Babam annemi paylaşıyor bildiğimden kesinlikle haberleri yok ne yapmalıyım?

Benim için çok zor bir durum Babam annemi arkadaşlarıyla paylaşıyor paylaştığı insanlar Benim amca dediğim insanlar ve ben 7 yedi yaşımdan beri bu olayın içindeyim Dedem bu olay öğrendi ve bir hafta içinde öldü babaannem kalp hastası oldu benim de Tonlarca hastalığım var bu konuyu ailemi açarsan yani konuşursam babam yapısı gereği ya beni ya da kendini öldürür.
Ne yapmam gerekiyor artık dayanamıyorum Çok zor bir durumun içindeyim. Ne olur yardım edin. Kimseye kendimi anlatamıyorum depresyon hapları kullanıyorum yüksek miligramlı bilenler durumumu anlar 500 mg selectra ve stabina içiyorum. kimseye anlatmadım bugüne kadar öğrenen kişiler Dedem ve babaannem.

Yalan demeyin ben bu olayı gözümle gördüm okudum dinledim fotoğraflar ve videolar elimde var ölmek istiyorum. Bu evde yaşamak istemiyorum Benim için çok ağır bir durum.

Sevgilim konuyu bilmiyor ama çok zor bir durumda olduğumu tahmin ediyor onunla yaşamak istiyorum belki yanlış ama tek kaçış yolum bu ne yapmalıyım annemde hoşnut bu durumdan lütfen bana fikir verin?
Babam annemi paylaşıyor bildiğimden kesinlikle haberleri yok ne yapmalıyım?