arkadaş kazığı yemeyen yoktur. herkes birinden illaki bi darbe alıyo. Sizn arkadaşınız n'aptı? tepkiniz ne oldu ve sonrasındaki durum neydi.
Cevabın nedir?
bir gün avmye gitmiştik. Mağazaya girdi. Bende sıkılıp çıkmak istedim. Hadii çıkalımmı dediğimde bana verdiği cevap hadi bay bay deyip elini kış kış yapması oldu. Bu bana çok ağır geldi. Çünkü 3 yıllık bir dostluk sonuçta böyle bir şakanın olabileceğine inanmıyorum. Biraz akındığımı ona belli ettim yanımızda 2 dostumuz daha vardı. Biri benimle geldi ve eve döndük. Eve geldiğimde pek umursamadım. Aklımdan çıkmıştı bile. Ne olursa olsun onun bu davranışından dolayı kusura bakma kardeşim ben öylesine yapmıştım demesini bekliyordumki telefonum titreşti gelen mesajlarda bir sürü hakaret yazıyordu. Ertesi gün okulda doğruluk cesaretlilik oynadık. Bana o geldi ve sordum neden yaptığını. Ben öyle bişey yapmadım diyerek yalan söyledi. Be gün geçtikçe avmde yanımızda gelen 2 kişiden biriylede aramı bozdu. Lanet girsin. Lütfen sizde ben, m gibi kırılmamak için dostum dediğiniz kişiyi iyi seçin böyle lanet yalancı iki yüzlü olabiliyorlar
32 Yorumla- +1 yıl
Oha bu çok kötüymüş ben olsam yerin dibine girerdim :/
Kıza sinir oldum -.-
En İyi Cevaplar
Ah, bende çok arkadaş kazığı yedim.O yüzden kimseye güvenemiyorum.O kadar acı ki...3-4 ay etkisinden kurtulamıyorum etrafımdakilere çok değer veririm ben çünkü.Hani o mide ağrısı olur ya, için acıdığında.O işte. Fena.
Asosyal bir arkadaşım vardı ilkokuldan arkadastık 2-3 yıldır görüsmüyoduk sonra lise 3te ben okul değiştirdim aynı okula düştük.Çok sessiz sakin duruyordu(onlardan korkmak gerek aslında) bir çok arkadaş grubumla tanıştırdım.Daha sonra ne oldu dersiniz?O arkadaş grubum ve o kız bir aradayken ben sevgilimle kavga ettim...Çok moralim bozuldu.Ve o an kimse benim yanımda olmadı.Ertesi günde o kız beni görmemezlikten geldi ve o arkadaş grubumdaki 2-3 kişiyle aramı bozdu..Ben onlara da nasıl fedakarlıklar yapmıştım...
Böyle yani :)) Daha çok var ama bu en fenası, -bence-11 Yorumla
+1 yılÇok yakın arkadaşım değildi ama üni.de evimde misafir olarak bi kaç gün kalan bi arkadaşım vardı.Yıllar sonra okul bittikten sonra bunun benim kız arkadaşımdan hoşlandığını öğrenmiştim.Bu dost kazığı mı bilmiyorum ama çok zoruma gitmişti...
24 Yorumla- +1 yıl
Kız arkadaşımla ayrılalı seneler oldu ve kız arkadaşımı çoktan unuttum.Ama o çocuğa olan kinim hala ilk günkü gibi...Onu bi yerde görsem var ya ağzını burnunu kırcem heeee... :)))
- +1 yıl
Eee senden de duyalım o zaman bi dost kazığı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi arkadaşım iflas etti 26 bin tl borcunu ödedim altına araba aldım evinin eşyalarını döşedim...
beni 100 tl ve yataktan kovup defettiğim bir kadın için sattı13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIsını gucunu duzeltsın adam olsun dıye yaptık nıyetımız dostluk ıcındı
Cevap sahibi+1 yılteşekkür edrm
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
18Cevap
+1 yıl7 yillik arkadastik yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi 4 kisiydik ama 2 tanesi 7 yillik diğeri yeni gelmisti aramiza neyse biz tum okulun "birbirlerine ne kadar bağlılar, bak biri diğeri icin dayak yemiş"dediği türden arkadastik fakat bı anda cok tanindik ve cok fazla arkadasimiz oldu eski samimiyetimiz kalmadi ardından aramizda bisi oldugunu hissetim 1-2 ay böyle devam etti o 7 yillik arkadaslarim bana kotu davranmaya aralarına almamaya basladi buz kesildiler benden ayri bulusmaya basladilar ardindan bigun mesajlarini buldum arkamdan dedikleri onca seyi okudum sadece sesim değil kalbimde titredi onlar icin birini dovmustum"bizim meselemiz o canım atladı"demişler cok agrima gitti yedigim disiplinle kaldim, onlari savunduğum kizlarla arkamdan konustular cok ağrıma gitti sesimi cikaramadim her ortamda arkamdan kotu şeyler soylemeye devam ettiler, eklediler. ben sustum hıc açmadım agzimi yılların hatri vardır dedim ama içim acidi kalbim agridi her gece uykularımı böldüler artık kimseye guvenemedim 3ay hergun agladim acim hıc dinmedi dahada alevlendi. hala da dinmiyor onları, eski günlerimizi özlüyorum, neden yaptılar hiç anlamadım. yollari acik hakkim haram olsun.
30 YorumlaEn yakın arkadaşım dediğim insan benim telefonumu oyun oynama
aracılığı ile isteyip o zamanlar hoşlandığım tanışma aşamasında olduğum
kişiye benim adıma beni arama sorma diye mesaj çekmiş kıskançlıkta
tabi ben bunu çocuk niye falan diye mesaj çekti anlamadım.Sonra tam mesaj yazacakken
bir baktım mesaj yazılan kısımda mesaj kalmış ama kız gönderilenlerden silmiş
Görünce sordum inkar falan etti.Tabi hemen değil de zamanla münasebetimi
kestim.20 Yorumla
+1 yılher boku beraber yerdik. bütün okulu o 3 kız için karşıma almıştım. tabi bende salağım onlar benim için hiçbir şey yapmamasına rağmen onlar için yapmadığım şey yoktu. yemediğim azar yemediğim hakaret yemediğim tutanak yoktu. bir tane kız var kaltağın teki. gitmiş arkamdan elli tane şey söylemiş bunlarda hemen inanmış. arkamdan ne kadar sırrım varsa herkese anlatmışlar ve arkamdan atmadıkları iftira kalmamış. ve arkamdan yok patlak felan demişler. ama ben onlar içim canımı verebilirdim o derece yani. ama adı üstünde ne ayıp. bu sanırım pek kazık değil ama anlatmaya ihtiyacım vardı yani. ve daha anlatmadığım çok ayrıntı ve şey var.
11 Yorumla- +1 yıl
Demekki iyi arkadaş değilmiş
ben yemedim. asosyalliğin, az kişi ve olayla ilgilenmenin güzelliği.
51 Yorumlabaya uzun sure ayni okulda oldugum bi arkadasim vardi hani boyle anaokulunsdan beri. bu yil lise ikide baya yakinlastik, cok yakin bi arkadasim daha var beraber takiliyoduk hep ve normalde 3lu arkadasliklar yurumez ama bizimki bi sure cok iyiydi, neuse sonra yeni arkadas gurubuna falan da girdim baya guzel bi kac aydan sonra. bu yil yakinlastigim cok yakin arkadasim bi gun hic bi aciklama yapmadan ben baska gurupla takilcam diyip gitti. ben hic sinirlenmedim veya bozulmadim diger arkadasimla kaldik neyse bj sure gelmedj yanimiza falan sonra arkadas gurubundakiler ne oldu diye sormus. “benden sikilmis” iste guruptakiler falan da sikilmis eglenmedigi ortamda bulunmazmis sonuc olarak bana asla bi aciklama yapmadan ve asla hic bisey demeden bi anda her seyi kesti. uzdu cunku baya yakindik ve baua egleniyoduk
00 Yorumla
+1 yılBeraber şirket kurduk ihale aldık çalıştırdık, kaynakları hep ben bulurdum kurus para da koymadı işler ekonomiden dolayı kötüye gidince şirketi bana devretti ve benden zorla senet aldı tefeci gibi baskı yaptı, oysaki kaldığı ev yediği yemeğe kadar ben ödüyordum.. neyse senedi verdim buna tefeci gibi baskı yaptı sonra gitti icraya verdi beni. Arastırdığımda Şirket bunun üzerindeyken işçilerin hiç birisine sigorta yapmamış ben eline para verip yatirmasini söylememe rahmen gitmiş karı kızla yemiş.. işçilere karşı olan davaları kazanıyorum ama ondan sonraki aşama buna davayı açıp deli gibi uğraştırmak.. eeee öyle harekete böyle gelirim nabim (sanırım 93 asgari ücret ceza yiyecek toplamda) :))
00 Yorumla
+1 yılBunu benden iyi bilen yoktur sanırım. Şu an birini daha yaşadığım için çok kötüyüm o yüzden hepsini anlatıcam. İlk kez birinin sırrımı her kese yayması oldu. İkinci olarak aylar önce 3 arkadaşım beni sınıf önünde küçük düşürmesi oldu. Neden olduğu bana kalsın amma mesele o kadar büyüdüki anneleri benden özür dilediler. MAL gibi affetdim. Sonra aynı 3 arkadaş ve bir başkası şu an aşırı hayal kırklığına uğratdılar. Aklım almıyor bir insan her gün gördügü arkadaşı bile olmasa nasıl bu ihaneti yapar. Nasıl bir şey olduğuna gelelim. Ögrendiğin anda inanmak istemezsin. Günlerle geçmeyecek hayal kırıklığına uğrarsın. Peki sonrası nasıl oluyor diye sorarsanız. İnsanlara kolay kolay güvenemiyorsun. Hep karşı tarafdan ihanet bekliyorsun. Belkide bu kazık seni daha güçlü biri yapar. Kim bilir?
00 Yorumla
+1 yılArkadaş kazığı yemesende en büyük arkadaş kazığını zamanla yiyorsun, dost olarak gördüğün kişilerle dostlukların ne kadar çabalarsan çabala bir şekilde son buluyor değişen zamanla ve o kişilerin hayatlarına giren yeni kişilerle..
30 YorumlaKazık yemek kötü , akıllı olucaksın. saf olan insan yaşıyamaz bu dünyada. geçen yaz arkadaşım eski arabamı pert etti, sigortadan aracın degerini karşılasalarda, onun söyledigi yalanlar bir kazık sayılır.
40 Yorumlaoo arkadas akraba vb saglam kaziklarim var... ama bu kaziklari alip saklayip dunyaya cakacagim ben.
35 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKazık attılar ve şu an attıkları kazıklardan kazandıkları paraları bitirdikten sonra ortalığı bitirdikten sonra yine kapımı caldilar ama vampırlerle ugrasamam
20 Yorumla Arkadaşlarımı hep iyi olanından seçmişim demek kazzık yemediğime göre. Zamanla yollarımız ayrılıp görüşmeyi kestiklerimiz elbette oldu ama kimse ile bu şekilde bir sorun yaşamadık 28 yılda.
11 Yorumla- +1 yıl
4 sene geçmiş yaşadın mi
En yakın arkadaşım, en kötü zamanlarında yanına koşan beni, sırf sevgilisi konuşma dedi diye sildi attı.
Sonra geri döndü ama çok geçti.15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi arkadasım vardı ne kdr çok kavga etsekte ertesi gun unutup sarılırdık . ona çok guvenrdim . o zamanlarda saftım tbi . yasemin die bi arkadasımda vardı . yaseminle aramızı bozmaya çalısırdı hep .. bi gun bnden hatıra defterine kimi daha çok seviyosun die yazmamı istedi . yasemini daha çok seviordum ama hatıra defteri olduğu için iyi hatıra kalsın istedim üzülmesin istedim ve seni dha çok seviyorum yazdım . ertesi gün gitmiş yaseminin gözüne sokmuş sayfayı !.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 arkadaşımla çok mutluyduk . hep iyi anlasırdık . ezgi die bir kız armızı bozmaya çalısırdı o yuzden onu dusman bilirdik bi gun sınıfa yeni kız gelince hep benim yerimi aldı bn dıslandım ve zor anlarımda dusman die bildiğim ezgi beni teselli ederdi . gerçek dost meğerse ynımdaymıs benim haberim yokmus ..
10 YorumlaOna göre arkadaş seçerim şuana kadar yemedim .. Şuan en yakın arkadaşım 11 senelik arkadaşım birbirimizi çok iyi anlıyoruz öyle kazık falan durumu imkansız gibi bişey
11 Yorumla
+1 yılBenim hakkımda herkese yalan şeyler dedi eski sevgilşme bile demiş ben de daha yeni ogrendim olayları yedigimiz ictigimiz birdi yarın konşucam bakalım neler bekliyo beni
10 YorumlaHiçbir arkadaşımdan kazık yemedim. İyi seçiyorum arkadaşlarımı. Sizin gibi önüme gelenle arkadaş olsaydım şu an vücudumdaki nöron kadar bıçak olurdu arkamda.
10 Yorumla
+1 yılBundan 1 Ay Önce Fake Hesap Açıp Kendi Sohbet Grubuma Ekledim Ve Fake Hesabımla Dolaştım Sonra Benim Olduğumu Anladılar Oradan Grubumda Bir Kız Arkadaşımın Hoşlandığı Çocukla Konuştum Ama Arkadaş Olarak Kız Bunu Öğrendi Sinirlendi Kendi Grubumda Beni Dışladılar Sonra Başka Bir Arkadaşım Hemen Öbürüne Karşı Beni Sattı Yapmacık Davrandı Bende Artık Fazla Kimseyle Konuşmuyorum Çünkü Uyumlu Pp Yapıp Beni Dışladılar
00 Yorumla6 yıllık arkadaşım yurtta kalırken yer tartışması yüzünden sildi attı
geri döndüğünde çok geçti artık04 Yorumla- +1 yıl
benimle kavga etmiyordu arkdaşım x y arkadaşım ile tartışmaya başladı haksızdı x bn de haksızsın x dedim yorumu söyledim o anda sildi attı işte bnde çok umursamadım onu şunu kendime ders çıkardım x ile arkadaşlık bagımız o kadar da kuvvetli degilmiş o sadece çıkarları için bni arkdş olarak görüyormuş bnde çk s*klemedim onu geri geldi işte falan k.bma falan dedi bnde sktr git dedim bi yer için yaptıgına degmezdi dedim konusmadım
+1 yılÇocukluk arkadaşım kız kaçırdı bizim eve getirdi kızın ailesi doğuluydu çok başımı belaya sokmuştu ama canı sağolsun bir daha olsa bir daha gider yaparım yeter ki mutluluğu daim olsun dostumun...
13 Yorumla- +1 yıl
Doğuluydu ve geniş bir sülalesi vardı bir hafta kapıştım gelinimizin sülalesiyle onu saklayacam diye. Dediğin gibi güvendi ve bende yüz üstü bırakmadım ama keşke o kadar çok başım belaya girmeseydi ince mevzular canımdanda olabilirdim...
+1 yılayrıldığım sevgilim ona msc atmış evine falan çağırmış arkdşmda benim ağzımı aradı yok ben onla olsam falan napardın gibisinden.anında tekmeyi koydum arkdşa.
10 Yorumlaarkadaşım param yok benden borç alıp 10 liraya benzin doldurdu. sonra vermedi. uzun zaman sonra gördüm benim eski sevgilimle evlenmiş. şimdi ne yapayım.
00 Yorumla
+1 yılArkadasim her zora dustumu beni kullanarak ailesine yalanlar soylerdi. Bence bu da bi kazik.
10 Yorumla
+1 yılAttıkları kazıkları bir bir saklıyorum ki geldiklerinde oturtacak yerim olsun ...
10 YorumlaNe sen sor ne ben anlatayım o kadar saçma şeyler ki
00 Yorumla
+1 yılben tedbirliyim arkadaş kazığı yemedim :) az öz arkadaş var ;)
10 Yorumlaeski sevgilimi başka bir kızla gördüğünü söylemişti bende ona inandım sonra o kızla o çocuk çıktı falan filan
00 Yorumlatepkisizim ... o nedenle seçmek konusunda dikkat ederim
00 Yorumla
+1 yılarkadas tamam ama akrabanın yaptıgını akrep yapmaz die bi söz de var buna kesinlikle katılıyorum
00 Yorumlaevet, tuhaf tuhaf seyler yapti. tepki vermedim teptim sadece.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk sevgilim tarafından en yakın arkadaşımla aldatıldım. 14 yaşındaydım. o günden beri tepkisizim. oldu o zaman deyip gönderiyorum.
10 YorumlaDiğer konusunda 501 cevap paylaştı. yok aslında yemedim..
10 YorumlaKankasini su erkeklere satanlar ahh bitio isde orada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadas kazigini gecin. Sevgili kazigini yedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocukluk arkadaşım ile bir bilgisayar yüzünden kavga ettik ve arkadaşlık bitti.
00 YorumlaNeler yapmadı ki :=)
00 Yorumlao türdekilere arkadaş demediğim için sorun yok :)
00 Yorumlakredi kartımdan 700 lira çekti.. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılamaan açmayalım o konuları
00 Yorumla
+1 yılHiç basıma gelmedı
00 YorumlaHenüz yemedim.
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi