Sizce hoşlanıyor olabilir mi?

Merhaba arkadaslar ben Gamze. Cumartesi günleri Gönüllü olarak görme engelli çocuklara eğitmenlik yapıyorum. Eğitmenlik yaptığım kurumda çalışan bir adam var, ve benimle ilgileniyor yani bana göre öyle. Kitapta seslendiriyorum aynı zamanda, bana çok yardımcı oldu ve birşey sormaya gittiğimde espriler yapıp beni güldürmeye çalıştı ve nelerle ilgilenirsin sorusundan başladı ve brnimle ilgili merak ettiği şeyleri öğrenmeye calıştı. Òğrencimin dersi bittikten sonra yukarı kata çıkıp seslendirdiğim kitabı isteyecektim ki telefonda bir arkadaşıyla konuşuyordu, bana oturmamı işaret etti ve bende sorun degil beklerim dedim sessizce, oda beni bekletmemek icin arkadasina sonra arasam olur mu şu anda müsait değilim diyerek kapattı ve derin bir sohbet başladı. Bir ara bir iş görüşmesine gideceğim dedigimde ise direk 'oraya başlarsan eğer buraya gelemeyecek misin artık dedi.. Yani bilmiyorum.. Onun dışında sulanma, el kol şakaları, tel numarasi isteme ya da facabokk'tan ekleme gibi birsey olmadi. Cok efendi birisi.. Sizce hoşlaniyormudur? Bu arada o oğlak burcu ve 27 yaşinda ben de aslan kadınıyım 21 yaşındayım..
Sizce hoşlanıyor olabilir mi?