Aradığım numara çalmadan kapanıyor? Nedeni nedir? Kontörüm var Aradığım numara Turkcell numarası ve hiç çalmadan ya da uyarı sesi vermeden sıfır saniyede telefonum kapanıyor anlamış değilim? Telefon çalmadan kapanıyor neden olabilir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aradığım numara çalmadan kapanıyor? Nedeni nedir? Kontörüm var Aradığım numara Turkcell numarası ve hiç çalmadan ya da uyarı sesi vermeden sıfır saniyede telefonum kapanıyor anlamış değilim? Telefon çalmadan kapanıyor neden olabilir?

Selam,
Telefon çalmadan kapanıyor sorunu yaşıyorsan bunun farklı nedenleri olabilir. Hatlardan kaynaklı ya da kullanılan telefondan kaynaklı bir sorun olabilir.
Birini arıyorum çalmadan kapanıyor sorunun nedeni kullanılan GSM operatörlerin anlık sorun yaşamaları olabilir. Özellikle aranan numaraya ile arayan numara farklı operatörse. Ayrıca bazen hatlar çok yoğun olduğu zamanlarda da telefon çalmadan kapanıyor sorununu yaşayabilirsiniz.
Ayrıca hat çekmediği ya da telefon kapalı olduğu durumlarda da bu sorunu yaşayabilirsiniz.
Hatlar çok yoğun olduğunda, deprem gibi zamanlarda herkes telefonuna sarıldığı için çekmiyor ve arama gerçekleşmiyor. Şebekeler yoğunluktan ötürü kitleniyor ve kimse yakınlarına ulaşamıyorlar.
Böyle durumlarda yurt dışında veya şehir dışındaki akrabalarınız ile haberleşip, ailenize haber göndermeye çalışın. Çünkü aynı şehirde ya da deprem olan şehirdeki birine ulaşmak imkansız olacaktır. Önceden böyle şeylerin belirlenmesi gerekir.
Engellenmiş olabirsiniz fakat şöyle bir şey de var, bende de aynısı oldu engellenmedigim ve dakikam olmasına rağmen hattımı değiştirdikten sonra bu tip durumla karşılaştım sebebini hayla henüz bende bilmiyorum.
Seni engellemiş olabilir ve karşı tarafın numarası büyük ihtimal aramalara kapatılmıstır . ben aramalara kapattıgımda böyle olmustu .
Dünden beri devam eden şebeke sıkıntısı var.
Cevap
2Cevap
muhtemelen karsıdaki kisinin hattı kapanmıs olabilir. fatura ödememelerden kaynaklı oluyor böyle şeyler
Dun bana da oldu depremden dolayı sanırım baz istasyonlarında sorun var
Telefon çekmediği zaman öyle olur bizim evde de çekmez telefon evdekileri aradığımda çalmadan kapanır genelde
ya engelleme var ya da numara iptaldir.
aradigin kimse seni engellemis
Kara listedesiniz .. engelleme var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?