Babamla kavga ettik apartmana rezil olduk çok kötü durumdayım yardım edermisiniz?

babam çok agresif bir adam herşeye söylenir sürekli şikayet eder onu mutlu edememişiz huzurlu değilmiş sürekli şükretmekten bahseder ama ben kendisinin hiç şükrettiğini görmedim sürekli şikayet ediyor herşeyden yahu bir anda öyle bir sinirlenirki korkarsınız gerçekten ve bugünde ben bir anda patladım içime atmaktan. o kadar ağır tepki vermek istemedim aslında ama kendimi kontrol edemedim babam kanepede uzanmış televizyon izliyordu gözleri kapanıp duruyordu bende baba dedim hadi git yerine yat saat geç oldu dedim sonrada dedimki telefonununda şarzı bitiyor şarza tak dedim sonra kendim içimden bu unutur şimdi en iyisi ben takim diye telefonunu alırken bir bağırdı bana küfür falan etti sonra ben yine hiç bişey demedim sonra yine söylenmeye başladı siz beni çıldırtacaksınız falan diye bende orda şartel attı bağırmaya başladım naptım dedim ben sana niye böyle yapıyorsun dedim bende ona küfür ettim sonra sandalyeyi kırdım şimdi çok utanıyorum rezil olduk apartmana ve ben suçlu durumuna düştüm şu an napacağımı birlmiyorum yardım edermisiniz?
Babamla kavga ettik apartmana rezil olduk çok kötü durumdayım yardım edermisiniz?