Eltim çocuğunu azarlarsam ne tepki verirsin diye bana gereksiz sorular soruyor, ne yapmaya çalışıyor?

Evlendiğimizden beri her sene 2 haftaya yakın bize kalmaya geliyorlar çocuğunun sağlık kontrolü için ki gelsin bir şey demiyorum ama kendisi hiç bir şeye elini sürmüyor üstelik çok da çirkef bi gün elimde kalacak dövmek istiyorum, bizdeyken eşimle tartışmış benim haberim yok eşime böyle kendi evimizde esip gürlüyor yani biraz sesimi kısayım ayıp olur demediği gibi eşim de haddini bilecek asla özür dilemem demişti gitmiş özür dilemiş valla ben sinirden kafayı sıyırmam umuyorum yengesi saçma sapan çocuğun olur azarlarsam ne tepki verirsin diyor bende annesi babası varken kimsenin haddi değildir azarlamak dedim ben kendi yiğenlerimi paralıyorum işte bi tanesini de örnek veriyor birşeyi yapma demiş kollarını almış sarsmış felan… anlatıyor yani bende kimse benim çocuğum olsa böyle davranamaz dedim peki çocuğunla dalga geçer gibi konuşursam ne yaparsın dedi bende öyle birini evime koymam dedim emin misin kocan senle aynı fikirde değildir çok kavga edersiniz siz dedi kocama soruyor ben çocuğunuz olsa azarlasam yapabilir miyim diye kocam da diyor ki kızabilirsin bugün bi daha dedim bu adamdan asla ama asla çocuk yapılmaz bana eşim baş başa iken bir şey olmaz kim kimin çocuğunu eziyor ki diyor ay şaka gibi

Eltim çocuğunu azarlarsam ne tepki verirsin diye bana gereksiz sorular soruyor, ne yapmaya çalışıyor?