Babam galiba annemi aldatıyor, ne yapmalıyım?

1,5 sene önce babam cüzdanını kaybetti. Cüzdanını ararken iş pantolonunda bir şey buldum. Kimseye anlatmadım ama şüphelendim. Geçen gün ise babam içip eve geldi. Çok sarhoştu, biraz benle sohbet etti sonra odasına gidip uyudu. O uyuduktan sonra da telefonunu karıştırdım. Bir sürü whats app mesajını arşiv de buldum. Artık silmek isterken yanlışlıkla mı arşivledi yoksa bilerek mi böyle bir şey yaptığını bilmiyorum. Ama önemli olan neden böyle bir şey yaptığı. Demek ki bir şeyler gizliyor. Maalesefki hiç bir kadınla ilişki yaşadığına dahi mesajlar bulamadım. Bu güzel bir haber tabikide ama arkadaşlarına gönderdi sapık linkleri buldum. Neyse sonra instaya girdim ve orda da 2. bir hesabı vardı. Biz bunu biliyorduk ama pek de ilgilenmiyorduk. Orda da bir kadına 🔥 falan filan atmış ama kadın yüz vermemiş, 1. Hesabından bu kadınla takipleşmiyorlar, yani tanışmıyorlar anlamına geliyor. Büyük ihtimal başkalarına da attı ve sonra sildi ve bunu da silmeyi unuttu. Şimdi ne yapıcağımı bilimyorum. Annemin aldatılmasına göz yumak istemiyorum. Babamla ertesi sabah konuştum bana gençlik hikayesini anlattığını falan söyledim. Yok öyle bir şey falan dedi. Yalan konuşuyor. Büyük ihtimal onla konuşsam yine yalan söylecek. Çok zor bir durumdayım allah kimsenin başına vermesin. Ne yapacağım ben?
Babam galiba annemi aldatıyor, ne yapmalıyım?