Sen ki gökyüzüne bakıp hayal kurarsın Bense gözlerinin içine bakıp mutlu olmayı Sen ki yağan yağmurda ıslanmak istersin Bense üzerine düşen yağmurlardan seni korumak Sen ki geceleri yıldızları saymak istersin Bense yıldızları sayarken saçlarını okşamak Velhasıl kelam sen hep hayallerini istersin Bense hayallerini sana verirken yanında olmak isterim
Adige soru sormaktan bıkmadın gitti. Verecek cevap kalmadı bizde kelimeler bitti. Benim en fazla yazacağım 4 satır mani Ben anlamam şiir yazmaktan o şairlerin işi 😉😅
İsmin gelince aklıma Lal olur dilim, aklım durur. Aşkın bir kor gibi yaktı yüreğimi. Yıldızlar kadar uzaksın bana şimdi. Daha dün gibi hatırlıyorum ben seni. Aşık olduğum kadın, çok seviyorum seni..
Deniz gibiydi gözlerin Ve ben gözlerinde kayboldum Dalgaların çekildiği anda yüreğimden Yalnızlık sahillerine vurdum Ve durdum.. İmkansız hayaller kurdum. Sen beni bırakıp gidince bitanem, Ben kurudum, kurudum ve yok oldum.
çok başım ağrıyo dedim sevdiceğime ne olur dırdır etme o çok beğendiği montu alacakmışız söz vermişim kendisine dedim başım ağrıyo alamam mont falan dedi sen sahtekarsın adam mısın lan..
En İyi Cevaplar