+1 yılSize annemden yedigim dayakları anlatayım :D
+ Ben kötü birimiyim iyi biri mi dedi. İyi birisin anne dedim. Allahtan başka kimse bilemez kimin iyi kimin kötü olduğunu dedi dövdü.
+ Karşı apartmana yeni komşular taşınmıştı. Senin yaşında oğlu varmış gördün mü dedi. Evet dedim. Sen elin oğlanlarına mı bakıyon dedi dövdü.
+ Telefonla mesajlaşıyodum ne gülüyosun dedi. Arkadaşım komik bişey yazmış onu gülüyorum dedim. Peki arkadaşın görüyomu senin güldüğünü dedi. Yoo dedim. O zaman yalandan gülme dedi dövdü
+ Akşam hatırlat seni dövecem dedi. Hatırlattım. Niye hatırlatıyon salakmısın dedi yine dövdü.
+ Bu akşam ana kız dışarı çıkalım mı dedi. Olur dedim. Giyindim süslendim baktım uyumuş uyandırmadım. Uyanınca niye uyandırmadın dedi dövdü.
+ Seni neden dövüyorum biliyomusun dedi. Bilmiyorum dedim. Niye bilmiyon öğren o zaman dedi yine dövdü.
+ Git şu televizyonun düğmesine bas dizim başladı dedi. Gittim tam basacakken niye televizyonun önünde duruyon çekilsene dedi dövdü.
+ Sen bu akşam evi sil süpür ben yarın seni alışverişe çıkarıcam dedi. Sildim süpürdüm. Ertesi gün paramız mı varda alışveriş istiyon dedi dövdü.
+ İlkokulda yanımda 2 kişi kavga ederken çocuğun beslenme çantasındaki çatal çıkıp kafama gelmişti. Kafam kanamıştı. O halde eve gelmiştim. Sen dayak mı yedin okulda dedi bide o dövdü.
+ Büyüyünce ne olucaksın dedi. Cevap vermemi beklemeden insan ol dedi. Tamam anne dedim. Öyleyse şimdi insan değilsin dedi yine dövdü.
+ Elini kaldırdı. Reflex olarak başımı geri çektim. Sevicektim l*n dedi dövdü.
+ Bigün durduk yere dövdü. Neden dövdün dedim. Kızını dövmeyen dizini döver sen bana hesap mı soruyon dedi dövdü.
+ Grip olmuştum döverken bana bulaşır mı dedi. Hayır dedim dövdü. Bulaştı daha çok dövdü.
+ Bigün kahvaltıda karışık meyvesuyu sıkmıştı. İğrenç dedim. Nimete iğrenç denmez salak dedi dövdü. Sende Allahın yarattığı kula salak diyon dedim. Gitti bir yarım saat düşündü. Geldi tekrar dövdü...13 Yorumla- +1 yıl
:D senin annende piskopatmis efem :DDDDD
- +1 yıl
haha öyle demeyin yaa :))
En İyi Cevaplar
Yedik canım yenmez mi.. ama çocuğumu dövmeyi düşünmüyorum çocuk dövülerek terbiye edilmez peygamber efendimiz enes in yaptığı yaramaxlıklara gülümsemiştir hatta bunu dile getirerek beni hiç dövmedi diye anlatmıştır teyzem. Teyzem hiç çocukları dövmemiştir ikiside aslan gibi okudular iş sahibi oldular annelerinin bir dediğini iki etmezler... hiçmi kızılmayacak yanlış bir iş yapıldığı zaman sert bir ifadeyle uyarılır yanlış yaptığı anlatılır. Bardak kırdı diye yemeği döktü diye çocuğun üstünde oklava kıtıldkkçaksa çok işimiz var. çocuk küfretti acaba bir sorgula kendini bu çocuk küfürü nerden öğrendi? Mükemmel çocuk istiyen ana baba çocuğunu dövüyorsa kenndini bir sorguya çeksin. Adem güneşin anadolu pedogojisi kitabı var harika bir kitaptırr...
01 Yorumla- +1 yıl
Dogru yazmissiniz ;)
Ben dayak bagimlisi olmustum babam beni dovmeyince hayatimda bir eksiklik hissediyordum her gun bir iki tokat sonra uyku bir de adam gunduz dovmezsi saklardi aksama kadar aksam doverdi neymis efendim hem kimse gormezmis kucuk dusmezmisim ben hemde aksam dayak yiyince sabaha kadar acisi gecermis ama unutmazmisim simdi ise bazen geceleri uyuyamayinca keske babam beni dovse diyorum...
01 Yorumla- +1 yıl
Anliyorum efem :DDD
Bu gidişle benden yicen
214 Yorumla- +1 yıl
Gelin sıkıyosa atin efem :DDD
- +1 yıl
la la la :D biseymi dediniz duymadim :DDDDDDD
- +1 yıl
asdfasdfasfdada !!! :D
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
srnin yuzunden soru ziyaretci akinina ugruyor!!! :/
- +1 yıl
:D benim sorularim seninkinden cok tutuyor diye kiskaniyorsun demiiiii :DDDDDDDd. d. dD. d. dsdsdsfD. d
- +1 yıl
asdfasdfasdsfadsds !!! :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
+1 yılTerbiyesiz bir amcam olacak biri var 5 yaşından berı nefret ederım 5 yasında kızıyla kavga ettık babam amcam felan okey oynuyorlardı sırf kavga ettık dıye geldı bana tokat attı babamda bırsey yapmadı o zamanlar pek anlamıyordum ama sımdı dusundukce cıldırıyorum zoruma gıdıyor pskopat şerefsizin teki hayvanları öldürüyor zarar verıyor Sinir oluyorum!
11 Yorumla- +1 yıl
amcan cok kotuymus...
bende olsam sinir olurdum...
Babamdan Nin jut si Usülü Çift Yumruk harekeri Yemiştim :DDD
Annemden Kobra Tekmesi yemiştim 1 ay Yattım :)
Abimden Smack Down Göstesini tattım MErdiven attı en son üstüme öyle Yırttık :)
@Sametiedi nin Soba demiri macerası kadar değil ama işte...55 Yorumla- +1 yıl
arti verdim pikacu. d. d. p tek dayak yemeyen ben miyim ya. d. p. s
- +1 yıl
Lannn :D yarildim yaa :DDDDDDD. d
- +1 yıl
Sen ne Çektin be seher :d
+1 yıl4 yasindaydim parka kacmistim. Bir de yuzsuz yuzsuz millete" ben buyudum artik annemden izin almama gerek yok" demisim. Annem beni parkta yakaladi sonrasi malum bir dayak bir dayak :D en sonunda yoruldum diyip sinek oldurulen sopayla dovmustu, babam isten gelip kurtarmasa ohooo :D :D
12 Yorumla- +1 yıl
ah ha :D. gecmis olsun :D
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Babamdan, öğretmenimden hatta mahallenin delisinden bile dayak yemişliğim var.
52 Yorumla- +1 yıl
ha ha :) aslina bakarsaniz efem bende bir yumrukla kurtulmadim.. :// herkes dovuyor beni :// :D. d. d
babamdan "polis olduğu vakitlerde çok güzel dayak yemiştim" şimdi gücü yetmıyor :D
71 Yorumla- +1 yıl
gecmis olsun romeooo abi :)
bende hep yemek yermis gibi yumruk yerim :DDDDDD
Dayağın allahını yedim babam alkol kullanan insan neden uyumadın bu neden burada diyip diyip döverdi ne dayaklar ortada sebep yokken doverdi. Şimdi bile döver diye korkmuyo değilim yaşım buyudu ama yaparda yani. Dayağa alıştık şimdi kolay kolay acı hissetmem :)
05 Yorumla- +1 yıl
Allah kurtarsin efem :D
20 yaşındayım annem hala sinirlendiğinde döver, bir ay önce falan tokat yemiştim
11 Yorumla- +1 yıl
kolay gele gardas :/
+1 yılsakat bırakacak kadar değil ama kızını dövmeyen dizini döver derlerdi :)
13 Yorumla- +1 yıl
ben bu sozden dolayi yumruk yiyorum efem :D. d:d
- +1 yıl
yumruk da biraz fazlaymış. bizimkiler sözü yanlış da anlamış olabilirler :)
- +1 yıl
benimkiler sirf bu yuzden hep gozume yumruk atar :DDDD
babamdan toplasan toplasan 4 ya da 5 tokat yemişimdirde annem bir gün ders çalışmıyorum diye ( artık nasıl sinirlendirdiysem kadını) bayramda yeni aldığı ağır kristal şekerliği fırlatmıştı eğilmesem bana ardından bende şekerlikle duvara çivilenecektim
01 Yorumla- +1 yıl
ha ha:DDD
Bizim Aile 5 kişi Ben hariç beni Hepsi de Dövmüştür Efenim :D
Hepsiyle de ayrı ayrı Anılarım vardır ama Annemin Soba Demirini Özledim açıkçası :D
Babamın Tornado Tekmeleri :D...25 Yorumla- +1 yıl
ha ha :) ben hic ozlemedim efem :D
cunku hergun yemek yermis gibi yumruk ve terlik yiyorum :D. d. d
naparsin be abi hayat sartlari iste :D. d:D - +1 yıl
ovvvvv :D vicdansiz adam :/ :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılannemden de babamdanda çok yedim 20 yi geçtim hala annemin vurdugunu bilirim
çocukkenki dayakları aklımda sudan sebeblerle dayak yedim sevgi ilgi yok benim anne babam öyle vahşi
başka aileleri görüyorum nasıl çocuklarını seviyor şaşıyorum evde yalnız bırakamıyor belki dövebilir uslandırmak için ama sudan sebeble çocuk dövülür mü
anne babanın hakkı var deniyor ama bence çocuk hakkıda burada geçiyor14 Yorumla- +1 yıl
bencede...
Cevap sahibi+1 yılannem hala anlatır ben seni böyle dövdüm küçükken diye sanki bir marifetmiş gibi
kötüler ya
herkes anne baba olamıyor
Cevap sahibi+1 yılanne babamı sevmiyorum ama mecbur katlanıyorum iyi biri olsada evlensem bu evden kurtulsam ona dua ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 yasindayken dedemlerde tüm. kuzenlerle birazcik cok ses cikarmistik sonra dedem hepimizi oturtmustu birinizden "çit duymiyacam" dedi. tabi bende inadina arkasini döner dönmez çit dedim. haliyle tokadi yedim=D,, dedem bizi senede 2 ay görünce dayanamamisti bizim. gürültümüze xp
12 Yorumla- +1 yıl
ha ha :D komik ve guzel bir aniymis ;)
Cevap sahibi+1 yılVe benim için unutulmaz bir ani xp
Arkadaşıııım:D Çok komiksin sen:)) bir kez babamdan tokat yedim. O kadarcık:)
17 Yorumla- +1 yıl
:D gecmis olsun efem :D ben hergun bir kac ogun yumruk yerim babamdan :DDDD
- +1 yıl
evet saka fakat bazi kisilar ciddimisin diye sordu. :)
- +1 yıl
tesekkurler ccanim<3<3<3<3 fakat bazilari varki hakaret ediyor.. iste oylelerine soyleyecek bir soz bulamiyorum..
- +1 yıl
dogru diyorsun..
anam oklavayla doverdı benı arada, cok severım kendısını:) ınsan balık yemıyor dıye kafasına oklava ıle vurulurmu.. bu aptallık ordan kalma işte:)
23 Yorumla- +1 yıl
hahaha :)
- +1 yıl
:):))
anne babadan yemeyin yoktur herhalde, ama ben rahmetli dedemden de yemiştim mesela, şmdi diyorum ne iyi yapmış ellerine sağlık valla çok özlüyorum dedemi ya..
unutmayın bir gün sizi döven aile büyüklerinizi özlüyeceksiniz..01 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle katiliyorum :)
Çok ciddiyim yorumları okuyunca bir ailem olsada dayak yesem babamdan annemden dedim :)))
12 Yorumla- +1 yıl
ailen yok mu desem canini acitmam umarim ://
ama gel sen ben agzini burnunu kirarim efem :D. d:DDDDD
dayak değilde tokat yemişliğim çok hele 6 sınıfmıydı neydi arka sırada muhabbet ediyorduk matematik dersinde hoca defterleri kontrol etmeye başladı tahtakiler yazıldı mı diye tabi biz sıra gelene kadar hızla yazmaya başladık problemleri atlayarak yazıyorduk sıra bize geldi 4-5 kişi hiçbirimiz yazmamışız hepsini bir tokat attı öğleden sonra okula gidemedim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Gecmis olsun efem :FDD
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 yaşında 1 defa yedim 21 yaşındayım o anı unutamam olduğum yerde tam tur dönmüştüm gözüm morarmıştı 1 hafta millet sormuştu ne oldu diye
11 Yorumla- +1 yıl
ben her gun 5-10 yumruk yerim efem :D. d:D
+1 yılannemle tartışıyoduk bağıra çağıra.. dayanamayıp babama seslendi.. odanın kapısında duruyoduk, babam yakamdan tutup 2 metre ötedeki çekyata fırlatmıştı
aksiyon:10
heyecan:10
şefkat:10 (duvara da atabilirdi)
ve babamla aynı kilodaydık..11 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha kardeş çok guldum ya eyw :DD
+1 yılYumruk atsa yerinden kalkamazdın :)
Annemden terlik süpürge falan yedik , babamda saçımı çekmiş ya da kafama patlatmıştır bitane :)20 Yorumlaoooo kızını dövmeyen dizini döver derlermiş atalarımız valla benim babam ben küçükken tekme tokat allah ne verdiyse dalıyodu :D şmdi hala dizini dövüyor demek atalarımızın teorisi yanlışmış :D
02 Yorumla- +1 yıl
Sende baya yaramazsin galiba efem :DDDD
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Babam`dan cok yedim Annecigimde sagolsun oda az atmadi :D ama ben neden hic sebebini ögrenemedim... Ve hala sorarim o dayaklari neden atardiniz diyee ama cevap yok.. :DD
03 Yorumla- +1 yıl
Zevk icin seni dovuyormuslar o zaman efem :DDDD
- +1 yıl
Ablararin cilesi vardir efem :D benimde ablam benim yuzumden cok dayak yedi :DDDD
Yemedim.. Ama hep yemek isterdim, ne saçma öyle değil mi? Bence oda bir önemseyiş.. Dövülmeyen çocuk mu olurmuş, hala zaman zaman takılır aklıma önemsenmediğimde.. Neyse vakit keder vakti değil.
02 Yorumla- +1 yıl
aslinda komik bir ani olarak kaliyor...
+1 yılÇok dayak yedim annemden ama en ağırları ve hiç unutamadığım , dedemden sırtıma taş yemem ve annemden yüzüme yumrum yemem.. burnum çatlamıştı bir ay yüzümün yarısı şiş ve mor gezdim...
03 Yorumla- +1 yıl
ovvvvv bu uzucuymus :(
- +1 yıl
Hepsi geçmişte kaldı geldi ve geçti. Zor günlerdi benim için ama bitti..
Hic hatirlamıyorum annem haric kimseden dayak yemedim
14 Yorumla- +1 yıl
bende hep babamdan yumruk yerim efem :DDDDD
Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. oha yumrukmu :D
sadece sözle uyarırlar en kötü kulak :D13 Yorumla- +1 yıl
evet :// sen gel gozume yumrugu at :D az kalsin iceri kacacakti efem :D. d. d
- +1 yıl
ha ha :). tmm.
hic unutmuom 12 yaslarımdaydım bir cocugu dövmüsdüm babası da beni dövdü niye sustun diye bide evde dövdü :D
113 Yorumla- +1 yıl
ah hah ha :D cok guldum efem :DDDD
- +1 yıl
bacaklariniz orman kackini gibi efem :DDDDDD. d. ddss. dsds. d
- +1 yıl
pardon efem :D brn kotu bir manada demediydim :DDD asdfasdfasdf :/
- +1 yıl
hayir ::D
- +1 yıl
bencede onlari bir alll yani o zaman very sekşi olur yani efem :DDDDDDDDDD. d. ddssddsd. d. dsfdd. d:D
- +1 yıl
bu konu nnerelere gidiyor efem? :D evde neden bos zamaniniz yokki? :DDDDD
- +1 yıl
sizede :D
+1 yılyemedim, uslu ve akilli bir cocuktum ben :)) evimize kimse giripte oyuncaklarimi calmasin düsüncesiyle evden cikarken kapiyi kitleyen bir kiz cocuguydum ben ve o yuzden de cok severlerdi beni :D:D
01 Yorumla- +1 yıl
Oyuncaklarin calinmasin diye? :D
baya akilliymissinz efem :DDD
Küçükken (3 -5 yaşlarında) annem çok dövermiş. Hiperaktifin önde gideniydin diye. Onun dışında babam 2 kere tokat attı. Başka hiç tokat vb yemedim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D geçmiş olsun bu arada bende 4 kardeştik hiç uyumazdık çok yaramazdık ne şişip duruyonuz bee diye elimize vurmuştu
11 Yorumla- +1 yıl
:D siz yine hafif kurtulmussunuz efem :DDDD
Ben de daha "3-4 yaşlarındayken bir tokat yemiştim amcamdan
12 Yorumla- +1 yıl
Uzucu :/
babam elindekini fırlatırdı. küçükken dizime çatal saplamışlığı bile var. iyi nişancıydı vesselam...
21 Yorumla- +1 yıl
:D bende yumruk yiyorum iste ne olsun efem :D. d
- 01 Yorumla
- +1 yıl
Cok guldum yaa :D
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok yaramazdım ben 5 yediysem kuzenlerim benim yüzümden 10 yedi :) birde döverlerse mutlaka bir eşya ortadan kaybolurdu o yüzden azarlanmakla yetiniyorlardı :)
03 Yorumla- +1 yıl
ha ha :) kul hakki efem.. sizin yuzunden onlarda yaniyormus :DDDD
- +1 yıl
En basitinden ambarın içine top düştü kuzeni sarkıtırken oda ambara düştü ben kaçtım o dayak yedi kaç yıl geçti hala anlatır beni ambara düşürdü diye :D
- +1 yıl
ha ha :D iyi olmus :DDDD
+1 yılannem babam haricinde dayak yemedim çünkü sinirliyim refleks yapar vururum bilirler ama bilerek değil tabi savunma mekanizması oluşturdum demekki kendimde
10 Yorumla
+1 yılArabanın kilometresini sıfırladım :D bir tokat yemişim varyaaa of offf
30 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=lwlQRjFnCYQ
TEMSILI ILK 5 snye01 Yorumla- +1 yıl
:D hha :DDDD
+1 yılDedem eve geç geldi diye kafasını çekiçle yardım! Bu yüzden ananem dövdü, dedem dövdü annem dövdü, dayım dövdü, teyzem dövdü annem dinlendi gene dövdü ve sadece budur herhalde yediğim dayak :)
02 Yorumla- +1 yıl
biraz haketmissiniz efem :DDDD
- +1 yıl
yahu hak ettikte bu kadar dövülürmü be kardeşim :)
Müstakil hepsinde bahçe olan evler.
Asfaltsız sokaklar.
Seyyar satıcılar.
Akşam ezanında camlardan çağrılan biz...
Demircizade Sokak. Nice çocukların çığlıklarıyla bugüne gelmiş sokağım :))
Dayağın her türlüsünü en fantastik yöntemlerle yedim :D02 Yorumla- +1 yıl
Gecmis olsun efem :DD
Diğer konusunda 635 cevap paylaştı. babamdan kardeşim yüzündn çok dayak yedim. annemden hiç yemedim. akıllı uslu bir çocuktum ben. kardesimde fırlamaydı.
02 Yorumla- +1 yıl
Kardesiniz kul hakkina girmis :D
Yemedim diyenlerin Türk'lüğünden şüphe ederim ben (;
03 Yorumla- +1 yıl
ha ha ha :) cok guldum efem :DDDD
- +1 yıl
dogru :/
16 yaşima kadar yemediğim gün yok tu hergün kizilcik sopasi, elektirik kablosu , tabiki suyundan islatip dövdüğü günlerde oluyordu ne yalan söyliyim yemediğim piçlik kalmadi
12 Yorumla- +1 yıl
Uzuldum ://
Babamdan sağlam bir dayak yemiştim. İşten sinirli geldi, bende söz dinlemedim.
Beni bir domates gibi duvara fırlattı, çarpınca salça olup halıya döküldüm.12 Yorumla- +1 yıl
ovvv srt bir dayak olmus ://
+1 yılOrta okuldayken kardeşimle ayni okuldaydik ben kardeşimi beklemeden gelmiştim eve sonra kardeşim kaybolmuştu o zaman bir kere babamdan tokat yemistim onun dışında hiç olmadı
01 Yorumla- +1 yıl
ovv biraz haketmissin :(( :/
+1 yılhyr hic yemiyodum ama son gunlerde annemden iyi dayak yemeye basladim :D
08 Yorumla- +1 yıl
beni her ggun babam yumruklar efem :DDDD sizide Allah kurtarsin efem :DDDDD
- +1 yıl
amen :D baban nie yumrukluyo bn onu anlamadim :D
- +1 yıl
kizz hristiyanmisin ne ameni? amin derler ona :DDDD babam gnelde zevk icin yumruklar gunde uc ogun yumruklar yemek yermis gibi efem :DDDD. d. d:D. dadsf. d:D
- +1 yıl
aman bosver her ikiside ayni kapiya cikiyo :D vayy be babanin fantazileride iyimis yanii ee annen yasiyomu peki o ne durumda şu an :D
- +1 yıl
annemde ne olsun iste agiz burun patlak bir sekilde hayatini surduruyor :DDDDDDDDDDDD. d. d. dsdsdadfsd. d :DDD
- +1 yıl
allah icin en son hangi filmi izledin sen :D :D
- +1 yıl
hayal gucum cok kuvvetlider akrep burcuyumda...
- +1 yıl
iyimis yaa bende istiyom ondan :D
+1 yılEn çok hatırladığım ve en sağlam annemin dayağıydı :)
10 YorumlaSusta döv artık dediğim zamanlar olmuştu anneme 😅
52 Yorumla- +1 yıl
ha ha :D. d:D. d
ben Çok yedim :)))
Pişman ya da şikayetçi değilim bugün ahlağa dayalı bir duruşum varsa bunu o dayaklara Borçluyum ;)
Çok gördük bir dediğini iki etmediği çocuğu karşısında küçük duruma düşen ANLAYIŞLI Babaları!00 YorumlaBabam beni dovmezdi cin iskencesi yapardi elleri dert gormesin babadan yenilen dayak cennetten cikmadir vur babam vur bir daha vur kulaklari cinlasin baba candir:)
01 Yorumla- +1 yıl
ha ha :D aynen :DDDD
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbabamla kavga etmiştik kafama dedorantı fırlatmıştı :D
03 Yorumla- +1 yıl
:D acimasiz adamm :D benim babada yumruk atar efem :DDDD
- +1 yıl
şimdi gülerek anlatıyoruz ama hiç hoş değil bu davranışlar
- +1 yıl
O ani yasarken uzucu ama sonra komik :(
Yemedim, zaten bana biri bana el kaldıracak olursa kim olduğuna bakmam yani
00 Yorumla
+1 yılBen amcamı dövdüm öbür amcam beni dövdü beni döveni ortanca amcam dövdü sonra benim dövdüğüm amcamla ortancısı birbirine girdi derken en büyük amcamla en küçüğünün bir büyüğü kavga yapmış en sonun da babam hepimizi dövdü tellerimize el koydu.
03 Yorumla- +1 yıl
Boylelikle Sende arada kaynadin :D
- +1 yıl
ha ha :DDD sizinkisi az kala aile katliamina donusecekmis efem :DDDD
- +1 yıl
Çok tatlı değilmiyiz :/
+1 yılbir kere babam tokat atmisti hak etmiştim annem arada çok kızdırınca vurur ama genelde azarlıyor :D
04 Yorumla- +1 yıl
ha ha :D bizde yumruk terlik tekme tokat hersey var efem :D. d:D
- +1 yıl
Allah yardım etsin :D
- +1 yıl
amin efem :D. dDDD
+1 yılAnnelerden klasik olarak yüzlerce kez yemişizdir knk. Bubamdan bir kere yemiştim ağız burun hep patlamıştı. :D
08 Yorumla- +1 yıl
ha ha :D bende hep yumruk yerim efem :D
- +1 yıl
Ya bide oruçluydum knk x2 beter olmuştum :D
- +1 yıl
hadi yaa ne tesaduf bende orucluydum tam o an :Dasdfasdfs
- +1 yıl
Sonrasını hatırlamıyosun :D
- +1 yıl
:D buda tuttu bea :D. d
- +1 yıl
ahahah:D Bakma ben kahin olucaktımda işte annem dövdü. :D:D
- +1 yıl
ha ha :) iyi yapmis :D. d
- +1 yıl
Hadi gonci ben go go :D
+1 yılÇocukken abimle kuzenim döverdi. :)
12 Yorumla- +1 yıl
Abinle kuzeninmi? Ovvv onlarinki baska aci verici olur efem :DDD
- +1 yıl
Valla araya alınca alt üst ediyorlardı. :D
+1 yılBabamdan degil ama annemden cok yedim efem.
14 Yorumla- +1 yıl
annenin dayagi hafiftir efem :D ben babamdan yumruk yiyorum efem :D. d:D
- +1 yıl
Hahahhaha
bir yumruk=cok agri
annenin tüm dayagi=babanin bir yumrugu
senin acin=ben ;) - +1 yıl
esittir diyonuz yani efem :D. d
+1 yılBu zamana kadar babam sesini bile yukseltmese de annemin terliklerini azıcık yemisimdir :)
12 Yorumla- +1 yıl
herkes anne terligi yemis yaa :DFDDDD
- +1 yıl
Klasik anne işte. Farklı olması beklenemez :)
+1 yılBes dakka once yedim babamdan şu an karsilikli cay ıcıyoz
02 Yorumla- +1 yıl
Hemen geciyorki zate :)
- +1 yıl
Bu arada sizce yakisikli bırımıyım? 10 uzerınden kac yakisiklıyım?
+1 yılHangisini anlatsam bilemedim şimdi. Genelde pederden dayak yedim. Şimdi istese bile dayak atamaz okyanus aşması lazım :D
00 Yorumlaabimden yediğim dayakları uç uca ekle al sana 3. köprü :)
02 Yorumla- +1 yıl
uzuldum ://
- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler