Siirlerim kisiye özel 4 luktur nickinizden ya da o esnada aklima ne gelirse ihlam alarak yaziyorum HAYAT sana en güzel şiirim kalbim 😢😢😢😢😢 seni çok özledim
@kahveligunler_ Bir aci kahvenin 40 yillik hatira varsa Birde seninle icelen kahvenin hatiri olsun Benim icin HAYAT varsa Senin icinde bir HAYAL var 😢😢😢 dertlerimiz ortak ask gercek ikimizin icinde
@kahveligunler_ aşk derin bir duygudur girdimmi cikmak istesende cikamazsin zaten cikmak istemezsin kalbini ruhunu bedenini yaralasada devam edersin aşk bambaşkadir yaşayan bilir yaşatanda aşk tek kelimeye cümleye sigmazki git demek ask icin gel istemiyorum demek ask icin seni seviyorum demektir bu yuzden hep bu yuzden ask hata yaptirir cok sevsen dahi hatalar icinde kalirsin fakat ask kotu degildir iyidir mutlulugu hak eden tek sey asktir HAYAT gibi özlemektir seni çok ozledim HAYAT sende seni cok ozledim HAYAL de 😢😢😢😢 sebebi sende sakli biliyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Oluurrr😊ne cikacak merak ettim.
@Altinbasakk gunesin rengindedir basaklar
Altin rengine calar
Basak tarlasinda gezersen
Sanada altinbasak derler 😂😂😂😂 biraz esprili olsun senin siirin
Sagol😇😇😇
@Altinbasakk rica ederim umarim begenmissindir
Hosuma gitti, evet.
Yaz.
@kahveligunler_
Bir aci kahvenin 40 yillik hatira varsa
Birde seninle icelen kahvenin hatiri olsun
Benim icin HAYAT varsa
Senin icinde bir HAYAL var 😢😢😢 dertlerimiz ortak ask gercek ikimizin icinde
Derinden girdin...
@kahveligunler_ aşk derin bir duygudur girdimmi cikmak istesende cikamazsin zaten cikmak istemezsin kalbini ruhunu bedenini yaralasada devam edersin aşk bambaşkadir yaşayan bilir yaşatanda aşk tek kelimeye cümleye sigmazki git demek ask icin gel istemiyorum demek ask icin seni seviyorum demektir bu yuzden hep bu yuzden ask hata yaptirir cok sevsen dahi hatalar icinde kalirsin fakat ask kotu degildir iyidir mutlulugu hak eden tek sey asktir HAYAT gibi özlemektir seni çok ozledim HAYAT sende seni cok ozledim HAYAL de 😢😢😢😢 sebebi sende sakli biliyorsun
Her gün dua ediyorum senin için
@kahveligunler_ Allah razi olsun keske bende etmek isterdim fakat iste sebebleri var saygi duymak lazim 😢😢😢
Evet :(
İstemem
@miawallacee_ istemem yan cebime koy
Butun olsun bozuk istemem
Benim aldiklarim bile butundur
Bir pacali donum haric 😂😂😂😂😂 sana bu yakisir