yorumlarınız önemli 🌸
https://i.hizliresim.com/BLLOP9.jpg

Bu senin zaten cinsel tercihin. Ha diyince olmuyorsun bildiğim kadarıyla bir sürü testten geçiyorsun olup olmamama doktorlar karar verecek sen bile vermiyorsun yani ama ayta sozerinin hayatını örnek alırsın umarım. Hayat kadını olmak yerine okuyarak bir yerlere gelirsin umarım ve inşallah çok tepkiye maruz kalmazsın ha birde kulağını kapatıp yaşamayı öğrenmen lazım
Ayta sözeri'yi birazcık sevmezdim 😬 ama yinede bu toplumda trans deyince aklına bülent ersoy gelmeyen nadir insanlardansın bu bile iyi bişey. Zaten transların genelde düzgün bir hayatları var. Küçüklüğümden beri diğer erkekler gibi olmadığım için hem akrabalar hem okul hem aile tarafından sürekli hakaret yedim zaten. Alışkınım yani kulağımı kapatmaya :) Çok teşekkür ederim 🙏
Emin ol aramızda binlerce trans var. Sandığından çok daha fazla. Ben bile öğrendikçe şaşırıyorum hala. Yani büyük çoğunluğunun düzgün hayatları var ve gayet mutlular ☺️Buna kim trans diyebilir mesela?
https://i.hizliresim.com/lOELoX.jpg
https://i.hizliresim.com/VrEAZn.jpg
https://i.hizliresim.com/nOEkv0.jpg
Çok güzel genç bir kadın. Insan hangi bedende özgür ve mutluysa öyle olmalı. Günah ve sevap olayını Allah bilir ki zaten gerçek manada Allah tan korkan saygı ve hosgoruyle karşılar. Biz kadın olarak bir adim geride başladıysak sizler iki adım geridesiniz. O yüzden Allah daha çok sizlerle olsun yardımcınız olsun :)
Amin çok teşekkür ederim 🙏 iyiki varsın keşke herkes senin gibi olsa 😇
Yalniz attigin resimdeki trans kadin cok guzel
@mikelonjilo Evet ☺️
once ol sonra yeni daha elit bir sehire taşın yeni ortam kur ve eskilerden gorustuklerinle sadece saygili olanlarla göruş neden olamayasın ama pisman olmakta var isin ucunda
Neden pişman olucam?
Bu karar aniden alınmıyor ki birçok psikolojik testten geçiyosun hazır olduğuna konsey karar veriyor ve öyle başlanıyor. Mahkeme süreci falan da var. Yani öyle hadi olalım demek gibi bişey değil. Şimdiye kadar konuştuklarımın hiçbiri de pişman değil. Hatta yeniden dünyaya gelsem yine olurum diyen arkadaşlarım var. İş bulamayanlar da genellikle translar değil. Bunun sebebi mavi kimlik taşıyıp, kimlikte erkek yazması ama bedenin kadın görüntüsünde olması. Onlar trans sayılmıyor zaten travesti sayılıyor. Hem şuanda tıp okuyan trans arkadaşım var mesela. Pişman olmayacağıma eminim :)
sonuçta %99 u musluman ve orf adet kultur oturmus degiatirilemez kati kuralları olan bir ülkeyiz belki arap emirlikleri kadar gaddar degiliz ama hollanda kadar da genis degiliz bilemiyorum bana cok ters dünyaya erkeğimizi kadınımızı bu kadar asil tanıtmışken son 20 senede bu rahatlık nerden geldi anlamadim bundan önce de vardi bu tip insanlar peki neden sesleri cikmiyodu? bunalima girip intihar mı ettiler hayır acığa vurdular mi hayir gülunç ve trajik bir durumda ülkemin hali yazık askere gittin mi bilmiyorum ama giderken ne hissedeceksin ailen adina cok üzüldum
Öncelikle bunun kötü bişey olmadığını anlayın! Hayır 22 yaşındayım gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum. Eğer birgün çağırırlarsa intihar ederim. Zaten geçen yıl çok düşündüm. 1 yıl boyunca intihar planları aklımdaydı. Defalarca elime bıçak alıp bıraktım. Ama yeni translar tanıdıkça onlarla konuştukça biraz olsun umudum arttı. Nolur birazcık empati yap. Kendin şuanda vücudunun erkek bedeni olduğunu düşün. Ben kötü bişey yapmıyorum
Ama bende kız olmak istiyordum eskiden fakat doktorların yaptığı bir hatadan benim ne erkekliğim nede kızlığım kalır korkusu oluştu. Ve zaten daha küçüğüm, bu işler 18 den sonra değilmi hzhshdhdhsh neyse
Ol tatlım ol içindeki hislerini bastırma ülkemizdeki baskılara boyun eğersek daha da kötü olucak trans bireyler vardır ve olacaktırda bende bir trans kadın adayıyım
Nasıl kendini iyi hissediceksen mutlu olucaksan onu yap
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
18Cevap
Hayat senin hayatın ama kolay bir süreç olmayacak dayanabilecek misin kadın olmak çok zor bir kadın olarak soruyorum sana kadınlığı taşıyacak misin
Herşeye hazırım. Bana sorsalar psikiyatrik sürece bile gerek yok ben şuanda hazırım :)
İnsanlarin hissettiği şekilde yaşaması kadar güzel bişey var mı ya. Kesinlikle ol :)
Çok teşekkür ederim 🙏 :)
Senin görüşün buysa seni destekliyorum istediğin gibi yaşama hakkın var
Teşekkür ederim 🙏
Nasıl kendini iyi hisediyorsan onu yap bence hayat senin ama dikkatli ol herkes dikkatli olsun kimimizin can güvenliği var ki. Hayatını güzel yaşa 💖
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🙋
Nasıl rahatsan öyle ol
1 defa yaşayacaksın sonucta
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 😅
Gönlünden ne geçiyorsa onu yap bu senin seçimin kimse karışmamalı.
Teşekkür ederim 🙏
Hayır o yabancı
Kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap bu senin hayatın sonuçta
Teşekkür ederim 🙏
Canın ne istiyorsa kendini nasıl kabul edeceksen nasıl mutlu olacaksan onu yap. İnsanlar olumsuz konuşabilir seni aşağılayabilir itip kakabilir umursama. Onlar hep bir şeyler hakkında yorum yapacak ama onların yorumlarının bir değeri yok sadece kendi istediğini yap mutlu ol :)
Nasıl hisediyorsan öyle davran kimin ne dediği önemli değil bu senin kararın ama normal karşılanmaz
Özelden yazabilirmisin? Bu konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Aile ve hayat hakkında da konuşmak istiyorum.
Ben cinsiyet değiştirmenin her türlüsüne karşıyımdır. Bu bir sapkınlık, yoldan çıkmadır. Allahın çetin gazabına ugramak, meleklerin kıyamete kadar lanetlemesidir.
Baksana isine gelmeyenler begenmemis a’mina koyduklarim
LGBT liler anlamiyolar olayi yani onlari Allah sınıyo Allah bilerek lgbt lilere o hissi veriyo bakalim kulum ne yapacak diyo biraz iradeli ol tut kendini ben erkegim de bana yakismaz boyle seyler de kadinlar icinde gecerli bu iradeli olun ben kadinim de yani Şu an sinavdasiniz Allah’in a dan z ye her turlu sinamasi vardir zenginlik fakirlik ve escinsellik neyse cok sey var yazacakda ugrasamam...
Youtube’a yazin: (Nihat Hatipoglu Escinsellik) diye izleyin bakin neler diyo
Trans kadın diye bir şey yok trans var birde kadın var.
Bu ne demek?
Kazanır.
Eda avcı değil mi o? Çok güzel tatlı bir insan tanışıyoruz bizde
Cok yakısıklısın olmaaaaaa
O ben değilim ki. Onlar zaten translar yani soldaki eski fotoğraf. Ayrıca yakışıklı olmak hayattan zevk almayı sağlamıyo sonuçta😐
Ama cok yakısıklıymıs o usttekı 😍 hayat senın hayatın sen nasıl ıstersen oyle yap diyim
Teşekkürler 🙏
Valla açıkçası resimlerdeki güzel olmuş 😂
Hepsi güzel 😇
O sırıtanlar trans değil ki zaten. Emin ol binlerce trans var ve kimse farkında bile değil :)
Biliyorum 😂
Sen nasil istersen oyle ol ❤ hayat senin
Teşekkür ederim 🙏
Olum bak bana denk gelme sarhoşken duble çakarım :D
Bu sen misin?
Hayır 😅
iyi bari bak buna benzer bir şey olarak çıkarsın gelecekte karşıma dediğim gibi duble çakarım :D uzak dur
Azıcık öyle gibiyim ama sürece başlamadım tabiki 😬 Ayrıca tüm translar güzeldir bak bu Türk ismini vermicem ☺️ https://i.hizliresim.com/qGWdq3.jpg
Bak ben seni gerçekten uyarıyorum bana denk gelme sakın. D
😂 Tamam karşılaşmayız zaten ben namuslu biriyim 😊
son fotodakilerin trans olma ihtimali yok
Sağdaki trans soldaki travesti 😂
lan aklıma saçma sapan fikirler sokma xd
Daha neler neler var birkaç gün sonra tekrar güncellerim 😂
Üstteki fotoğraf ve alttaki fotoğrafın ortasındaki Türk ☺️
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-bfd4-52fe11c565ec.jpg
https://i.hizliresim.com/az1D95.jpg
böyle olur da çıkarsan karşıma cidden seni deli gibi becerırım
Yani şöyle bir şey içinde kadınlık hissi varsa tabii ki de ol yani ama şunu bil ki ailen terk edecek arkadaşların birer birer azalacak ona göre ameliyat ol yani
trans kadın olma imkanın varsa ol bir saniye bile durma bence yaani 👩🏻🙂
Kendini daha iyi hissedeceksen ol
Teşekkür ederim 🙏
bizim dediğimizin bir önemi yok kendini nasıl mutlu hissedeceksen nasıl kendini kabul edeceksen öyle yap insanları da dinleme onlar hep konuşur
Dislanabilirsin bunu bil
İlk başlarda olabilir belki ama süreç tamamlandığında ve yeni kişilerle tanışınca dışlanacağımı sanmıyorum
Bnce olmalısın özelden yaz sana
Burdan yaz
Senin hayatin senin tercihin
ister olursun olmassın buna sende cevap veremessin ama ol dedim kimse sana karışamaz 😊
Olabilirsin
Teşekkür ederim 🙏
Erkek halin çok iyi kadın halin çirkin
O ben değilim. Kadın hali daha güzel ayrıca
Ol.😙
Teşekkür ederim 🙏
Çok güzel olma ama.😄
Olmak istiyorum ama 😂😂
Olma
Neden?
Ol diyemiyorum çünkü.. bilerek hayatınızı karartiyorsunuz kimse kusura bakmasın ama anlayışla karşılayamıyorum bu durumu.. Yinede nasıl isterseniz öyle yaşayın neticede sonuçlarına siz katlanacaksiniz..
Karartmıyoruz tam tersine yeniden doğuyoruz gerçek kimliğimizle
ol da nasıl olacaksın
Herkes nasıl olduysa öyle diyelim ☺️ istersen araştırabilirsin
Travesti ler hosuma gidiyor yaaaa yesssss
Tercih meselesi
Sana kalmis
Keşke sadece bana kalsa. Ben hariç herkes benim hakkımda söz sahibi olmuş..
Hislerin önemli
Hislerim belli değil mi ☺️
Tabi ki belli. Hislerine göre yola devam et. Hislerini yok sayma demek istedim.
Hayatta karşılaşacağın zorluklar olacak. Her şey tam bir kız gibi olmayacak senin için. Geri dönüşü de yok.
Tabi hayat bir kez yaşanıyor ve bu da senin hayatın.
Ben sana psikologla konuşmanı, daha önce kadın olmuş biriyle konuşmanı öneriyorum.
Sonuçta tam bir kız olmayacaksın unutma.
Sadece çocuğum olmayacak. Sanal olarak birçok trans kadınla konuştum ama hiç yüzyüze konuşmadım. Bildiklerim var ama konuşamıyorum.
Ailen?
Ailemin haberi yok söyleyemedim
Onlar benim üzülmemi istemiyorlarsa karşı çıkmazlar. Çıksalar da umrumda değil zaten olucam kararım kesin
Kusura bakma istersen de bak ama mide bulandırıcısın üzgünüm geri kafalılık mı dersin ilkellik mi dersin ne dersen de ama bu iğrenç bir durum hayatın çizgiden çıkmış durumda ileride nolucak biliyor musun ilk önce ailen sonra çevren seni terk edicek derin depresyona giricek sonu intihar !! Bunları yaşamaya hazırsan buyur
Teşekkürler çok anlayışlıymışsın. İlk başlarda herkesin karşı çıkacağını biliyorum. Ama 2 yıl sonra herşey bittiğinde o terk edenler tek tek dönerler. Asıl yapamazsam intihar ederim bu yaşıma kadar nasıl dayandığını neler çektiğimi bilmiyosun sen. Bu konu hakkında hiç bilginin olmadığını düşünüyorum. Böyle yorumlar geleceğini, yüzüme karşı söylenecekleri, arkamdan konuşacaklarını, herşeyi biliyorum. Ama dediğim gibi benim kararım kesin ya olurum ya da ölürüm.
https://i.hizliresim.com/LbQ1Wo.jpg
Hiçbir trans sizden alkışlamanızı veya destek olmanızı beklemiyor zaten. Engellemeyin, hakaret etmeyin, dışlamayın yeter. Ortada kötü bişey yok!
orta da kotu diye bir şey var ya ne demek yok nerde kaldı erkeklik nerde kaldi kadinlik ortalık bu zihniyetlerle doldu inanamiyorum amerika istedigini elde etti Rtük kemal Sunalın "HIYAR" lafina sansur koyar adnan oktar canli genelev işletir sesi cikmaz olacagi buydu yazik sana üzulüyorum mini etek makyaj erkek etkileme ya da mutluluk adina icim rahat ediyor dedigin ne varsa hayatinin ahiretinin kulturunun yanlisi Allah hayirli evlat versin 18ine kadar erkek diye övun sonra bizim oglan kız oldu diye agla Allah korusun ya
Yol yakınken kendine çeki düzen ver geç değil şu an cahilliktendir dersin ilerde gülersin aile bile kuramayacaksın eşin çocukların huzurlu bir yuva kuramayacaksın bunları düşün erkeklik sen kendini bildiğin sürece çok mükemmel bir durum bir kadına aşık ol birini hayatına al sev seni sevmesine izin ver onunla beraber herşeyi yoluna sokun lütfen
Ya insanın kız evladının olması kötü bişey mi? Sen bunu 18'den sonra oluşan psikolojik bozukluk falan mı sanıyosun? Ben küçüklüğümden beri böyleyim. Okulda ağlardım herkes ne derdin var derdi söyleyemezdim. Akrabalar niye suskunsun derdi öylesine derdim. Kimseye bişey anlatamadım. Senin yorumuna da yazmıştım birçok psikolojik-biyolojik testten geçiliyor diye. Kimse canı sıkıldığı için cinsiyet değiştirmez emin ol. Bir insan istemediği halde zorla böyle bişey yapılırsa intihar eder. Trans deyince aklına mini etek gelmesi cahilliğini ortaya koyuyor zaten. Siz önce neyin ne olduğunu öğrenin bence
Kimseye yazmamıştım ama şuanda zaten tek çekincem çocuğumun olmayacak olması. Kendi öz çocuğumun olmasını o kadar çok istiyorum ki hayatımı kendime zindan ediyorum şuanda. Ama böyle yaşayamayacağımı da biliyorum. Sonra da size böyle sorular soruyorum sizin görüşlerinizi merak ettiğim için. Çocuğumun olması mümkün olsa 1 sn bile durmazdım. Evlilik konusuna gelince ben bir kızla evlenmek istemiyorum. Şimdiye kadar sevgilim bile olmadı, istemedim. Erkek sevgilim olsun istiyorum sevsin sarılsın istiyorum bunun neresi kötü?
@sensinobe Çevrende görüyorsun farkında değilsin. Kim bilir kaç tane transla karşılaştın haberin yok. Ama trans deyince "mini etek" düşünen birinden de anlayış beklemiyorum zaten.
Nasıl mutlu olacaksan öyle yap. 😊
Ol bir sen eksiktin.
Neden öyle dedin?
Bu bir hastalık değil hormonlarla da ilgisi yok. Ve süreç bittikten sonra da kimse anlamayacak
Türkiye'de binlerce var kesinlikle anlayamazsın. Bu hastalık değil !
Senin kararın :)
Kendi hayatın
Ya ses o nasıl olucak
Eğitimle inceltiliyor. Ya da cerrahi operasyon geçiriliyor
https://www.youtube.com/watch?v=XIJeKeDHqqw
Ol umrumda değil. :D
olmuşsun
O ben değilim ki
Ben öyleyim
Öyleyim derken anlamadım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar