babamın trendyol siparişlerim geçmişine baktım 4 kutu przvtif almış ve teslimat adresini gel al noktasından almış belki evde çocukları var diye eve sipariş vermemiştir, ama annemle bisi yapcaklarını sanmıyorum evde abimle ben oluyoruz ben üniversite okuyorum sehir dısında gerci ama 50 yasındalar artık evde pek yalnız vakitleri oldugunu sanmıyorum. Anneme durumu anlatmalı mıyım? annem çok kafasına takan bi insan çok üzülür diye korkuyorum tansiyonu falan da var geçenlerde bana üzüldüğü için günlerce başı falan ağrıdı. Ama belkide annemin aldığından haberi vardır bu sefer ben içim içimi yer. Ama öyle bi durum varsa üniversiteler yüz yüze olursa ben gidince annem zaten çok üzülüyor kadın hepten kötü olur korkuyorum napmalıyım. Babamın telefonunda baska kötü bişi görmedim kurcaladım
Güncellemeler
+1 yıl
annemle paylaştım 2-3 gün sonra nihayetinde, çok şükür öyle bir durum yokmuş annemin haberi varmış içim rahatladı ya🙏🏻
Aldatacak olsa 4 kutu almaz, bir taneyle işini halleder zaten. 4 kutu olduğuna göre düzenli bir ilişkisi var demektir. Bu kişi de muhtemelen annendir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
o zaman annemle bu meseleyi konuşsam bişi olmaz dimi? anne kız arasında ki o samimiyetimizi görüyorum bana söylese ilişkiye girdiklerini bişi olmaz utanmasına gerek yok beni o doğurdu sonuçta İnşallah bu kişi annemdir...
ben sormaktan çekinmiyorum sadece eğer aldatıyorsa annemi üzmekten korkuyorum tek sorun bu, eğer ilişkiye giriyolarsa annem bana söyleyebilir kızıyım ben onun onda problem yok
tamam bakarım ama sipariş 5 ocakta alınmış ben ünideydim o sırada bulcamı sanmıyom ben geldikten sonra yaptıklarını sanmıyorum sabaha kadar uyanık olduğumu biliyolar bide 50 yasındalar ya
çünkü ben anneme babamın geçmiş siprişinde bunu buldum dersem aldattıgından süphelendigim ortada, annem bana niye benle ilişkiye giriyo demesin? baskasıyla aldatıyo dicek hali yok dogruyu söylücek tabi ki
evet annem çok takar ama ya öyle bi durum yoksa, ben nasıl hiçbir şey görmemiş gibi davranayım? olayın kesinliğini öğrenmek istiyorum ben. zaten eğer aldatıyorsa kesinleştiremem ki siler babam mesajları falan. bulduğum tek şey siparişi işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aldatacak olsa 4 kutu almaz, bir taneyle işini halleder zaten. 4 kutu olduğuna göre düzenli bir ilişkisi var demektir. Bu kişi de muhtemelen annendir.
o zaman annemle bu meseleyi konuşsam bişi olmaz dimi? anne kız arasında ki o samimiyetimizi görüyorum bana söylese ilişkiye girdiklerini bişi olmaz utanmasına gerek yok beni o doğurdu sonuçta
İnşallah bu kişi annemdir...
Belki annenle kendine almıştır sizden gizlemek için
Benim babam da annemi aldatmıştı Bence annen anlamıştır. Kadınlar hissediyor
söyliyim mi anneme
ben biraz açık gözlüyüm bu telefon kurcalama konularında annem anlarsa hisle anlar, telefon kurcamayla anlamaz iyice kurcalamayı beceremez annem
Söyle istersen
Demek ki annenle yapıyordur benim annemde przvtif alırdı saklardi bende bulurdum denk gelirse görüyorum 😄 korkacak bir şey yok
Geceleri dinle bakalım seks yapıyorlar mı
Odaya kamera koysun bir de :))
Yok kapı deliği varsa oradan izlesin yasaklar daha cazibelidir
19 ysındayım abim 24 yasında ikimiz de geceleri uyumuyoruz ben sabah 5te uyuyorum zaten ayrıca dalga mı geçiyorsun bu ne
Dalga geçmiyorum soramıyorsan ve öğrenmek istiyorsan bi şekilde bunu yapmalısın duş almalarını falan takip et
Ahahhaha yav insan anasini babasi i rontler mi? :)))
ben sormaktan çekinmiyorum sadece eğer aldatıyorsa annemi üzmekten korkuyorum tek sorun bu, eğer ilişkiye giriyolarsa annem bana söyleyebilir kızıyım ben onun onda problem yok
Copu karistir. Bakalim prezervatifi degil ama ambalajini bulacak misin
Ya annen sana niye seks yaptıklarını söylesin kızı olsan da.
tamam bakarım ama sipariş 5 ocakta alınmış ben ünideydim o sırada bulcamı sanmıyom ben geldikten sonra yaptıklarını sanmıyorum sabaha kadar uyanık olduğumu biliyolar bide 50 yasındalar ya
çünkü ben anneme babamın geçmiş siprişinde bunu buldum dersem aldattıgından süphelendigim ortada, annem bana niye benle ilişkiye giriyo demesin? baskasıyla aldatıyo dicek hali yok dogruyu söylücek tabi ki
50 yaş normal ama o yaş hala aktif unutma
Anneniz üzerinde kullanıyor olabilir
sanmam hemen kotu dusunmemek lazım dımı?
4 kutuysa aldatmıyordur
aldatıyor olabilir
Annem kac yasinda?
* annen
50
Annen için alıyordur bence
Aldatıyor
Karıştırma ortsligi
ortalığı karıştırmak değil amacım annemin ihanete uğramaması, ileride allah korusun benim başıma böyle bişi gelse ben bilmek isterim
Şu an kesin bı bilgin yok annem takar diyosun bu durumda ortalığı karisitirip yok yere olay çıkarırsın
evet annem çok takar ama ya öyle bi durum yoksa, ben nasıl hiçbir şey görmemiş gibi davranayım? olayın kesinliğini öğrenmek istiyorum ben. zaten eğer aldatıyorsa kesinleştiremem ki siler babam mesajları falan. bulduğum tek şey siparişi işte
Kesin kanıt bulana kadar bişey yapma aile işi mantık işi degislir