Şu an öyle güzel uyuyorki koltuktan kalkmak istemiyorum uykusu bölünmesin diye kucağıma asla gelmez ama böyle yatıyor hep

Şu an öyle güzel uyuyorki koltuktan kalkmak istemiyorum uykusu bölünmesin diye kucağıma asla gelmez ama böyle yatıyor hep

Kucağında oturunca nefes alış verişin vs. onu rahatsız edebilir. Oysa şu durumda bacağından ısınıyor ve herhangi bir kıpırtı da hissetmiyor. :-)
Sahipleneli 7 ay oldu hiç kimseye güvenmiyodu biraz zor oldu güvenini kazanalı böyle bile yatmazdı asla şimdi iyice yaklaştı bana 🥰
Ne güzel.
Dediğin gibiyse zaman için de daha da yakınlaşacak, kucağında uyumaya da alışacaktır. :-)
Küçük bir tavsiye: Onunla ilgilenirken, oynarken, severken vb. ellerini çok hızlı, çok seri hareket ettirme. Hızlı parmak hareketleri kedileri saldırganlaştıran, şaka olsun diye başlayıp ciddiye doğru giden ısırıkların ve pençelerin oluşmasına sebep olan en önemli faktördür.
Olabildiğince sakin ve yavaş hareketlerle ilgilen kedinle. O da uysal ve sokulgan olacaktır.
Evet zaten elimi hızlı hareket ettirince patileriyle vurmaya oyun oynamaya başlıyor acıtıyor da yavaş yavaş seviyorum
Cevap
7Cevap
HEr kedı maalesef kucagı sevmıyor daha zıyade yatak yanında sana yakın bır yerde uyumak ya da zaman gecırmek onu guvende hıssettırıyor
Evet ama çok güvensiz bir kediydi yaklaşık 7 ay oldu sahipleneli güvenini kazanmak zor oldu böyle bile yatmazdı bide yavrusu var biri üstümde uyuyor ya karnımda ya sırtımda 🥰
Gerekırse uyudugu yer degısılebılır
Çünkü canı öyle istiyor başka bir açıklaması yok 😌
oyle rahat ediyor demek ki annesi
Sabit yerleri seviyordur :D
Kedi dişidir 😄
Evet dişi😄
Erkek kedide var üstümde uyuyor 😄😄😄
Ahahaha😂😂
Olaya bak uykusu bolunmesin diye :))
Bölünmesin kıyamam
Tüy torbası
Sensin o