Sizce hoşlanır mı?

Herkese merhaba. Hoşlandığım birisi var kendisi yakın arkadaşım oluyor. Bana knk, reis, kral falan diyor. Aramız çok iyi konuşuyor şakalaşıyor falan sürekli sinir ediyor beni şakayla. Bugün sırayı itti mesela az canim yandı ses çıkardım noldu iyi misin falan yaptı hemen bakarak. Üzgün duruyordum şu sırayı çek de geçeyim dedi çektim yüzüne bakmadan noldu dedi bir şey yok dedim üsteledi seni seviyorum başkasını sevdiğini düşünüyorum diyemem ya. Story olarak herkesi sağda indirdim sol sana kalsın diye bir şey atmıştı. Ben değilimdir diye düşündüm. Hiç kimseden de bahsetmedi ama bilmiyorum. Bazı hareketleri çok dikkatimi çekiyor ve bakışları. Sizce hoşlanır mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Konuşurken dibimde duruyor mesela ya da arkadaşına bizim için otobüste yer ayırmasın söylemişken o gidip ayırmıştı , ben uyurken beni izliyordu o sıra sersemleşmiştim baya gözlerimi açınca yeter uyan kalk dedi ne kadar ve nasıl baktı bilmiyorum. Gözlerimi kapamışken bir yere dalmışken elini getirip şıklatıyo bilmiyorum anlamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Galiba ona açılacağım. Çok kötü hissetmeye başladım, aklımda hep ya başka biriyle olursa korkusu var. Cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama yapmak zorundayım. Red yiyeceğimi biliyorum , arkadaşlık ilişkimiz de zedelenir diye korkuyorum ama anlayışlı iyi birisi. Kendisinin sevmediği kişiyle bile konuşmuştu. Netten mi söyleyeyim yüzüne mi söyleyeyim bilmiyorum. Napayım 😔
Sizce hoşlanır mı?