Zorla yatıya kalmak isteyen karşı cinsten arkadaş? Bu durumda kim haklı sizce?

Dün akşam 8 gibi ismi Necati olan bir arkadaşımla buluşacaktık dışarıda. Benim ayak bileğimde bir problem vardı ve öğün ağrıyordu bu yüzden ona durumu anlattım ve kaldığım yurda gel burada otururuz dedim. Karışık öğrenci yurdunda kalıyorum. Neyse o geldiğinde saat 9 buçuk olmuştu. Oturduk bir bir buçuk saat kadar sohbet ettik yedik içtik. Sonra beni üst kattaki başka bir arkadaş çağırdı gel burada toplandık bu akşam diye. Ben de Necatiyi de aldım ve üst kattaki arkadaşın odasına gittik. Bayağı eğlendik sohbet muhabbet derken saat gece 3 e gelmiş fark bile etmedim. Biraz da içkiliydik. Sonra ben uyumaya gitmek için hazırlandım ve Necati de benimle geldi. Taksi vs çağıralım sana dedim bir şey demedi odada oturmaya başladı. Bakıyorum 15 dk oldu 20 dk oldu gitmiyor. Dedim ki ya sana kal derdim ama sabah da işim var okula gidicem erkenden kalkıp hazırlanıp. Gene bir şey demedi. Ama benim asıl olayım şu o bir erkek ve ben onu yatıya vs çağırmadım ki zaten, bir iki saat oturur gider diye düşünmüştüm.. Ben o odada yatarken rahat edemem üstümü bile değişemem yani nasıl olacak. O kadar resmen kalk git dedim gitmemek için diretti. Ben de en son ya kusura bakma gitmen lazım diyip montunu verdim aşağıya kadar geçirdim taksi bile çağırdım. Ki onun kaldığı yer yürüyerek 20 dk falan uzaklıkta benim yurduma yani kadın değil bir şey değil, her gün gece geziyor zaten alışkın da. Vay efendim bugün bana mesaj atıyor dün beni kapının önüne koydun gece diye? Şimdi kim haklı?
Zorla yatıya kalmak isteyen karşı cinsten arkadaş? Bu durumda kim haklı sizce?