Annemin erkek olduğum halde ev içindeki baskısı beni bıktırdı?

Arkadaşlar 19 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum ama annem artık bana gına getirdi bu yazacağımı Allah aşkına işin ehli arkadaşlar okusunlar. Annem bana aynı kız çocuğu gibi davranıyor dışarı çıkartmıyor çıkarkende para vermiyor etmiyor. Dışarı çıksamda saat 6 da evde olacaksın diyor. Üniversite için hedeflerim yüksek başka şehirlere gitmek istiyorum yok o illa burada okuyacaksın diyip duruyor sana para akıtamam diyor ama evde bir tek baktığı insan benim 2 ablam var onların ikiside atandı meslek sahibi oldu gittiler. Babamın maaşı baya yüklü artı emekli maaşı var artı ablamların ikiside öğretmen ve yüksek maaşları var annem bu sene mezunum evdeyim diye bana para hiç vermiyor dershaneyede gitmiyorum (gitmemeyi ben istedim) Ama gına getirdi bana para vermiyor etmiyor sürekli bir baskı sürekli bir kısıtlama halinde dışarı gitmek istediğimi ne zaman söylemeye kalksam hemen kavga çıkarıyor evde babamı bana karşı kışkırtıyor babamda bana bağırıp çağırıyor. Annem ne derse onu yapyıor. Para vermiyorlar zaten birsürü paramız var ama bu parayı ne yaptıklarından hiç haberim yok ablamlar buraya geliyorlar arkadaşlarıylabbuluşuyorlar evde annem babama bunları dışarı niye çıkarıyorsun evde otursunlar diye baskı yapıyor psikoloijisi bozuk zaten maaşlarının çoğunu anneme vermek zorundalar yoksa annem onlara küfür yağdırır beddua eder. Annem para hastası bir kadın resmen o kadar doldumki anlatamam size bugün kahvaltıda kavga ettik bana sürekli seni bakıyorum daha bişey yapamam kusura bakma dyor para akıtamam diyor beni bakmak zorunda olduğunu anlamıyor bakmayı lüks olarak görüyor cebimde şu an 5 lira var daha fazla param yok ve sabahki kavgada bana hakkını haram etti seni doğuracağıma taş doğursaydım dedi arkadaşlar ne yapacağım ben hakkını haram etmesi tutarmı bedduası tutarmı çok moralim bozuldu psikolojim bozuldu annem yüzünden 1 tane bile arkadaşım yok bende buraya anlatayım dedim arkadaşlar ne olur bana yardım edin ne yapacağım bedduası tutarmı bu annemin?
Annemin erkek olduğum halde ev içindeki baskısı beni bıktırdı?