Evcil Hayvanlar Kedim neden arka ayaklarını uzatıp yatıyor? sintineman Takip Et Xper 6 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evimizin 3. Neşe kaynağı pamuk.2 aylıkken eve aldık her zaman böyle yatıyor. rahatsizlikta duymuyor. disarida da besledigim o kadar kedi var hiç böyle bir yatis sergileyen görmedim. nedenini bilen var mı. sizce normal mı? Kedim neden arka ayaklarını uzatıp yatıyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
777733335555 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kedilerde normal bir davranış bu. benim kedim de öyle yatıyor bazen 0 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. Kedo rahatına düşkün bence çok sevimli görünüyor :D 1 2 Yorumla püskevitçay +1 yıl Kedi olacaktı Yorumla sintineman +1 yıl teşekkür ederim. tatlıdır benim pamuğum :-) Yorumla
bay_enco Takip Et Master Yaş: 50 , eic 39% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,9b cevap paylaştı. Huyu böyle demek. ;) 1 1 Yorumla sintineman +1 yıl walla huyundanmı suyundanmı bizim eve giren kedi değişiyor :-) Yorumla
En İyi Cevaplar