Allah rızası için yardim edin kocamı aldattım köpekler gibi pişmanım?

Bana aferin demeniz için yazmiyorum ben zaten bu dunyamida ahretimide yaktım çocukken oz abimin tacizine mahsur kaldim görücü usulu toplumsal baskıdan ötürü kendimden 13yas büyük biriyle küçük yasta evlendim esim yaşını bile doğru solememisti nikahta gördüm yinede seveyimde gerisi boş deyip kabullendim bir nevi kaçıştı evlilik ama olmadı bir turlu ısınamadım çok çabaladım çduygusal boşluktan eşimin ilgisizliğinden kocami aldattim 2 tane çocuğum var bekarliktan tanıdığım birinin normal arkadaslik olarak sanal dahayatıma girmesiyle başladı bana daha evvel olan ilgisinden sevgisinde bahsetti oda evli ve 4 yıl konuştuk sanalda sonunda buluşmak istedi ve bende gittim söz vermişti dokunmayacagina ben onu gerçekten çok seviyordum yalan şöylemi cem ama pismanligim sevgiyi sildi geçti buluşmada yapma diye ısrar etmeme rağmen bana sahip oldu beni çok sevdiğini soylerdi hep ogunden sonra bende oda aramadik eşimin yüzüne bakamiyorum ne olur kinamayin ve eşine şöyle demeyin kendimi geçtim cocuklarim ortada kalcak esim beni ya da kendini oldurur normalde sorumluklarini yerine getiren biri ama hic sevgi ilgi gostermez tabiki bahane değil ama nefsim galip geldi yediğim içtiğim boğazıma dugumleniyor ot gibi yaşıyorum vicdanım rahatlasin die oda beni aldatsın die dua etmeye başladım tövbe ediyirum dua ediyorum gece gündüz dua ederken rabbimdenutaniyorum i ntiharı düşündüm yine cocuklar geliyor gözümün önüne ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım pişmanım çok pişman allah beni affetsin ne olur yardim edinin yoksa canıma kiycam :(((((((
Allah rızası için yardim edin kocamı aldattım köpekler gibi pişmanım?