Olabilir bu gayet normal Allah vergisi bir şey umarım senin için kolay bir süreç olur asla önyargılı değilim ve şunu biliyorum trans olan kadınlar çok güzel oluyorlar baksana sevince her şey ne kadar güzel ve daha bir çok kadın.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Büyük nezaketiniz için çok teşekkür ederim. Ben de süreç boyunca her şeyin yolunda gideceğini umuyorum
Allah ıslah etsin ne diyelim Rabbım seni bu şekilde yaratmış sen yok ben istemiyorum diye değiştirmeye çalışıyorsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hangi cinsiyet ağır basıyorsa kişiliğini o yönde değiştirmen en doğal hakkındır bu süreç biraz zaman alabilir maddi masrafında olucaktır sana bol şanslar
İnsanları kimliklerine göre yargılamamak gerekir. ama şu var ki; yaşayacağın psikoloji gerçekten çok zor olacak. acele etmek yerine zamana bırakmalısın
Cinsiyet değiştirene saygı duyuyorum, ancak yarım yamalak hangi cinsiyete mensup olduğu belirsiz transları ucube görüyorum dostum, üzgünüm. Komple Selin Ciğerci gibi, Rüzgar Erkoçlar gibi, Bülent Ersoy gibi cinsiyet değiştirirsen ucubelikten kurtulabilirsin