mal bir profosor taklıdı yaparsam ellerinmı yok dıycemde :D tamam alakası yok güç dengeni sağlaman gerek kendını aşırı güçsüz hissetme spora yonel ıdman hatta medıtasyon yap uzan yere gücünü karın kaslarınla pazına ver fakat temek guc karın kaslarından bırlesıcek cunku gucun cıktıgı yer kenını kaldırırken ısınan yerın karnın olucak pazılarını rahatlat gevse ve sıkma kendını bunlar ıse yarar :)
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardeş vücut ağırlığım fazla yahu yoksa kolum kalın yani bir sporcu değilim ama iyidir yani karın kası yok 😃
inan bana vücut spor anında birden çok titreşim yayar karın bölgesi gücün göbeği oldugu ıcın sınav pozısyonunda oraya yonel kilolu olman problem degıl yanı :) çabala surekli ısın zamanla çekersin ben 55 kiloyum 20 yaşındayım karın dumduz 20 sınav cekerım yoktan yere ama sporda yaptgm zamanlar oldu hiç problem sorun etme yanı bunu kendıne :)
canını yerım ya bend kılo almak için ugrasıyom emın ol :D bende bı aralr cok kotuydum yanı kuru dal gıbıydım ıdmanla hep sporda ıstedıgım antremanları yakalayabıldım olmuyo demektense zamanla çabalıyarak olucak demek daha hoş :) kesınlıkle spora basla adamım
Bir kac hafta agirlik kaldirmayi dene. Daha sonrasin da gunde 3-4 defa sinav cekmeyi dene. Askerligin ilk zamanlarinda 3 sinavdan baska cekemiyordum. Bitmesine yakin 70 civari cekiyodum.
En İyi Cevaplar