SaykoPorsukk Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Atıyorum tut :D 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Ölüyorum ya gerçekten at kanka tütün olsa yine olur ya yaaa of Yorumla Soran +1 yıl nerde yaşıyon gelicem vermeyen? Yorumla SaykoPorsukk +1 yıl Açık tekel vardır yardır :D Yorumla SaykoPorsukk +1 yıl Nevşehirdeysen gel harbiden verecem :D Yorumla SaykoPorsukk +1 yıl Küçük memleket zaten 2 dakika yürüsen karşına çıkarım :D:D Yorumla Soran +1 yıl İstanbuldayım ya üzücü harbi bu saatte bulamazmıyım dışarı cıksam fena krizdeyim Yorumla SaykoPorsukk +1 yıl Bulursun açık tekel vardır illa ki :D Yorumla Soran +1 yıl açık tekel yok ama petrol var petrolde uzak hava soguk Yorumla SaykoPorsukk +1 yıl Hangi semt? :D Yorumla Soran +1 yıl Bağcılar falan diyomuşum dışarı cıkıcam adamın bırınden rıca etsem verırmı? Yorumla SaykoPorsukk +1 yıl Verir niye vermesin Yorumla Soran +1 yıl Aga beeeeeeee benım ıcın yakın.. Yorumla SaykoPorsukk +1 yıl İkili yakmayan adam değildir :D Yorumla Soran +1 yıl Sevdim seni bro şimdi dışarı cıkıyorum insan arıyıcam ve sigara istiyicem allaha emanet adamsın :D Yorumla Soran +1 yıl He bu arada troll değil bu soru gerçekten bak yalanım varsa en adi şerefsizim neyse ben gidiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Müptezel samet
Ne alaka moruq
Bagcilardaysan gel vereyim kardesim muratti var
keşke bağcılarda olsam kanka muratti içilir ya
Nerdesin
Nerelere gelebilirsin?
Istanbul/avrupa yakasindayim hesap et
Ben anadoludayım sövmelik..
Aga beeeeeeee benım ıcın yakın..
Atıyorum tut :D
Ölüyorum ya gerçekten at kanka tütün olsa yine olur ya yaaa of
nerde yaşıyon gelicem vermeyen?
Açık tekel vardır yardır :D
Nevşehirdeysen gel harbiden verecem :D
Küçük memleket zaten 2 dakika yürüsen karşına çıkarım :D:D
İstanbuldayım ya üzücü harbi bu saatte bulamazmıyım dışarı cıksam fena krizdeyim
Bulursun açık tekel vardır illa ki :D
açık tekel yok ama petrol var petrolde uzak hava soguk
Hangi semt? :D
Bağcılar falan diyomuşum dışarı cıkıcam adamın bırınden rıca etsem verırmı?
Verir niye vermesin
Aga beeeeeeee benım ıcın yakın..
İkili yakmayan adam değildir :D
Sevdim seni bro şimdi dışarı cıkıyorum insan arıyıcam ve sigara istiyicem allaha emanet adamsın :D
He bu arada troll değil bu soru gerçekten bak yalanım varsa en adi şerefsizim neyse ben gidiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!