Oğlumun Kızarkadaşına nasıl tepki vermeliyim soruyu okuyun?

Kısaca konuya girmek istiyorum, dar görüşlü birisi değilim, aslında çok hoşgörülüyüm , kızıda severim ama, benim yanımda oğlum otururken bacaklarını üzerine uzatması, öpmesi falan, odaya girip çok aşırı şekilde kapı açık bırakmaları ve kahkahalar atması, bizde yiyip içip her işi bana yıkması, ( yanlış anlaşılmasın yoruluyorum çalışan biriyim ) severek yapıyorum ama bir ucundan tutmaması yavaş yavaş sinirime dokunuyor.. Görmemezlikten, duymamazlıktan gelmeye çalışıyorum, kızı terbiye edecek değilim, ama oğluma bunu nasıl anlatabilirim? ikisinide kırmak istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
gncl gncl
gncl
Güncellemeler
+1 yıl
Dün Oğlumu aldım karşıma konuştum laf lafı açtığında konuya girdim, Dedimki oğlum ben kaç yıldır babanla evliyim? Beni hiç babanın kucağına otururken, bacaklarımı üzerine uzatırken gördünmü Babaanen, Dedenin yanında? Odaya girip hah ha ha hu hu hu hi hi hi yaptığımı duydun mu? Beli açık, tayt tangası belli oluyor baban otururyor burada, biraz ayıp kaçmıyor mu? Siz yalnızken ne giyerse giysin dedim. Oğlum utanarak sustu, haksızmıyım ama dedim? Ayıp değil mi yanlış bir şey mi diyorum?
Oğlumun Kızarkadaşına nasıl tepki vermeliyim soruyu okuyun?