Ablamın eşi vefat etti ve ablam hamile bir okur musunuz lütfen?

2 hafta önce eniştemi kaybettik ne yazık ki. Ablam çok kötü depresyonda bir ara bayıldı hastaneye kaldırdık doktor hamile olduğunu, henüz kalp atışının olmadığını daha kese olduğunu söyledi. Biz gerçekten ailecek kürtaja karşıyız ama annemle durmadan bunu düşünüyoruz. bir bebeğin babası olmadan eksik büyümesini istemiyoruz. Bir de ablam daha genç, 26 yaşında. Belki evlenir ömrünün sonuna kadar yalnız yaşayamaz sonuçta. Ama şimdi bebek olursa evlenemez de. Çocuklu dul kadın olmak da ayrı zor. Dinen araştırdık 20 haftaya kadar aldırmak günah değilmiş. Zaten doktor da kalp atışı henüz yok dedi. Tek sorun ben bebeğini aldıran kadınlarla tanıştım, bir tanesi on yıl geçmesine rağmen vicdan azabından kurtulamıyorum dedi. Çok psikolojileri bozuluyormuş. Ablamın zaten bozuk iyice bozulur mu diye tereddüt ediyoruz. Ama düşünsenize bebek 6 aylık olucak, ultrasona gidicek orda hep evli çiftler ablam tek, cinsiyetini tek başına öğrenicek. Diğer kadınlar belki ablamın yanında eşini arayıp haber vericek, ablam da buna şahit olucak. Ama aldırırsa da ömür boyu vicdan azabı çekebilir, ya da eşimden kalan tek şeydi benim için diyebilir. Kafamız çok karışık aldırmasını söylemeli miyiz lütfen bir akıl fikir verin..
Ablamın eşi vefat etti ve ablam hamile bir okur musunuz lütfen?