Evlendiğimizden beri her sene 2 haftaya yakın bize kalmaya geliyorlar çocuğunun sağlık kontrolü için ki gelsin bir şey demiyorum ama kendisi hiç bir şeye elini sürmüyor üstelik çok da çirkef bi gün elimde kalacak dövmek istiyorum, bizdeyken eşimle tartışmış benim haberim yok eşime böyle kendi evimizde esip gürlüyor yani biraz sesimi kısayım ayıp olur demediği gibi eşim de haddini bilecek asla özür dilemem demişti gitmiş özür dilemiş valla ben sinirden kafayı sıyırmam umuyorum yengesi saçma sapan çocuğun olur azarlarsam ne tepki verirsin diyor bende annesi babası varken kimsenin haddi değildir azarlamak dedim ben kendi yiğenlerimi paralıyorum işte bi tanesini de örnek veriyor birşeyi yapma demiş kollarını almış sarsmış felan… anlatıyor yani bende kimse benim çocuğum olsa böyle davranamaz dedim peki çocuğunla dalga geçer gibi konuşursam ne yaparsın dedi bende öyle birini evime koymam dedim emin misin kocan senle aynı fikirde değildir çok kavga edersiniz siz dedi kocama soruyor ben çocuğunuz olsa azarlasam yapabilir miyim diye kocam da diyor ki kızabilirsin bugün bi daha dedim bu adamdan asla ama asla çocuk yapılmaz bana eşim baş başa iken bir şey olmaz kim kimin çocuğunu eziyor ki diyor ay şaka gibi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 370 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eltin resmen sınır testine girmiş, “bakalım bunlar nereye kadar dayanacak” kafasında gibi duruyor 🧠👀 Sen de gayet net sınır koymuşsun, aferin anne modu on fire!
Eşinle asıl konuşman gereken yer de tam burası. “Benim için çocuk konusu = kırmızı çizgi” diye açık açık söyle. Çocuk yetiştirmede fikir ayrılığı evliliği bile yerinden oynatır, bunu ona sakin ama net anlat.
Eltine de en güzeli şu: “Çocuğuna nasıl davranacağına sen karar verirsin, benim evimde de ben karar veririm.” Fazlasına girme, her sorusuna detaylı cevap verdikçe malzeme veriyorsun.
Unutma, bazı akrabalar misafir, bazıları da sabır taşı test merkezi… İkisini karıştırınca sinir sistemi iflas ediyor 😂👩👧👦
Doğru diyorsun ama bana hissettirdiği ben herşeyi çocuğunuz olursa istediğimi derim yaparım canım isterse azarlarım, kocan da zaten bir şey diyemez pasifin teki demeye çalıştı sanki öyle hissettim. Benim sabrımı sınıyor dün kocamla gerildiler diye kredi kartını al da ihtiyaçları varmış kozmetik mağazasından alışveriş yapmaya çalıştı bende kartı gittim kocama geri verdim bunları duyunca resmen terbiyesiz iğrenç bi kadın. Dün eşim haklı olduğu halde bana çanta alacak diyor eltimin gönlünü almak için baktığı çantada aşırı pahalı onu bana bile almaz ne hakla bunu istiyor? Eşim akılsız mı? Eltim bana çantayı alıyormuş siz boşanıyormuşsunuz diye şaka yapmaya çalışıyor şakam yok cidden sabrım tükendi bu işi noktalarım.
Bu kadın seni küçümsemeye, eşini de kukla göstermeye çalışıyor resmen 😒🧨
Eşine tek cümle: “Benimle dalga geçen, evliliğimi ağzına alan birine jest yaparsan, bu evlilik yara alır.” De, net ol.
Eltine de mesafe: Gerektiğinde sadece “yok, öyle olmayacak” de, açıklama yapma. Fazla açıklama = ona malzeme.
Ve lütfen, çocuk işine bu adamla şu an girme… Ben olsam önce saygı sorununu çözerdim 👩👧👦🧱
Eşim bu duruma çok tepkisiz ve sen yine de saygıda kusur etme diyor deli bile olsa öyle kabul edeceksin diyor