Oğlunuz büyüdü kız arkadaşını ders çalışmak için eve getirdi sizede bizi rahatsız etme dedi ne tepki verirdiniz :D
#Herbokkolog
#Herbokkolog
Oldu canım derim. O kapı açık kalacak, kapattığını gördüğüm an zort diye odaya dalarım, beni sinir etme derim :D
Benim çocuğum özgür ve annesiyle her konuda konuşabilecek şekilde yetişeceğinden muhtemelen cinsel anlamda da aç ve görgüsüz olmayacaktır. En azından annesi evdeyken öyle ders çalışma bahaneleriyle el alemin kızını götürmeye çalışmayacaktır.
Kız arkadaşı olursa söyler. Oturmaya da gelebilir kız arkadaşı. Film izlerler, otururlar eyvallah lakin o kapı aralık kalır ben evdeysem. Arada bir şeyler götürme bahanesiyle kapıyı tıklatıp yoklarım :D
Güzel hayaller kurmuşsun umarım gerçek olur :D
tepkim olmaz getirebilir alem yapmayada getirse bisey dimem fjshdhs :D
Oğlum istediğini yapabilir paşadır, he ama kızım yapsaydı bunu dayak manyağı ederdim (!)
@xxAryaxx İşte dilimizi bilsen bu duruma düşmezsin
İşte dürüstlük
@xxAryaxx Kızım salak mısın ironi yapıyorum şurada. Böyle düşünenlerden tiksinen biriyim ben
Gülümseyip köşeye çeker kondom verirdim dikkat et derdim :D
Yuj mk :D
Cevap
6Cevap
Kenara çeker kondom veririm bilmem ne diyenler, iki gün sonra sizin kızınızda bir erkegin evine gider elbet. Dua edin o erkegin babası da sizin gibi kondomcu olmasın. Allah bu nesile akıl ve ahlak versin. İgrençsiniz. Hanginizin eli hanginizin cebinde belli degil. Yazık ahlaksız insanlar. Siz böyle oldukça kadınlarınızın kızlarınızın namuslu olmasını beklemeyin. Allah sizin gibi namussuzlar çıkarsın karşınıza.
Oğlumu mükemmel biri olarak yetiştireceğimden güvenim ona sonsuz olur hatta ikisininde derslerine ben yardım ederim
🌵🌵🌵
Niye bence çok romantik 😂😂
Anan okulu bitirmeden önce kimseye bakmadı bile sen kızı eve getirmissin sen pic babana mı benzedin yok öyle dünya diyip kızı göndertirim 😑
Ağır oldu :)
İkide bir rahatsız ederim. 😂😂😂
Öff be çok pis bir anne olacam 😂😂
Odayı kitlerlerse görürüm seni 😂
Açın lan kapıyı diye bağırırım 😂 cama falan vururum 😂 kıza rezil olur annesinin gülü 😂😂😂😂😂😂
Ya gerçekten ders çalışıyorlarsa :D?
Kapıdan kovsa bacadan girerim orasını dert etme 😂
Çocuklar tatlı getirdim derim 😂😂😂 herşeye bir bahanem var 😏
Vay be anne gibi anne 😂😂
Tabii ne sandın 😂😂😂 ben o çocuğu yapıp büyütene kadar canımın çıkması lazım 😂😂😂
Rahatsız ederim.. salonda gözümün önünde ders çalıştırırım
Niye ki :D
Gözümün önünde olsun 😌
İnsan oğluna güvenmez mi :)
Erkeklere güvenmem 😂😂
Olmadı bu şimdi 😂😂
Kızım de erkek arkadaşını ders çalıştırmaya getirebilir. Bir problem görmüyorum. Aman gözümüzün önünde oynasınlar da. Sonra haberlerde görüyoruz ya çok kötü. Ay anne gibi konuştum :(
Bu cok normal birsey normal karşılandım. Yetistirmeyle ilgili bir durum. Odasinda calisiyorlarsa ara sira yiyecek icecek goturur onlarla ilgilenirdim
oğlumun karakterine bağlı
eğer iyi yetişmişse sorun yok
ama güvenemeyeceğim biri olursa oğlum
eşime danışırim.
Erkek arkadaş getir derim kızı da uyarırım o me ya öyle ayıp beee
Bisey demezdim arada kontrol ederdim kerata kizi hamile bırakmasın diye 😂
Rahatsız etmeden çay, börek, kek taşırım onlara😃
Sonunda anlayışlı bir anne adayı geldi :D
Engel olurum ben ettim den etme diye
Fedakar baba
Valla yanlarında otururdum
Oğlumu kıskanırdım o kızdan...😂
Büyümüş sonuçta istediğini yaparım.
Oglum olursa kiz bile getirebikir eve
Doğruyu söyle derdim😂
Göötü yemez
Salonda çalışsınlar
Ebsni skrm :)
bir tepki vermem
Benim oğlum öyle bir şey yapma onu öyle eğitmem.
Pompaya devam derim
Ne var bunda yani
Vayyy puşt jkjkj
Temsili ben 😂😂😂
Kızmazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar