+1 yılPek sanmıyorum. Sana olan davranışları gayet arkadaşça ama bir yandan da sanki şans verilebilir gibi. Eğer ona açılırsan bunun cevabını alabilirsin.
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında bu arada?03 Yorumla
Soran+1 yılBende biliyorum.. Korkuyorum aşırı hassas bir insanım ve konuda hiç şansım olmadı şimdiye dek. Ben 18 e yeni girdim o da 5 ay büyük sadece.
- +1 yıl
Ama bir şey denemeden de emin olamazsın. :) Umarım şansın yaver gider.
Soran+1 yılAnca kıyamet yarın kopacak denilse yaparım bunu galiba 😔
En İyi Cevaplar
+1 yılSen bisey hissetmezsen olmaz zaten az cok hoslaniyodur o senden bu kadar samimi olmaz degilse
0141 Yorumla
Soran+1 yılNey ney ise 🤔
- +1 yıl
Sen acilmayi denedin mi
Soran+1 yılHayır çünkü duygularını bilmiyorum
- +1 yıl
Sana karsi niyeti baya acik gibi kaybedeceğin bisey yok sen acilirsan olur diye düşünüyorum
Soran+1 yılSevse yine de der mi bunları 😔. Bazen hiç konuşmadığımız oluyor sadece bakışma falan
- +1 yıl
Seni sevmiyor olsa boyle seyler yapmaz sana karsi duyguları oldugunu hissedebiliyorum ikiniz de inanclisiniz kaybedecegin bisey olmaz gec olmadan duygularıni ac ona
Soran+1 yılStorysinde o sözü paylaşmış ama demek ki biri var 🥺
- +1 yıl
Belki o storyi senin icin attı olamaz mi baska konustugu kiz var mi yoktur bence
Soran+1 yılBilmem oladabilir.. Kimseyle konuşmuyor yani konuşuyor ama normal şekilde ve aşık olacağı insanlar değil
- +1 yıl
Bu kesinlikle sensin o zaman vakit kaybetme zaman aldigini geri vermez hic beklemeden şansını dene onu kaybetmezsin
Soran+1 yılBen 2 kez red yedim ve hayatımda asla seven olmadı sadece yoldan geçen insanlar Instagram istedi ve buradan 4 kişi aşık oldu onlarda benden büyükler anladığın bu işte şansızım kötü bir şey olursa eminim ki bu sefer her şeyi boşveririm derslerimi falan belli etmek istiyorum sadece 🥺😔
- +1 yıl
Eger bu kisiyi seviyosan hic biseyi kafana takmadan hic biseyin engel olmayacagini dusunerek git yanina de ki ben buraya sana duygularimi paylasmaya geldim de eger tabi olur falan derse ki diyecek o zaman hepsini herseyi anlat içinden geleni onu kaybetmeyeceksin senden uzaklasmaz o
Soran+1 yılŞu an buna hazır değilim ama ilerde söylemeyi düşünüyorum cidden de
- +1 yıl
Bi daha firsatin olmayabilir vakit dolmadan degerlendir bence ama sen bilirsin yine de
Soran+1 yılEvet o da var ben bi beynimi yerine getireyim gider anında Derim 🙊 sonra da aglaya ağlaya dururum 🤒
- +1 yıl
Yani aglanacak bi durum degil ama cok duygusal bi insansan bunlari soyledikten sonra gozlerin dolabilir ama sevinc olarak
- +1 yıl
Hoslaniyosun zaten her halinden belli keske bizi de sevselerdi boyle 🙂🙂
Soran+1 yılO kadar eminsin nerden vardın buraya
Soran+1 yılEvet hoşlanıyorum yüzüne bakınca o sert bile baksa şaka maksatlı yani gülüyorum deli gibi yanaklarım geriliyor 😁. Nasip çıkar birisi elbet..
- +1 yıl
yani konu belli tahmin ve hislerimden varabildim🙂
- +1 yıl
Hoslandigin insanin karsisinda ne yapacagini ve nasıl olacağını sasirir insan cok seker olur 😀 insallah nasip artik
Soran+1 yıl🤒. Biz rahatız ya bilmiyorum normalde aşırı cekingenim ama arkadaş olarak yürüttüğüm için.. Bazen oluyor ama manyaklaştığım 😂😂
- +1 yıl
Ayni ortam da enerji fazlaligi olur bi de sevdigin kisiyse ohh 😂
Soran+1 yılYok ya önceden böyle değildim 🤣
- +1 yıl
Tamam iste sevdigin kisi var yaninda ister istemez sevgi ve mutluluk doluyosun 😂
Soran+1 yılYani evet öyle 🥰
- +1 yıl
Eskisi gibi sevgi yok etrafta iyi degerlendir bence 😇
Soran+1 yılBiliyorum. Bir de o sevince cidden çok güzel seviyor zamanında siniftan bir kızla sevgiliydi wayy be ne güzel seviyor bakıyor dedim keşke beni sevse
- +1 yıl
Baska birini nasil sevdigini gordun bu seni etkiledi dedigim gibi zaman kaybetme
Soran+1 yılBakalım artık
- +1 yıl
Bakmaya bile birakma sen bilirsin yine tabi ama
Soran+1 yılCesaret edemiyorum ve korkuyorum
- +1 yıl
İcinde ki sevinc ve mutlulugun cesaretini yeglemesi lazım korkacak bisey yok sadece heyacnlisin ama yapabilirsin
Soran+1 yılYa bana seni sadece arkadaş olarak görüyorum derse. Geçen sırayı itti sıkıştı diye seni de dost biliyoruz şey yapıyorsun dedi
- +1 yıl
Bunu diyecegini sanmiyorum ben kaybedecegin bisey yok ki soylemekten ne zarar gelir
Soran+1 yılSöylemesi kolay tabi sanac🤣🤣
- +1 yıl
Yani kolay degil ben de en az senin kadar heyecanli ve merak ediyorum 😂 bana da haber et ama olur mu 😂
Soran+1 yılDersem inşallah ederim ya da farklı bir sey olursa 🤣
Soran+1 yılFarzet ki arkadaş olarak görüyorum seni dedi napcam?
- +1 yıl
Oyle dese de en kisa sure de gelicek yanina oyle demez ama bence
Soran+1 yılO çekingen birisi değil ki asla da olmadı
- +1 yıl
Cekingenliginden degil zaten o bi sure sonra senin duygularini anlayacak o yüzden
Soran+1 yılBen birisini arkadaşça görüyorsam fikrim değişmez ki daha
- +1 yıl
Boyle bi durum olursa sen dusunmezsin ki duyguların yoneltir seni sevginin en buyuk bagi burdan baslar
Soran+1 yılYok yapamadım ama mutluyum çok şükür bugün 🥰
- +1 yıl
Soyleyemedin mi icinde kalmasin bak 😀
Soran+1 yılYapamadım ya ama beni çok mutlu eden şeyler oldu 🤭🤭🤭
- +1 yıl
Aaa nasil seyler bakim yapabilirdin aslinda ya ☺️😅
Soran+1 yılÇok önemli değiller ki ama hoşuma gitti 🤣🤣. Dün kokunda saat varken bana dk sordu , sırama geçerken önümü kesti ne yöne geçtiysem o da oraya geçti gülerek yüzüne baktım o da gülerek tahtaya baktı kendi sırasına oturmamı söyledi. Bir bir projemiz var onun için benden yardım alıyor Dün dedi ki yani mesajla knk gerçekten senin elin değmeyince Çok kötü oluyor öyle işte abartılacak şeyler değil hatta hiç
- +1 yıl
Kendine guvenip bi acilsana bak olucak bu is 😂 guven bana ya belli ki onunda sana karsi guzel duygulari var
Soran+1 yılOnun beni sevdiğine eminim zaten ama arkadaşça diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bence şansını dene bak son kez diyom ya 😂 güven kendine olur bu is korkma kaybetmiceksin onu
Soran+1 yıl😔 Of cidden çok korkuyorum.. Şimdi gitsem desem seni seviyorum diye eskiden kankami seviyordun der seni dost bildim der belki de uzaklaşır bile. Ona olan ilgimle hoşlanmasini bekliyorum sadece kiyamam falan dedim mesela ya da sen geldin diye ağlamam geçti dedim tabi odun değilse anlamıştır
- +1 yıl
Oyle bisey demiyecek git soyle bak de ki ben senden hoslaniyorum ve duygularim var bunu senden uzun sure saklayamadim icimde durmadi soylemem gerekti de biraz da masumca bi bakis at tamam olur bu is ya 😅 ben sana boyle bisey hissetmis olsam simdiye ohoo 50 defa soylemistim
Soran+1 yılNerden bu kadar eminsin yaa 😕. Ya derse ha derse nolucam. Masumca bakış 🤣. Ya evet ama herkes yapamıyor işte hemen
- +1 yıl
Ben hissetmedigim seyleri soylemem ki git sansini dene bak oyle acincak gibi de bakma tabi gozlerinin icine bak sadece o anlayacak 😅 ama korkma ve cesur ol biraz
Soran+1 yılNch vallahi yapamam
- +1 yıl
Yaparsın aslinda ya 😂😂 senin yerine ben konusayim mi 😅
Soran+1 yılCidden dediğin kadar kolay değil lafta öyle ama gerçek olsun bir bayılırsın. Ahahha çok iyi olur
- +1 yıl
Cok iyi bilirim normal de bunu soylemen zaman alir acilabilmek ben de oyle oldu acilmadim bi sure sonra yanindayken özgüvenim yukseldi bi anda pat diye söyledim ama coktan sevgilisi olmus ben gec kalmisim bence sen de gec kalma.
Konusurum cidden 😂
Soran+1 yıl😔 arkadaşım kendi kankam kardeşim de hoşlanmadığını söyledi sadece knk dedi. Ahahaha ne dicen peki
- +1 yıl
Valla konusucam iste dicem boyle birisi var seni cok seviyo ama sana karsi bunu dile getirememis falan sen de uzerine duseni yap falan dicem 😀😀
Soran+1 yılBen en iyisi belli edeyim belli itiraf benim işim değil
- +1 yıl
O da olabilir fazla belli et ama
Soran+1 yılNasıl olucak ne diyeyim. Napayım
- +1 yıl
Daha cok onunla vakit gecir surekli yaninda ol hep gozunun icinde bak her konu da yardımcı ol falan bunlardan anlamazsa direk soyle yapamazsan soyle ben konusayim
Soran+1 yılOnun erkek kankalari onu bana bırakır mı ki 🙄 isi gücü maç konuşmak maç maç maç. İnsan bazen futbol olmak istiyor 🥲. Gözünün içine bakıyorum ama hep değil o zaman artık hep yaparım. Yardım ediyorum ztn 🤣 benden başka sorduğu yok sanırım bilemem ama. Sınavlardan önce ben çalıştırıyorum İngilizcesi kötü olmasına rağmen sayemde yüksek aldı ve bana teşekkür etti baya 🤣🤣
- +1 yıl
Hayatina sen girersen onlara da ara verecek biraz sana daha cok vakit ayıracak ama sen böyle platonik olma acik acik soyle herseyi 😅
Soran+1 yılOff inşallah. Mesajlarına hemen cevap veriyorum geçen dedi ki ya sen nasıl bir kralsın hepte anında yazıyor diye dedim ki sadece arkadaşıma ve sana böyle yapıyorum ordan ne çıkardı bilmem dağa 🤒
- +1 yıl
Ordan az cok bisey anlamistir daha bellj olmasi lazim bunun bence olumlu bak buna fazla da gec kalma istersen bi daha firsatin olmayabilir
Soran+1 yılİnşallah 🤧. Bilmiyorum bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama ne kadar anlıyor Allah bilir
- +1 yıl
Valla orasını o biliyor biz pek anlamayiz ama gec kalma bence
Soran+1 yıl🤣🤣 senin sayende derim dersem de
- +1 yıl
Aynen de bak sana ozguven be cesaret yukluyom burada 😄😄
Soran+1 yıl🤣🤣 eig hakettin ya cidden usanmadan bıkmadan baya 😇
- +1 yıl
Tesekkur ederim neden bikayim ki yardim etmeyi severim sen de sicak yaklastigin için elimden geleni yaptim 😃🤣
Soran+1 yılBen teşekkür ederim. Bilmem ben baya inatçı biriyim ve kabul etmediğim şeyler olunca bıkıp senle mi uğraşim diyebiliyorlar
- +1 yıl
Yok ben hic sikilmam her zaman elimden geleni yaparim iyi insanlar kolay bulunmuyo 😅😅
Soran+1 yılAynen öyle maalesef
- +1 yıl
Oyle valla herkes biz gibi degil hem burayi da yorum tarlası yaptik 😂😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣 olsun alışkınım ben hep burdan yazarım
- +1 yıl
Ne kadar limiti varsa dolsun 😂😂
Soran+1 yıl30 gün konustugum vardı bir yorum altında 🤣🤣🤣
- +1 yıl
O kadar uzun mu ya 😂😂
- +1 yıl
Nerede yasiyosun sen 😅
Soran+1 yılEvet. Erzurum'un bir ilçesinde
- +1 yıl
Ben o kadar konusmadim hic 😅😅 uzakmis baya ya
Soran+1 yılJxjsjsjs olabilir. Sen nerdensin?
- +1 yıl
Antalya ben alsasmslxpwkks
Soran+1 yılUzakmis evet🤣
- +1 yıl
Dedim ya 😂 cik gel bi gun gezmis olursun kwdkkeek
Soran+1 yılOhooo nasip
- +1 yıl
Biraz zor da iste yolun duserse 😂
Soran+1 yılYani ayn djsjjss
- +1 yıl
Wpsmwlslle tamam o zaman ben isten geldim simdi yatıyorum kalkinca yine devam edicem bak 😂
Soran+1 yılTimamm ben derse girdim ztn telefonu vermedim yenuz görüşürüz
- +1 yıl
Tamam bakim dikkat et iyi dersler gorusuruz 😇
Soran+1 yılSanada iyi uykular bb
- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
Seni kim seviyo pardon
- +1 yıl
Ne güxel sen konuş tamam mı yazma skaın da bidaha
- +1 yıl
@elif_duru_su sende S*kt*r gitsene hoşlandığın çocuğun yanına qpt*l Qr*sp*
- +1 yıl
@XCaptainmemoX özelden devam etmişsindir neyse ya bana mutluluk ne zaman iyi ki bizde snaıyoruzki aşk yaşıyoruz qmk
- +1 yıl
@XCaptainmemoX ne güzel mükemmel iyi birisi
- +1 yıl
@elif_duru_su senin yolunda antalyaya düşmez zaten allahın erzurum kürtlerinin içinden antalya anca rüyanda
Soran+1 yıl@Buketciğiniz4001 Hayırdır neyi çekemeyip de kudurdun tatlım anlat hele 😂😂
- +1 yıl
@elif_duru_su sen burada alemin erkekleriyle sürtüceğine korkak olmadan sevdiğine açıl ger*z*kalı kız
Soran+1 yılElalemin erkeğine sürtmüyorum. Kendisiyle arkadaşça konuştuk ve bana yardımcı oldu. Niye bu kadar patladın anlamadım? Sevgilin filan mı hayırdır?
- +1 yıl
@elif_duru_su evet sevgilim canım yorumlarda 3 gün boyunca konuştuklarına benzemez benzese dün yazardı sana gördüğün gibi bitmiş okey hadi iyi günler
Soran+1 yılSevgilinse sevgilin napayım. Ayrıca tamamen sallıyorsun şu an 😂. Kudurma tatlım kudurma. Ben senin gibi önüme gelen her insana yürümüyorum. Adamın az çok ne olduğunu da öğrendim senin gibi aptala bakacak değil 😉
Soran+1 yıl@Nisanurny Allah sizi bana imtihan diye yolluyor olsa gerek. Ben sevgilisi olduğunu ne bileyim bu bir ikincisi insanlarla ilk önce doğru konuşmayı öğrenin. Allah beyin versin size ne diyeyim acıdım yazıktır günahtır 😊
Soran+1 yıl@Nisanurny bende sana diyorum ki ben onun sevgilisi olduğunu ne bileyim? Algıların da sorun var belli ki bir doktora git dicem de beyin yoksa adam napsın
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yıl@Nisanurny bilip bilmeden konuşmayın be
Soran+1 yılTatlım benim anlamıyor musun ben adamın sevgilisi olduğunu ne bileyim bu bir ikincisi doğru söylediğinizi bilmiyorum üçüncüsü adamla arkadaşça bak abi hatta abi kardeş gibi konuştuk. İzah edemiyor muyum? Bunu anlamakta güçlük çekiyorsanız sorun sizde bebeğim
Soran+1 yılKız bana baştan sevgilisi olduğunu dese ve direkt küfür etmese olabilirdi
- +1 yıl
Olm kim kime yavsiyo hayirdir ne yasiyosunuz yavsasam boyle mi yavsarim
Soran+1 yılDüzgün oku istersen sevgilisi olduğunu söylemiyor.. Özür felan da dilemiyorum. Yardım etti sadece
- +1 yıl
@XCaptainmemoX ne yaparsın şehrini sormaz gel demez direk konum at mı dersin
Soran+1 yılGüya Buket senin sevgilinmiş sen onu benimle aldatmışsın ve bana yav... mışsın ve bende küfür ve hakaret yiyorum
- +1 yıl
Benim kimseyi aldattigim yok normal olarak konustugum seyi o yanlis anlamis uzatılacak bisey yokta iste
Soran+1 yılSevgilin mi cidden
Soran+1 yılBen bunu nerden bileyim peki açıklama yap bana
- +1 yıl
Evet sevgilim ama baya yanlış anlasildi yoldayım simdi de varınca konusucaz bi
Soran+1 yılAranızda halledin o zmn ben niye o. r.. s. b ge.. z. k. Kürt oluyorum ağır hakaretler bunlar baya bir de suçlu diyorlar sjsjsjskskwkwk
- +1 yıl
@elif_duru_su bebeğim arkadaşça abi kardeş konuşuyodun ya neden söylesin sevgilisi olduğunu nabıcaksın bide ciddi misin demiş 😂😂😂 evet biz sana burada hayal kuruyoruz bide mehmete soruyo of off 😂😂
- +1 yıl
@elif_duru_su hallediceğimiz bişi yok sana yardım etmiş biraz kızdım okadar işine bak hadi 😂😂😂😂
Soran+1 yılÇünkü inanmıyordum sana jsjjsjsjs manyak ya. Farkında mısın soru başlığının bilmem ama sevdiğim birisi var deli gibi hemde buradan birine yürümem sevgilisi olsa da olmasa da ok? Anlaşıldı mı?
- +1 yıl
@XCaptainmemoX konuşalım bitanem 7/24
Soran+1 yılDoğru konuş istersen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılSenin ona yaklaşımına göre değişir. Duygularını sen belli et.
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacağım peki bunu ne yapsam anlar?
- +1 yıl
Direkt söyle
Soran+1 yılBuna cesaretim yok red yersem kaldıramam..
- +1 yıl
Böyle gidersen onun başkasına "canım" dediğini görürsün. Bunu kaldırabilir misin?
Soran+1 yılHayır kaldıramam 😔. Belki linç yiycem ama eskiden kankasını seviyordum ve bunu o da biliyordu vazgeçmem için öğüt verdi boş ver bunları hayatını yaşa gibisinden bundan da korkuyorum
- +1 yıl
Tek şansın ona açılmak. Başka bir çıkar yolun yok.
Soran+1 yılBelli etsem 🤒😕
- +1 yıl
Reis 😄. Cesur ol ve söyle. Her gün öleceğine bir kere öl
Soran+1 yılBir gün deneyeceğim inşallah
Geriye bir yatağa girmediğiniz kalmış onu da yap tamam olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka naptık ki başka
Soran+1 yılNe yapmışız ki neeee?
Soran+1 yılNe alaka ya konuyu saçma sapan yere çekiyorsun ban yiyip hesabın kapatılsın istemiyorsan düzgün yorum yap..
"Sevgilinse sevgilin napayım" yazan sensin güzelim daha açıklama mı bekliyorsun kıyamam
00 Yorumla
+1 yılHoşlanır konuş ne istiyorsan 😘🤦🏿♂️
0105 Yorumla
Soran+1 yılOff korkuyorum
- +1 yıl
Neden korkuyorsun.
Soran+1 yılReddetmesinden
- +1 yıl
Red ederse o senin gibi birini kaybettiğine üzülsün 👍
Soran+1 yılYa evet öyle de arkadaşlığımız zedelensin istemiyorum. Gerçi flört gibiymişiz arkadaşım öyle diyor ama
- +1 yıl
Arkadaşlık kalmamış zaten Boyle..🤷
O arkadaşın Oyle diyorsan seni tanıyanlar hepsi Boyle bilir o zmn 🤔
O adım atmıyorsa sen adım at 🤔
Soran+1 yılYa korkuyorum işte aslında arkadaşım da dedi zamani geldi artık diye de ben 2 kez red yedim bunu kaldıramam
- +1 yıl
Bu seferlerde red yersen gel bana 🤭
Soran+1 yıl🙄 Ne diyorsun he
Soran+1 yılBe*.
- +1 yıl
Red yersen kaldıramam diyon ya o zmn ben sana teklif ederim dedim. ..🤷
Soran+1 yılSence kabul eder miyim
- +1 yıl
Ben bilmem zaman lazım 🤷
Soran+1 yıl🤦🏻♀️ Ben hala onu sevmeye devam ederim
- +1 yıl
Zamanla unutulur o sorun değil.. 👍
Soran+1 yılUnutulacak gibi değil
- +1 yıl
Unutmaya mecbursun ama işler ters giderse..
Oturup yas tutacak değilsin sonuçta..
Herkes herkesi unutur zamanla acı da olsa..,
Soran+1 yılÖyle ama bana davranışları değişmez
- +1 yıl
Ama Boyle canın yanar seninde 🤔
Tamm sen once onunla bir şekilde konuş sonra durama göre bakarız ne dim. 🤷
Soran+1 yılCiddisin sen. Ben ondan vazgeçemeyeceğim ki
- +1 yıl
Bir gün herkes herkesden baz ğecer merak etme..
Birini seviyorsan her zaman gideceği günüde hesapla ki ilerde üzülme. 🤷
Soran+1 yılBen alıştım 🥲
- +1 yıl
Alıştıysan bişi diyemem ama bir daha kaldıramam diyorsun red edilirsem?
Soran+1 yılOff bende bilmiyorum 🥲. Gidip desem mi pzt
- +1 yıl
Ya git konuş düşünmekten sıtresten sacın kalmıcak gibi Boyle düşğnmeye dewam edersen..🤦🏿♂️
Bana takip istediği atarmısın FM den konuşalım bi?
Soran+1 yılNe dicem nasıl dicem bilmiyorum
- +1 yıl
Bana karşı bişi hisediyon mu de..
Soran+1 yıl🥺🥺 Ay ben düşüneyim biraz
- +1 yıl
Hmm sen bilirsin elif düşünmeye devam et ☺️
Soran+1 yıl🥲 galiba edicem
- +1 yıl
Neyi denicen elif?
Soran+1 yılBilmiyorum jdjwjwjw kafam karıştı
- +1 yıl
Haha 😂 gelsene dm ya ordan konuşalım elif..🤦🏿♂️
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Burdan sanırım yazışarak roman yazabiliriz 😂🙈
Soran+1 yılHsjsjsjs bilemem. Bir şey rica edebilir miyim senden?
- +1 yıl
Ben biliyom ondan dm dedim konuşalım..🤦🏿♂️
O bişiye bağlı o bişi nasıl bişi 😂🤭
Soran+1 yılHdusjsjwi. Anlamadım?
- +1 yıl
Buyur soyle ne yapabilirim senin için.. 😅
Soran+1 yılEig seçtiğim yorumdaki kızları şikayet edersen mutlu olurum cidden 😊
- +1 yıl
Hmm kolaymış olur ederim..👍
Soran+1 yılSağol 😇😇😇
- +1 yıl
Biri kim bilmiyom onu önceden engellemişim..
En son konuştuğun kişiyide şikayette bulundum..
Nedeni sormadım sana niye şikayet edim diye ama olsun sana güvenerek şirkette bulundum 😉🤭
Soran+1 yılAgir laflar ediyorlar
- +1 yıl
Takma bırak boş yorumlar yapsın havasın boş yere yolma kendini elif..👍
Soran+1 yılHaksızlar ama napim ben Allah Allah senin sevgilini canım mıdır nedir
- +1 yıl
Biliyom halsızlar değmez yani bazen susmak lazım Boyle kişilerle konuşup onların seviyesine inmemek gerek 😉
Soran+1 yılSende haklısın
- +1 yıl
Beni boş ver sen yazdıkça o daha çok yazıyor yani 😂
Parmakcıklarını boşa yorma belki lazım olur ☺️
Soran+1 yılDeliricem napim
- +1 yıl
Engelle onu yorum yapmaz senin soruna..👍
Soran+1 yılBaşka kimseler görür mü yorumları
Soran+1 yılBen engellesem bile
- +1 yıl
Kim de görmez 👍
Soran+1 yılTm
- +1 yıl
Elif dm gelirmisşn bir dakika ya..👍
Soran+1 yılXper yetersiz
Soran+1 yılYok ya sağol cidden. Sonra bir vaka daha yasamayayım hemde olmaz 😊
- +1 yıl
Benim vakam yoki yaşıyasın.. benim sana yazmam için beni takip etmen gerekiyor.. 🤷
Soran+1 yılYazıp napacaksın lütfen ama 😊
- +1 yıl
Ordan yazıp senle banka soymak için planlar yapacam belki burada kimse duymasın 😂🤭
Soran+1 yılBen Allah yolundayım çok şükür
- +1 yıl
Bunu duymak güzeldi 🌹
Banka da şakaydı gerçek değil yani..
Soran+1 yıl😇. Biliyorum anladım ki
- +1 yıl
Yazıp ne yapacam ne yapabilirim ki sohbetten başka 🤷
Soran+1 yılNe bileyim sjsjsj. Yok sağol
- +1 yıl
Sen bilirsin o zmn sadece kafan dağılsın diye sohbete ihtiyacın olursa konuşuruz diye düşündüm..🥰
Soran+1 yılKafam dağılmaz galiba çok kararsızım
- +1 yıl
İstesen dağılır kararsız olma bazen aklınla hareket olduğunu düşün kalbinle değil. .🤷
Soran+1 yılEdemiyorum işte
- +1 yıl
Etmek istemiyorsun işte cesaretini topla once..
Ve rahatlaman için once bildiğin duaları oku ☺️
Soran+1 yılYa düşünsene hoşlandığın birisi var cesaret geçiyorsun karşısına duruyorsun böyle manyak manyak off bunu yaşamak istemiyorum ki ben kızarırım hemen o da fark eder hemenn ayyyy çok kötü
- +1 yıl
Ben onunla konuşim mi istermisin?
Soran+1 yılBirisi tarafından bilsin istemiyorum 😔. Kendisini seven ve kendisinden bir yaş büyük bir kız vardı bir ara. Bu sevmemesine rağmen konuşmuştu birkaç gün sonra kız yanıma hiç gelmiyorsun demiş bu da bas git işine derken gitmişti. Neden şans vermesin diyorum zor ya bu da bir dert
- +1 yıl
Hmm anladım o kadar sertmi yanı kızda sonuçta neden yanıma gelmiyorsun demiş halli olarak..🤷🤔
Soran+1 yılYok asla sert değil yani sınırı asarlarsa evet , kız hep ben geliyorum niye sen gelmiyorsun demiş tam olarak
- +1 yıl
Ama kız haklı değilmi şimdi hep o ayağına geliyor burada?
Bir kerede sen gel demiş kız 🤦🏿♂️🤷
Soran+1 yılÇocuk sevmiyordu ki
- +1 yıl
Sevmiyorsa iş başka o zmn ilk ğünden demesi lazım kıza yazık olmuş incilmiş kim bilir ne halde o kız şimdi..🤔
Soran+1 yılBazen gördüğünde bakıyor ama bilmiyorum. Acımasız değil ya o sevdi mi tam seviyor cidden bi ara başkasıyla sevgiyken ne güzel seviyor keşke beni sevse demiştim 😂
- +1 yıl
Ama şu an o gün bu ğün ilte sewqilisi yokken konul sende..
Hata geçen paylaştığın o resimdeki sözler kimin için dedin de 🤔
Sana sol yanımı ayırdım sözden gir konuşmaya..
Soran+1 yılYazacaktım attigi gün ama başka birini demesinden korktum yoksa hiç diyemez ve yakın olamazdım
- +1 yıl
Olsun yine hatırlat ona o sözü bişi olmaz ki değişen bişi yok yine.
Aklımda kaldı de ğecen ki söz.🤔👍
Soran+1 yılAhh soramam bunu cesaret edemem cidden 😥. Galiba ben onu sadece uzaktan izleyeceğim
- +1 yıl
Soramazsan hep uzaktan izlicen o zmn onu da seninle ciddi düşündüğü yok demeki ben olsam en yakınındaki kıza teklşf ederim yabancıya değil.
Soran+1 yılBiz sevgili falan değiliz ki ciddi de düşünsün) Bencede ama o napar bilmiyorum
- +1 yıl
Ama sen düşünüyorsun..
Soran+1 yılBenim hayallerim hep suya düşer bir şey olmaz 😅
- +1 yıl
O zmn uğraşma Boyle mutlu olursun 😉
Soran+1 yılOlmuyorum jdjsjsjs. Sevgiye açım ben
- +1 yıl
Uzaktayım Diyarbakır dayım 🤣🤭
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Sevgiye açsın ya 🤦🏿♂️
Soran+1 yılAma burdan olmaz 😊
- +1 yıl
Yakında olsak 🤷
Soran+1 yılYine olmazdı
- +1 yıl
Bende yalan olmaz konuşuruz tanışırız neden olmasın olmayacak bişi yoktur 👍
Soran+1 yılBenden büyüksün ve sevdiğim birisi var hayir dese de unutmicam onu biliyorum kendimi ve sanaldan olmaz
- +1 yıl
Sen bilirsin 🤷kafalar ruhlar önemli yaşımı ğöstermiyom..
Soran+1 yılYa öyle de kalbim dolu biliyorsun ki 😇
- +1 yıl
Ömür boyu Oyle kalkıp kendine eziyet etme bnce hayatını ğüzelleştir 👍
Soran+1 yıl🥲 inşallah
Soran+1 yılİnşallah ya. Tm o zmn 😇. Teşekkür ederim cevabın için ve sohbetin için
- +1 yıl
Rica ederim elif her zmn 🌸🌹
Soran+1 yıl😇
+1 yılKivre demiyorsa o iş olur
03 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme ya 😔
Soran+1 yılNe?
Soran+1 yılYine yürüyün anca off şikayet ederim bak iletişim amaçlı diye
+1 yılNe güzel sevgini ifade et
036 Yorumla
Soran+1 yılReddeder sevip sevmediğini bilmiyorum
- +1 yıl
Ret etmez merak etme
Soran+1 yılNiye etmesin ya sevdiği başka biriyse
- +1 yıl
Merak etme seni seviyor
Soran+1 yılSevse bunları der mi , bazen hic konuşmadığımız da oluyor
- +1 yıl
Ya canım seni sevmese seninle sakalasmaz
Soran+1 yılBirkaç kişiye de öyle
- +1 yıl
Bnce seviyor
Soran+1 yılBuna nerden niye vardın
- +1 yıl
Senden ve aranızda geçenlerden
Soran+1 yılAnlasın diye napabilirim sence? Gidip direkt söylemek istemiyorum red yersem çok stres altında olurum
Soran+1 yılYok boş ver o halde 😔
- +1 yıl
Ya yemem seni korkma
Soran+1 yılIı kimseye yazmıyorum hemde Xper yetersiz
Soran+1 yılOlmaz
- +1 yıl
Peki sn bilirsin
Soran+1 yıl😊
- +1 yıl
Bn seni rahatlatmak istedim ama olmaz diyorsan zorla yapamm
Soran+1 yılRahatlamam ki 🤒
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yıl😊.
- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
Hadi
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Bekliyorum
Soran+1 yılYazamam maalesef bekleme
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılİşte
- +1 yıl
Biraz açık giyin onu dikkatini cek
Soran+1 yılKapalıyım ben
Soran+1 yılAçık bile olsam o şekilde dikkatini çekmek istemem heykel miyim ben dışımı sevsin
- +1 yıl
Dar giyin ozaman memelerin ve popon beli olsun biraz
Soran+1 yılKapalı olmanın amacı vücudunu örtmek..
- +1 yıl
Evet ama dar giyinki oda tarik olsn o güzel ve dolgun memelerin dikkatini ceksn
Soran+1 yılDin bana bunu demiyor biraz daha saçmalarsan ban yicen
- +1 yıl
Tm kizma
İmkansiz degil gibi
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤒Bilmiyorum ya beynimi yakıyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılKral reis mi diyor🤣
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya 😐😐😐
Cevap sahibi+1 yılDudagindan op onu kral. birden bire jdndnd
Soran+1 yılAsla olmaz
Soran+1 yılEline bile bahane ile dokunuyorum küçücük o da
Cevap sahibi+1 yılPeki o seni obse?
Desene dunden raziyim fnfnfnf
Soran+1 yılŞakam yok cidden tokat atarım ki yapmaz öyle bir şey bilirim onu. Yok be sadece elini tutmak yeter bana 🥰
Cevap sahibi+1 yılLan samimi ol biraz iste. Anlamadinmi😄😄
Soran+1 yılNapayım daha
Cevap sahibi+1 yılBurdamsn
Soran+1 yılEvet
hoşlanabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılHitap şekilleri?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği