Ülkemizde Şeytana tapılması suçmudur? Laikliğe göre tüm din ve inançlara saygı duyulması gerekir. İbadetleri engellenemez.
Ülkemizde şeytana tapmak isteyenler için bir ibadethane yok mesela abd'de var. Ülkemizde böyle bir şey açılma lı mı? şeytanı ilah olarak kabul eden insanlar için böyle birşey gerekmez mi ¿
Biri laikliğe dinsizlik demiş. Bazen şu dangoloz sürüsü siteye giriyorum diye kendime kızıyorum.
Lâiklik asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Lâikliği dinsizlikle karıştırmak isteyenler, İlerleme ve canlılığın düşmanları ile gözlerinden perde kalkmamış doğu kavimlerinin fanatiklerinden başka kimse olamaz. - Mustafa Kemal Atatürk.
Şeytan bütün dinlerde kötülüğe hizmet eden bir melektir. İnsanları yoldan çıkarmak için Tanrı'nın verdiği bazı güçlere sahiptir. Onu yaratan , ona bu gücü veren Tanrıya inanmak yerine neden şeytana tapılır anlayamadım. Şahsi görüşüm suçtur çünkü amacı kötülük ona inanların yaptığıysa yardım etmek.
İslamla diğer dinleri aynı görmeyin tek hak din İslamdır laiklik demek ise dinsizlik demektir müslüman bir toplum dinsiz kuralları uygulayamaz başörtüsü sorunu gibi sorunlar ortaya çıkar
suç değil.. ama ülke buna hazır değil satanizm bir din olarak bakılmıyor Tanrı kavramından çok bağımsız ve gayri ahlaki görünebiliyor . şu an satanzizm mekanların olmasi pek mümkün görünmüyor. . ABD bir çok inançı beraberinde yaşanabilen bir ülke... ama neye inanman konusunda karar senin suç değil
ulan benim yorum yanlış yere gelmiş demin burda türk milleti allahın askeridir diyen bir lavuk vardı ona cevap vermiştim. Her neyse yahudi değilim kardeş deliormanlı'yım
71 -Hani Rabbin meleklere demişti ki: "Ben çamurdan bir insan yaratmaktayım."
72 - "Onu tesviye edip, düzeltip de ruhumdan ona üfledim mi derhal ona secdeye kapanın."
73 - Bunun üzerine meleklerin hepsi toptan secde ettiler.
74 - Yalnız İblis etmedi, büyüklük tasladı ve kâfirlerden oldu.
75 - Allah: "Ey İblis! O benim kudretimle yarattığıma secde etmene ne engel oldu? Kibirlenmek mi istedin? Yoksa yüksek derecelerde bulunanlardan mı oldun?" dedi.
76 - İblis dedi ki: "Ben ondan hayırlıyım. Beni ateşten yarattın, onu ise çamurdan yarattın."
77 - Allah: "Hemen çık oradan, artık sen kovuldun."
78 - "Ve elbette lanetim ceza gününe kadar senin üzerindedir." buyurdu.
"Ancak tövbe edip durumlarını düzeltenler ve gerçeği açıkça ortaya koyanlar (lânetlenmekten) kurtulmuşlardır. Çünkü ben onların tövbelerini kabul ederim. Zira ben tövbeleri çok kabul edenim, çok merhamet edenim."
Hayır sende ateist olup absürt şekilde müslüman insanları kışkırtma itemi ve verdiğim cevabı sildiren dalgacı itemi büyük ihtimal seninle deep web kardeş çünkü ikinizde absürt bir şekilde provokasyon içerisindesiniz
ne alakası var. ozaman neden bütün müslümanlar kafir ülkelerine gitme derdinde? git kaçtane milletvekili var müslüman içlerinde. siz hitlerin yaktığı yahudilere üzüldüğünüz zaman, başkalarınında müslümanlara üzülmesini bekleyin.
Biz soykırıma her türlü karşıyız eğer şuanki yahudilerin kalbi olsaydı geçmişte soykırıma üzüldükleri gibi şu an ki filistina olanlara da üzülürlerdi ve şu an İsrail ile Almanya bin ilişkileri çok iyi soykırıma ne oldu? Filistin de müslümanları öldürmesi için bir bahane olamaz Almanların yaptığı soykırım. Bütün müslümanların öyle bir derdi yok bu yanlış bir genelleme olur ve müslümanlar Avrupa ya gitmek istiyorsa şu an müslümanları soktukları imkan kıtlığından dolayıdır.
Yani insanlar acı çekerken emperyalistlerin hırslardan ölürken şeytana tapanın özgürlüğünü dert etmeniz çok gülünç. Şimdi burada özgürlüğümü savunuyorsun? Çok yanlış yerden başlamışsın.
satanistlerin ibadet özgürlüğünden bahsettim konuyu sen saptırıyon öyleyse hadi dünyadaki bütün sorunları bırakalım filistini ve israili düşünelim sadece.
Şeytan yeryüzünde kadim dinler dışında bütün inançlarda muhalif ve kötülük getiren bir yaratık olduğu için hiç bir toplumda yer edinememistir. Fakat ortadoğuda hatırı sayılır bir kitle şeytana topar. Bunlar yezidilerdir. Fakat melek tavus olarak tanrı sıfatı ile taparlar. Ayinleri ateş etrafındadır. Türk, kürt ve arap etkin kökenlerin barındığı İnaç olmasına rağmen irkdas insanlar İslam sentezinde onları yüzyıllar linç etmiş ve dışlamıştır. Onlar satanizm ile ilgili değildir ritüelleri inanç uygulamalari farklıdır
En İyi Cevaplar