gncl
Oğlumun Kızarkadaşına nasıl tepki vermeliyim soruyu okuyun?
gncl
Sen kalkıp onun kişiliğini değiştiremesin maalesef sana ters dravnaışları var bunları al düzelcene anlat buna kendini anlat söyle bizim yapımız böyle sende yarın bir gün oğlumu uzun vadeli istiyorsan ona benim gibi davranmalısın de senden beklemiyorum de çünkü bilmiyorsun belki sen rahat büyüdüm ama beni. Oğlumu gerçekten istiyorsan beni örnek al de
bunu yaptım
Dediğim gibi konuştum, haksızmıyım dedim? Haklısın dedi ben öyle şeylere dikkat etmiyorum anne, etmelisin dedim ayıp böyle şeyler, o anlamıyorsa senin anlatmam lazım ama annem böyle böyle dedi deme dedim, sonra bana düşman olur 😀 sen diyormuşsun gibi yap. Erkek olan sensin dedim o anlamıyorsa sen anlatacaksın. Bugün geldi şu an burada ve sessizler 😃😃😃 kız iki kere geldi yanıma balkona sıgara içiyordum.
benim yanımda sorun değil ama bacaklarını üzerine atması tuhafıma gitti, belkide ben öyle görmediğim içindir etrafımdan. Yani babam veya tanıdık biri içeri girse ayağı kalkar yer veririz biz saygıdan dolayı. Bugün benim yanımda yapar yarın başkalarının yanında yakışı kalmaz. Geçen öyle yarım yamalak bel açık taytdan tanga belli oluyor, eşim balkona geçiyor öyle görünce, mahsus dedim Hırka veriyim mi anlasın diye ama istemedi yok yok sağol dedi. Ben belki uyanır giyer dedim ama yok 😄😄 Oğluma dedim sonra ayıp dedim babanın karşısında götü dışarda tangası belli hoş değil dedim Adam balkona kaçtı dedim. Oğlumda satirik anlamıyor öyle şeylerden gözünü mam lazım işte ama kırmadan
Zamanın gençleri çoğu öyle eskisi gibi kimse içeri girerken kalmaz daha selam verip hal hatır sormalar olmuyor ben Avrupa’da yaşıyorum ordada durum böyle göğüsler dışarda mini giyiniyorsa altı gözüküyor yani bizim aliştiğmiz şeyler değil ama en azından size gelince düzgün olsun
Öncelikle oğlunuzun 20 yaşlarının başında olduğunu, buna bağlı olarak da kız arkadaşının aynı yaşlarda olduğunu tahmin ederek yorumlamaya başlayalım. Bu yaşlarda insanların yetişkinliğe geçiş evresinde, artık karakterlerinin oturmuş olması gerekiyor. Empati duygusundan yoksun bir kız arkadaşın oğlunuzun çevresinde olması ise üzücü. Bu anlamda da oğlunuzu nasıl yetiştirdiğiniz aslında çok önemli.
Size kıymet veren bir evlat yetiştirdiyseniz onu karşınıza alıp açık açık anlatmanız ve tıpkı bize anlattığınız gibi güzel bir dil ile bunu detaylandırmanız şart. Bu sayede ona düşüncelerinizi aktarmış olmakla birlikte, aslında zorunlu olarak bunu yapmadığınızı, buna rağmen çocuğunuzu sevdiğiniz için yaptığınızı söylemiş olursunuz. Beklenti olarak da biraz daha dikkat ve ufacık bir yardım ile her şeyin çözülebileceğini de iletirsiniz. Odanın kapısının açık kalması, kahkahalar ile ilgili olarak ise rahatsız edici olduğundan, ilk etapta bahsetmemeniz daha iyi olur.
aynen öyleler 20 ikiside
Oğluna anlat bu durumu ama haklsın ilerdr eğer olursa cok sıkıntı olır
anlattım dün güzelce
İyi yaptınız
Teşekkür ederim
Cevap
8Cevap
Sanki benim oğlanın manitasını anlattın, bu jenerasyon çöp çıktı, yattığı yatağı bile toplamıyorlar
onlardan vazgeçtim ama birazda edep olsun
Zaten yanında raaht davranmaları ipin ucunun kaçtığı gayet belli
babasına söyle o kısa ve öz bir şekilde halleder
Sen durumu babasına havale et
la benimki yapıcaktı o hareketi tokadı kordum kaç yaşında oğlun
tokat atılmaz çocuğa.
Sonuna kadar haklısın abla böyle para avcısı kasar kızlardan uzak duruyorum
kendi parasını kazanıyor fakat ailesi ayrı üvey anne elinde büyümüş terbiye almamış fazla
Sende haklısın
Onunla konustunmu
oğlumla dün konuştum
Noldu
Ne dedi Sana
Kaç yaşında oğlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?