Arkadaslar simdi yalana gerek yok dürüst olun hic kavga sirasinda dayak yedinizmi ? Biriyle kavga ederseniz karsi tarafin altan almasini beklermisiniz yok ben dayak yemeye kadar giderimmi dersiniz ? ;)
link
link
Ciddi ciddi dayak değilde sarhoşken , arabadan indiğim gibi bir yumruk yemiştim 2 sene önce hala unutamıyorum dilim dudağımın içine giriyordu o derece. Son bende vurdum ön tekerleğin önüne düştü üstüne çıktım üstündeyken o bana ben ona ayırdılar :) ama 2 senedirde dudağım çok hafif şişik sanki vurulan yerde taş var gibi
söylimii yoksa biliyomussun:))
hic kavga etmedim, kavga biraz mahalle işi gibi geliyor açıkçası bana.. Hele yan baktın diye kavga edenler komedi :)
Lisedeyken oldu ama sadece ben dövdüğüm için ona kavga denmez :))
:D :D
Cevap
28Cevap
sakin bir yapım olmasına ragmen bazen tahammul sınırlarımın zorlandıgı oluyor maalesef..kavga etmıslıgım coktur..dayak atmıslıgımda yemıslıgımde bı haylı fazla..yedıgım dayaga gelınce ; buradan oraya yol olur...
askerde bir tokat yemiştim bölük komutanının kapısını carptım karşı odadakı bölük assubayına bağırdım bide silahlık nöbetinde nöbetci uzmanı yumruklamıştım ha unutmadan asker dövmedim ama dövdüm diye disiplin cezası yemiştim
bu kadar
bu duyguyu hiç tadamadım bir iki sefer dayak yeme ve atma arasında geldim gitim bırakmıyorlarkı adam akıllı dayamı yiyoruz dayakmı atıyoruz bilmiyorum :)
birinde çok fena dayak yedim öküz bir herifti sen kurban bayramında kesilmemiş miydin dedim herif boksörmüş zaten sonrası yermisin yemez misin suratım hoşaf oldu.
Lise 3 de kendi Lisemin önünde 6 kişi posta koydu delikanlıyız ya geri vites yapmadık :) sonuç karakolda bitti birisini yaraladım bende 2 gün yattım evde :D
ilkokulda en yakın arkadaşım karnıma yumruk atmıştı sonra bende onunkine attım. onun dışında ne dayak yedim ne dayak attım.
sadece 1 kere kavga ettim. onda da dayağı attım oturdum sırama geri :d
Ablamdan çok yedim de yabancıdan yemedim. Zira dayaktan korkmadığım için kaçmam.
Hiç dayak yemedim ama darbe aldıklarım oldu. =) O bana ben ona çok kavga etmişimdir böyle ama çok şükür hiç iz yok kavgaya dair suratımda =)
adamına göre kavga ederim ben onun için dayak yiyeceğim adama artislik yapmam :)
Dayak yemek derken? Mesela kavga ettim ve ikimizden de kan geldi. Mesela biriyle kavga etmedim ama omuzumdan tutup kendine çevirdi ve kafa attı, burnumu kırdı. Seç beğen al istediğin cevabı.
Hiç dayak yemedim ama bir sefer kizin tekinin saçina yapiştim yere sürdüm :D
bnde hiç yemedim ama herzaman bişi için kavga edeceksin diye bişi yok bazen enerji patlaması olyor e manita yoksa napacan o enerjiye birilerine dalacan :D
dayak yemedim diyen erkek kavga etmeyen erkektir..
tabii ki yedim hemde meydan dayağı cinsinden :D
abimden baya dayak yedim ama yabancilardan adla Elim agir kimse kurtulamaz elmiden
dayağın en gıralını ben yidim kafam tahta ile hocanın eli arasında hızla gidip gelirdi...yaa
Lisede iki grubun arasında kaldım, 2-3 tane de arada yedim yani...
dayak yesekde bizde geri vites yok gerekırse ilerden u çekeriz oda olmadı 700 kilometre geri geri gideriz :):):):)
lisedeyken epey kavga ederdim harbiden ne manyak bir ogrenciydim ya ama yinede okuku dereceyle bitirmistim cakiskan serseriyim
Bana Yaklaşık 6 Kişi Daldı :D Normal Olarakta Yedim Yani :))
2 kere kavga ettim.ikisindede rakiplerimi nakavt ettim :))
1 ay önce 4 kişiden dayak yedim ama ayağım takıldı da düştüm :D
bikaç kişinin elinden kılpayı kurtulmuşluğum varda hiç dayak yemedim.
Dayak yedim benim kasim acildi cocugun cenesi kirildi.
Genelde ara dayagi yemisligim var :)
bir ne ki üç kızı birden dövdüm sınıfın ortasında.
benim azımı yüzümü kırdılar
dayak yedim ama hiç atmadım
Aynen ya kalabalık olunca sıkıntı oluyo:) aradan 1 tanesını altına alıcanher sana vururken sen altındakıne dalcan :D ancak oyle hırsını alabılıyo insan :) Denenmiş ve onaylanmıştır :)
sen onun gözünü gördün mü :D asdfasdf
Babam ve okuldaki hocalardan cok dayak yemistim :D
hiç yemedim hep attım *:D*
Hiç kavga etmedim şu yaşa kadar.
bilmiyorum hic yemedim kısmet olmamıs demek
Hayır yemedim
Çoook yedim dayak :)
hoşuna gittiyse bir daha yiyebilirim :D
eline sağlık ne diyelim :D
sakin ol kuzey ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar