ALTIMA KACIRIYORUM ALTIM BEZLENIYOR NERDESE YAKLASIK 1 SENEYE YAKIN OLCAK :(( HASTanelere de gıttık care olmadı gece olsa ıyı gunduzde utanıyorum dısarı zor cıkıyorum yardım edın dıcem de diceniz hastane care bulamamış bizmi bulcaz :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. Ben çok tuvalete çıkan biriyim. 12 yaşındayken tuvalete gitmekten bıkmıştım. Dedim ki kendi kendime bir daha küçük gelince altıma yapacağım. Bakalım nasıl oluyor. Geldi yapmaya çalıştım ama olmuyor. Uğraştım uğraştım ama olmadı. Sadece tuvalette iken tuvaletimi yapabiliyordum. Normalde denedim olmuyor. Ayakta, oturarak, yatarak hiç bir türlü çıkmadı. Sonra tuvalette iken altımdan külodumu çıkarmadan yaptım ayakta olarak. Ama zorlanarak yaptım. Sonra pişik oldu ama çözümünü bilmediğimden aylarca çektim bu pişiği. Artık boxer giyiyorum bu yüzden. Sen de durum ne pişik olmuyormusun? Oranı hep trmiz tut. Hemen temizle ve pudrala. Kremlerle destekle ;)
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bitkisel ilaçları denedin mi? Sarı kantaron otunu dene. İbrahim SARAÇOĞLU'nun sitesini takip edersen fadalanırsın.
12 Yorumla
Soran+1 yıltamam sağol inşallah
+1 yılmadem yardım edemeyeceğimizi düşünüyorsun neden yazıyorsun buraya
10 Yorumla
inanırmısın bilmemde çok güvendiğin bir hocadan yardım istesen bazen duanın etkisi olur korkudan aşırı endişenede olabilir ya da bitkisel çözüm yolunu dene
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol teşekkür ederim yardım etmek ıstedıgın ıcın olabılır
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
71Cevap
merhaba arkadaşım,öncelikle,geçmiş olsun,benim,söylediğime yap 100% dogal faydası olur,rahatlarsın, /// bir karbonat /// içilebilir,soda,al market,de 0,25 krş bir bardakın,içine,bir çay kaşığı, karbonat,koy,iyice karıştır,iç sabah,akşam, günde 2 sefer hastalığına göre,3 de yapa bilirsin,önce, karnın,yumuşar,sindirimin,iyileşir,tuvalet,ihtiyacın,iyileşir,yellenmen,olur rahatlarsın,bir ay,sonra altınkılınç,markalı,= kefir al marketde 5 tl bir litre,süt al kefirden içtikçe,( kefir şişesine,süt koy,fermante olsun,ne kadar ekşirse okadar,iyidir,benim kefire 2 senedir içiyorum,bir bardak,içtim,mi,süt dolduruyorum,sindirime,kansere,bir çok hastalığa,iyi geliyor,sevğiler,sayğılar,her şey,gönlünce,huzurlu ve mutlu ol arkadaşım...
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim
canım ba şu likler faydası olur san... ama sanki annende biraz abartıyo?
https://www.youtube.com/watch?v=nUmbjdUpbBUhttps://www.youtube.com/watch?v=5jYF_vugiq402 Yorumla
Soran+1 yıldınledım tsk ederım ıns denerız gecer neler yapmadık neler ama olmadı bakalm allahtan gelen bı hastalık benım dıkkatsızlıgım mı bılmıorum hastalık ıste :S
Ben 89 doğumluyum 7 yaşımda sünnet oldum sünnetten sonra gece alt ıslatma hastalığı oldu bende annem doktora götürdü doktor idrar yolu hastalığı teşhisi koydu ilaç yazmadı bir süre sonra geçer dedi annem baktı olmuyor yatağa naylon serip birde pazardan muşamba alıp altımı bezledi ilk okul bitene kadar hemen hemen her gün gece altıma işerdim annem sağolsun bıkmadan 5 sene gece altımi bezledi kendimden soğudum resmen o dönemlerde para varsa cebinde iyi doktora muayene olup iyileşirsin ama para yoksa böyle yatağa işerdik
10 YorumlaOncelikle çok geçmiş olsun buna benzer bir hastalığı uzak akrabalardan birinde olduğunu duymustum ewlenmis her gece kocasının koynuna isemis kocası sorun etmemesi filan söylemiş hamile kalıp doğum yaptıktan sonra iseme olayı geçmiş. Küçükken duymuştum bunu sorunuzu okuyunca aklıma geldi
11 Yorumlaİlginç..
Çok tıbbi bilgim olmasa da Tuvaletiniz geldiğinde sinirlerin sizi uyarması lazım.. Bu sayede de tuvalete gitmeniz gerektiğini anlarsınız.. Bu uyarı hiç mi yok?
diğer türlü ise Tuvaletinizi tutan kasların hiç çalışmıyor olması lakin bu durumda hiç birikmeden idrarın azar azarda olsa çıkması lazım (aynı sonda da olduğu gibi)00 Yorumlahttps://www.kizlarsoruyor.com/yeni?g=tumu
aaah ah rica etsem şu sarumu incelermisin kader arkadaşım, müsait olduğunda bana mesaj atarsan sevinirim.
ben bu sorunu çook önceden sorup yansıttım :(((00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun ama bu utanılacak bir şey değil benim arkadaşım da kafadan rahatsız adet olmuş diye kıçına bez bağlamış sırf o değil fantezi yapmak için de bez bağlayan sağıklar var sadece sen yoksun merak etme elbet geçecektir bu durumun
10 YorumlaEn sağlıklısı sorunun kaynağına çözüm üretmek.
İşte çözümü :
" Kegel Egzersizi "idrarını tutmanı sağlar ve başka faydaları da var
Nasıl yapıldığını anlatan bir site tavsiyem :
https://www.jinekolognet.com/kegel-egzersizleri.asp
Geçmiş olsun.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni hastalik bende de yillardir var bitanem. 19 yasima gircem 1-2 ay sonra. Nerdeyse 11-12 senedir bu hastalik var bende. Eskiden cok kaciriyordum. Asitli seylerden uzak dur. Ve domatesten de uzak dur asit varmis. Ben bu sekilde biraz düzeldim. Arada bir kaciriyorum. Ama bende idrar yolu ağrisi cok oluyor. Az önce hap ictim. Ve bu sekilde uyuyamiyorumda ağriyla. Tedavide fayda etmiyor. Bunun icin seni en iyi ben anliyorum. Dalga gecenlerde bir gun yasarsa anlar acisini. Ped kullanabilirsin mesela. Ve sık sık tuvalete git.
01 Yorumla
Soran+1 yılped degıl ıste agrı sızı bende cekıyorum cok zor bez baglanıyo ıste hep ıcmıyorum zaten bısey su ıcıorm domates de pek sevmem zaten sagol
Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Yaş kaç istersen yardım ederim bende 11 yaşına kadar salardım :):) ama hergun olmazdı sadece kışın olurdu haberim olmazdı ama bende bez işi yoktu salar geçerdim :):) doğal yollarla geçti bende doktora gittim komşumuz doktordu daha doğrusu ondada aynı olmuş 15 yaşına kadar ondada olmuş neyse uzatmin istersen özelden mesaj at yardım etmeye çalışırım
00 Yorumla
+1 yılne yapsın kadın. tedavini ol kurtul. sen temizlemiyorsun o temizliyor. diyelim ki sen temizliyorsun evin her yerine tuvaletini yapman çok mide alır bir durum değil.
04 Yorumla
Soran+1 yıltedavı hersey olduk fayda etmedı ılac kullanıyorum ve bezlenıyorum artık bole gecebılırmıs ama bebek gıbı bezlenıom resmen yere yatmalar falan fılan zor temızlemıor bırsey + kendım baglayamıorum oda ızın vermıor gevsek oluo
- +1 yıl
yani bağlama kısmına bir şey diyemem ama şu an için başka çaren yok gibi görünüyor. annen de haklı kendince
Soran+1 yılbiliyomusun belkı cok basıt gelebılıo bazen bole okuyanlara ama benım durumumu anlamak ıcın empatı yapmak ya da uygulamak yeterlı gercekten zor evet haklı bezlıyor ama barı bebek gıbı davranmasa oleyım malesef allahtan musamba bez degıl rezıl olurdum bu arada anlayıslı oldugun ıcın sagol
- +1 yıl
geçebilme ihtimali olduğunu sen söyledin. inşallah da geçer kurtulursun. tahmin edebiliyorum zor bir durum olduğunu. Allah sabır versin. umudunu kaybetme
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. geçmiş olsun belki bir yardımı olur
https://www.youtube.com/watch?v=swJCgAQJNPA01 Yorumla
Soran+1 yıltsk ederım dınledım
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılIdrar kaslaein gevsek ondan egzersiz onerebilirim. genital kaslarini sık birak. elinle degil ama gunde 10 ar dk arayla 3 kere yap bir sure sonra duzelme gorebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılıns sagolun dıger ark sole dım evet hastalık ama bebek gıbı yere yatp bezlenmek zor bebek bezıde degıl hasta bezı malesef bellıde oluo dısarı falan cıkınca alısmak zorundayım ama dedıgınızı solerım anneme
Napsin kadın. Bu hastaligin da tedavisi yoktur sanırsam.
Cok üzüldüm gecmis olsun. Senin kaderinde de bu varmis. Peki sebebi ne bu hastalıgın idrar yolunda sorun mu var gevsek heralde01 Yorumla
Soran+1 yılkaslarımda gevseme var sanırım bıde agrım mıde bulantısı flnda oluo ara ara ıdrar yolu enfeksıyonu dıye gecıomus neyse ole ama tepkılerınız ıcın tsk ederım anlayıslısınız
on numara l*n :D wc gıt sıc derdın yok :D obaa :D bak bu yenı trend olur demedı deme :D
31 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Allah anneninde seninde yardımcın olsun. Sabır ve güç versin size. Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. Belkide psikolojiktir. 😎
02 Yorumla
Soran+1 yıltsk
Gizli Üye(18-24)+1 yılPsikolojik olmuş ola bilir. Bir uzmanla konuşmanızı tavsiye ederim. Düzelirsiniz diye umuyorum. Bende de önceleri oluyordu diye soruyorum, hangi durumlarda oluyor bu hapşırma gülme filan mı? Yoksa uyurken mi?
00 YorumlaBazen umudu farklı yerlerde aramak gerekir. Aktarlara falan bak. Bildiğim kadarı ile bazı aktarlarda bunun için etkili yöntemler bulunuyor bayan.
00 YorumlaBu sitede "güzel miyim - çirkin miyim" gibi soru soran kızlar okuyup haline sukretsin. Ne hastalıklar varmış baksanıza. Allahu teâlâ şifa ihsan etsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılamin tsk
geçmiş olsun.. sadece geceleri mi oluyor bu.. yoksa normalde de istem dışı mı oluyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılİstem dışı tutamıyorum orda yazdgm gbi herseyi denedk gcmedi alıştm ama zor gundz gece arkadasim istedgm elbiseler giyemiorm Afedersin bez belli oluo ole işte
+1 yılciddi misin dalgasına mı sordun? bir hastalığın mı var sorunun nedir?
04 Yorumla- +1 yıl
ve kaç yaşındasın?
Soran+1 yılYOK GErcekten cıddıyım yasım su an 19 evet tutamıyorum ve altıma yapıyorum annemde bıktı artık bezlıyor benı devamlı hastanelere gıtık ettık fayda etmedı bakalm aktar maktr dıolar belkı gecer alıstım duruma ama bebek gıbıyım bıldıgın yere yatmalar bezlenmeler temızlenmeler falan emzıgım eksk tek bezımın bellı olması ayrı dert dısarda da sorun ole ya napalm kaderımde varmıs belkıde
- +1 yıl
de pend vardı külot şeklinde hasta bezi onu kullanamaz mısın? Allah kolaylık versin.
- +1 yıl
tuvaletinin geldiğini haber veren, uyaran yer çalışmıyor muymuş neyin öyle bir şeymiş sanırım fazla bilgim yok fakat bir de bir pijama mı külot mu neydi tam hatırlamıyorum, araştırırsın istersen bir şey vardı, altını ıslatan kişiler için, onu giyince o uyarıyordu bir şekilde ve haberin oluyordu tuvalete gidiyordun. böyle bir ürün vardı
+1 yılPsikoloğa gidin böyle bir durumun benzerini duymuştum... O yardımcı olabilir..
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür
+1 yılNeden utanıyorsun? utanma. Sağlık sorunun var sen isteyerek yapıyor değilsin bacım. Sorun ne hiç söyledilermi doktorlar?
00 Yorumla
+1 yılYAşın kaç ki senin rahatsızlık var böyle erkeklerde bayanlardada gördüm
00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. geçmiş olsunda 19 yaşındasın sordugun soruya bak sen yapıyorsun olmuyor gevsek oluyor kım yapacak babanmı?
04 Yorumla
Soran+1 yılbabamı karıstırma vefat ettı canını sıkarım
Soran+1 yılannem bezlıyor mecburen olmuo snaamı sorcam yazma o zaman dengesız
Soran+1 yılşimdi oldu tsk ederım
arkadasım utanacak bır sey yok bunda rabbım kımseyı dusurmesın uzulme her seyın bı rkolayı var artık bana ozelden yazarsan elımden gelenıyaparım benım akrabam oyle ıdı
00 YorumlaDiğer konusunda 677 cevap paylaştı. Yetişkin bezleri satılıyor eczanelerde canım kendin yapabilirsin yani
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten hasta bezı baglıyor malesef musamba baglamıyor ben denedım olmadı sızdırdı gevsek oluo kızdı o baglıor artık devamlı
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılUyurken anladım da normal de de mi altına yapiyon :-O :(
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ınandırıcı gelmeye bılır anlamadan yapıyorum ya da yetısene kdr gıdıo
- +1 yıl
Tıbben doktorlar ne diyo?
+1 yılQyip. bisey degil kim olsa ayni. seyi yapar ama doktora. gitmelisin. meshanenende bir problem olabilir gecmis olsun
00 Yorumla
+1 yılYahu kardeşim, dikkat çekmek için daha ne kadar rezillikler yapacaksınız?
Hastalığın varsa doktora git, googledan arastir bul,
burada böyle maymuna çeviriyosunuz kendinizi ya10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsunda sende tuvalete gündüzleri git yatamdan öncede git mideyi boşalt yani ayıpta birşey olurmu böyle...
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadan yapıyorum malesef tutamıyorum neyse sagol
geçmiş olsun
anneni de anlamaya çalış tedavi için de başarılar00 YorumlaALLAH şifa versin bacım.
Yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı?02 Yorumla
Soran+1 yıltsk yok malesef sagolun dogrumu degıl mı dıye sordum ıste
+1 yıl00 Yorumlayapacak bir şey yok kardeş dayanıcan nasıl geçermiş ne zaman geçermiş
00 Yorumlapsikolojikdir l*n yazık üzüldüm valla geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol annemde mecbur bılıorum
Diğer konusunda 335 cevap paylaştı. Ben de 9/10 yasina kadar isiyordum.. sunnet olduktan sonra duzelmisti
00 Yorumla
+1 yılAllah acıl sıfalar versin, tıbbi cozum yolları vardır ama
00 Yorumla
+1 yılsen kendın bezı koyamıyormusun annene koyduruyorsun
00 Yorumlayatarken sıvı şeyler çok içme o bir sağlık sorunu ama bu çözümü dene bence.
00 Yorumla
+1 yılALLAH ŞAFİ adının hürmetine şifa versin canım Amin
10 Yorumla
+1 yılCalsyum kullandinmi activeoxgen negativeion saglikli bez kullan
00 YorumlaAlt ıslatmanız geçti mi anneniz bağlamaya devam ediyor mu arkadaşım
01 Yorumla- +1 yıl
Sen bezleniyor musun
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bir ara reklamlarda cıkıyodu ya yaslılar için külot gibi. Bez onu kullan bence hayatım
00 Yorumla
+1 yılAnne işte. Evlat sevgisi.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen ole bıktı ama mecburen bezlıyor su an ama bezlemekten bıkmaz solenıyor edıor ama ısteyerek degıl alıstım ama zor durum mecburen alıstım dısarda ıstedıklerımı gıyemıorum hep bellı oluor bez :(
- +1 yıl
ahah :D Kıyamam. İyi tarafından bak ayakta yürürken işeyebilirsin. :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılinşallah tedavi olursun en kısa zamanda. zor birşey.
00 YorumlaNe güzel, evet iyi, güzel tamam.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyide bebek gıbıyım resmen ama mecburen ole kalcam alısmak zorundayım musamba olsa dert hazır bez dısarı cıktıgında heryerde sıkntı ama napaym gecer belkı
+1 yılSorununuz geçti mi acaba?
00 YorumlaNiye o bezliyorda sen bezlemiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılevet sen mı yargılıcan bunu olmuyor gevsek oluyor ondn dolayı
+1 yılgeçmiş olsun üzüldüm :/
01 Yorumla
Soran+1 yıltsk ederım : (
Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Al işte bir işsiz daha 😂
00 Yorumlazarın delikse tıkaç tep
02 YorumlaHastalık bu yapacak bişey yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama bebek gıbı olmak zoruma gıdıor aynı ole muamele ole bezlenmek zor gercı herkes ogrendı
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet etmiyorsa sesini çıkarma.
20 Yorumla
+1 yılKafana sıkmadigina dua et
10 Yorumla
+1 yılNick soru uyumu. Bastım 5 yıldızı
00 Yorumla- Diğer konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun kardeşim
02 Yorumla
Soran+1 yıltsk ederım
- +1 yıl
Rica
Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılgel sana okuyup üfleyim
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılHangi ilde yaşıyorsun?
00 Yorumla - Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği