İstediğiniz birşeye gerçekten inanırsanız, sizce gerçekleşir mi? Eğer inanırsan herşey mümkün diyorlar.. gerçekten inanmak yeterli mi? İnanmak nekadar önemli? Gerçekten okadar güçlü mü? Yoksa sadece boş bir umut mu?
Inanmak hic bir b. ka yaramaz sadece daha cok heveslenir umutlanirsin Olacagi varsa olur yoksa ole bakar durrursun hepsi bu Soyleyeveklerim bu kadar Tesekkurler
Evet öyle ama. Önce kendini bul bunun için ne yapmalıyız inzivaya çekilmeliyiz bol bol bol düşünmeliyiz keşfetmeliyiz diyil mi, Kalabalık köreltir seni yanlızlık kuvvetlendirir özünü
@ÇağatayFuu ben icimde bir ordu kadarim O kadar guclu o kadar kalabalik o kadar diri Yanlizlik? Sessizlik Acizlik Icini dinleyisler Icerden bir ses "hic bir bok olmayacak toparlan dik dur diri dur " ;)
@ÇağatayFuu gergin olmak sadece on frontal lobuma ve serebellum yapisina zarar verir Sence kendime zarar verevek kadar salak miyim? Hayir ;) O zmn gergin de degilim.. Isyan bambaska akişa isyan luksum yok
Hayatı böyle kolaylaştırıyosun yanlız bir çok şey kaçırıyosun, göremiyosun. Yüksek enerjini yanlış kullanıyosun bu üzücü :) herkez akıllı olabilir orn "Bir kus mamasını yer doyduğunda ertesi güne saklar" Veyaa "Bir tikli kışın avını yakalar ve saklar zor günlere avlanamadığın'da yavrularına yedirir" Bu örnekler birer akıl göstergesidir bu nedenle sen salak olamazsın ! Ayrıca herkez aklına rahatlıkla ulaşabilir yanlız zeka ne gerektiri biliyo musun , Sadece düşünerek hızlı kullanabilirsin
@ÇağatayFuu zeki olmak sana bisey kaltmaz Ölüür kalirsin la ne iyi adamdi derler ne zekiydi hayatini nasil yonetti diyen olmaz Zeka boyutu saddexe kivrak zekali isen devreye girer ki o bambaska bir nimettir Akil us olayina cok takilma dedigin gibi herkes akilli herkes zeki Dedim ya sana maddesel boyutu birak ;) Bir falan filan atasozu derki ;"düüs gucune sahip olmak bilgi sahibi olmaktan daha onemlidir " Bu sebepledir ki insanlar robot gibidir kogun gibidir ayni tekduze akillar fikirler hayata yon vermeler ama demin dedinya yuksek enerjini yanlis yere kullaniyorsun diye iste bu yanlis bayim o enerjim beni ben yapan yerlerde fikirlerde kurgularda olaylarda hemde hayatin her aninda ;)
"Düş gücüne sahip olmak bilgi sahibi olmakdan iyidir" Bilginin'de bir önemi yok enerji akmadığı sürece ve enerji alışverisi olmadığı an.), evet insanlar robot gibi tek düze kontrol ediliyolar, kontrol ettiriyolar'da duygusallığa kapılıyolar veya duygusallıkta boğuluyorlar... Enerji bir tık üssüdür duygusalığın, bambaşka bir hissiyat ama bilmeyen anlamayan, göremez bunu ben her ikisinide, kalbimde ılık ılık akıyo enerjimi'de delilik seviyesin'de yaşıyorum içimde :) ve istediğim'de bir bok olmuyo deme enerjinle ulaşamzsın maddeye bunuda unutma kalbin gümbür gümbür çarpıcak be kadın
@ÇağatayFuu kalbi carpmayan bir kadin bu laflari edemez ;) Bu gozle bakamaz Bu sekilde duramaz Sukur rutmim stabil Allah bozmasin diyor sana beyin firtinasi afina tesekkur ediyorum 🤚👍
Çok üstüne düşdüm farkındayım ama birşeyleri fark etmeni istiyorum ömrü yarılamadan :) Yüksek enerji seviyesin'de hislerini yitirdiğin an kontrollüce kes enerjini kalbini dinle.)
@ÇağatayFuu kalbe kontrolu verirsen bu ya tasikardiye sebep olur ya da sebebin olur Yarilamadan en kaliteli dusunceler hisler benlik ile yasamaya calisicam Gerisi mevla kayira
Ve Aşk kişi diyildir aşkın kendisi sensindir, özlediğin'de onu diyil o günlerdeki seni, kaybettiğin hislerini özlersin. neden söyledim bilmiyorum ama söyleyim geldi. Ankaraya ben bağlamadıysam sen bağlama. d
En İyi Cevaplar