Bana aferin demeniz için yazmiyorum ben zaten bu dunyamida ahretimide yaktım çocukken oz abimin tacizine mahsur kaldim görücü usulu toplumsal baskıdan ötürü kendimden 13yas büyük biriyle küçük yasta evlendim esim yaşını bile doğru solememisti nikahta gördüm yinede seveyimde gerisi boş deyip kabullendim bir nevi kaçıştı evlilik ama olmadı bir turlu ısınamadım çok çabaladım çduygusal boşluktan eşimin ilgisizliğinden kocami aldattim 2 tane çocuğum var bekarliktan tanıdığım birinin normal arkadaslik olarak sanal dahayatıma girmesiyle başladı bana daha evvel olan ilgisinden sevgisinde bahsetti oda evli ve 4 yıl konuştuk sanalda sonunda buluşmak istedi ve bende gittim söz vermişti dokunmayacagina ben onu gerçekten çok seviyordum yalan şöylemi cem ama pismanligim sevgiyi sildi geçti buluşmada yapma diye ısrar etmeme rağmen bana sahip oldu beni çok sevdiğini soylerdi hep ogunden sonra bende oda aramadik eşimin yüzüne bakamiyorum ne olur kinamayin ve eşine şöyle demeyin kendimi geçtim cocuklarim ortada kalcak esim beni ya da kendini oldurur normalde sorumluklarini yerine getiren biri ama hic sevgi ilgi gostermez tabiki bahane değil ama nefsim galip geldi yediğim içtiğim boğazıma dugumleniyor ot gibi yaşıyorum vicdanım rahatlasin die oda beni aldatsın die dua etmeye başladım tövbe ediyirum dua ediyorum gece gündüz dua ederken rabbimdenutaniyorum i ntiharı düşündüm yine cocuklar geliyor gözümün önüne ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım pişmanım çok pişman allah beni affetsin ne olur yardim edinin yoksa canıma kiycam :(((((((
Cevabın nedir?
Yaptığını tebrik edemem ama senin bir yuvan var belliki pişmansın bende babasız büyüdüm aileni dağıtma dağıtırsan çocuklarının hep bir tarafı eksik kalır ve hiç o eksik kapanmaz nefsine engel ol kocani sevmemiş olabilirsin ama çocukların var yemin ederim çok zor annesiz ya da babasız büyümek çok zor yapma kurban olam
33 Yorumla
Soran+1 yılOnlar ici. n su an ayaktayım ne kadar bacım olsamda anneyim yasamam gerek ölmeye bile hakkım yok :((
Soran+1 yılHer ne kadar bacım olsamda ölmeye hakkım yok anne olduğum icin
- +1 yıl
Intihar ve kaçıp gitmek korkanların işi çocuklarının hatrına yuvanı yıkma senden istediğim bu dediğim gibi ben 10 senedir babasizim hani diyorum ki yetimhanede buyuseydim zaten bir tarafın eksik annem var çok şükür allahima fakat o eksiği hiç kimse kapatamiyo gidersende pişman olursun dönersin tekrar dönersin ama gittiğin gibi olmaz hiç birşey nekadar hasretinden olselerde gurur bedenlerini ele geçirir ölsede affedemez hatta kin tutar
En İyi Cevaplar
Çocuklarınız olmasa itiraf edin ve ayrılın derdim, ancak sanırım kapalı bir hayat tarzınız var ve bu şekilde ayrılırsanız çocuklarınızdan sizi ayırırlar.
Eğer bu sır saklı kalabilecekse en doğrusu kocanıza itiraf etmemeniz, siz samimi bir şekilde tövbe edin, Allah yakarışlarınızı duyar.04 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum rabbimin merhameti büyük ama akittigim gozyaslarim temizleniyor isledigim gunahi :(ne kadar inanirsiniz bilmiyorum ama ben gerçekten saf duygularimdan sevgisizliklen yaptim macera yasamak zevk için değil
Soran+1 yılAllah razi olsun duyar bilirim rabbim affeder ama. ben kendimi affedemiyirum
- +1 yıl
Ben seni yargılayan yargıç olsaydım, affederdim.
Tabi ki islam dinine göre kocanın hakkına giriyorsun, ama şu da var kocanın da sana karşı yükümlülükleri var. Senin hatan çok da büyük olsa, senden sevgisini esirgemekle, kendisinden 10 yaş küçük kızla evlenmekle kocanın da hatası büyük.
Ben müslüman değilim, bana göre sende hiç suç yok.
Belki kitap yazılacak bir ömrün olmuş..
4 sene bir adama deli gibi aşık olup hiç görmeden sevmişsin.
Bu bana duygusal bu bana doğru olan gibi geliyor.
Tabi işin dini boyutuna girmeden.
Her neyse, abla nolur kendini üzme. Eşine itiraf etme, ve inancına göre dua et.
Gerisi Allah kerim.
Sizi anliyorum zor seyler yasamissiniz ve zoraki bir evlilik yapmissiniz rizaniz olmadan ilgisiz kaldiginiz icinde ilgiyi baska insanlarda aramaya calismissiniz yaptiginizin hata oldugunun farkindasiniz bu cok guzel birsey Allah'a dua edin tovbe edin pisman oldugunuzu soyleyin Allah affedicidir 🙏🙏
20 Yorumla
+1 yılAçıklamanı hiç okumadım biliyormusun? Çünkü insan istemeden aldatmaz! İstemeden soyunmaz! Kahpeligin bahanesi olmaz!!
718 Yorumla- +1 yıl
Şimdiki kocasıyla 13 yaşında zorla evlendirilmiş ve küçükken öz abisinin tacizine ugramış. Asla aldattı diye haklı demiyorum ama yaşadıkları çok zor. Ve birlikte oldugu kişi önceden tanıdıgı, istedigi kişiymiş. Keşke kahpe demek yerine yaptıgının yanlış oldugunu güzelce dile getirseydin.
- +1 yıl
Bosanabilir. Ben hala aynı görüşteyim. Bunun gibi bir sürü olay var aldatmak çözüm değildir. Çocukları için bosanmamak yerine çocukları icin yapmamalıydı. Hiç aldatılmadın sanırım umarım yaşamazsın ama bahanesi olmaz. Aldatmak kahpelik değil mi bu arada
Soran+1 yılSoyunmak yok ısrar etmeme rağmen arabada sahip oldu iğrenç biliyorum ve çok aci yargılamayın ben asla yapmam dediğim sınavla sinaniyorum su an :(
- +1 yıl
Buluşman hataydı bulusmanda aldatmaya giriyor. Ne için buluştun arkadaşın diye mi? Seviyorum demişsin eşinden neden ayrılmadın?
- +1 yıl
@ülkücü1kız Tekrar dile getiriyorum kesinlikle aldatmasını dogru bulmuyorum, tabiki çok yanlış birşey ama bu onun hayatı. Bizden sadece yardım istiyor. Kimsenin onu yargılamaya hakkı yok. Kendini onun yerine koy. Bu kişi Allah korusun ama sen de olabilirdin. Herkes seni adi, kahpe gibi sözlerle aşagıladıgında ne hissederdin? şu an pişman ve çaresiz. Bizden bekledigi tek şey yardım. Ne zaman yargılamaya hakkımız olurdu biliyor musun? O izin verdigi zaman.
- +1 yıl
Her insan aldatamaz. Bak çözüm yolları hep vardır. Boşanılır sevgilinse ayrılırsın ama aldatmak bahane olmaz. Sevdim diyor sonra ben istemeden aramızda geçti diyor. Ondam sonra beni kullandı pişmanım diyor. Ne amacla bulusmaya gitti? Cinsel konuyu soylemiyorum onuda ima etmiyorum. Ama dert yanmaya mı gitti? Seviyorum dedi demek ki bişeyler hissedebilmis evliyken kim bilir ne mesajlasmalar geçti aralarında. E o sevdigim dedigi kabul etseydi ne yapacaktı kacacakmıydı. O çocukların suçu ne? Şimdi korktuğu şey eşim beni öldürür. Bir yakınım var ne derece yakınım oldugunu demeyeceğim ama eşi dövüyordu çocuklarını aldı çalıştı yetiştirdi bu karakter meselesi anlıyomusun.
- +1 yıl
Medusaa hayat edebiyattan ibaret degil oyle diziler filmlere benzemez simdi tamam tore var cahillik var ama bu farkli diyelim sen ayni durumda çocukların var zorlami götürdüler yok kendi isteginle git gunaha gir bunada eyvallah ama sorun su tek kendi hayatini mahvedceksen hiçç sorun yok ama kendin disinda bak çocuk lari ailesi vs ya bunlarin hayatini mahvetmeye hakki kimsenin olamaz ondan bu durumda yargilanirsin kusura bakma bu durumlarda her koyun kendi bacagindan asilmiyor isde
- +1 yıl
O bir eş olabilir ama herşeyden önce bir anne.
Soran+1 yılAllah razi olsun hakli ben bir kahpeyim kızmayın ona :(benim çarem yok
- +1 yıl
Acındırma yapıyorsun. Hiç samimi değil. Ön yargı yapmamaya çalışıyorum ama gerçekten pişman insan bunu yapmaz!
- +1 yıl
@ülkücü1kız Söylemek istedigimi anlamadın sanırım. Ben onun yaptıgını savunmuyorum, ben senin yaptıgının yanlış oldugunu söylüyorum. Çünkü hiç kimsenin hiç kimseyi yargılamaya hakkı yok. Hayat onun hayatı, günah onun günahı biz onu yaptıklarıyla yargılayamayız. O bize sadece yardım edin dedi, beni asagılayın, sövün demedi. O senin yaptıkların yüzünden sana kahpe dese yaptıgın çok yanlış olsa bile inan seninde zoruna giderdi. Ama yinede görüşüne saygı duyarım tabiki. İyi geceler✋✋
- +1 yıl
Nasıl bu kadar rahatsınız. Bu nasıl mide? Hak kimse veremez ama bunun hata olmadığını söylüyorum ve inanıyorum. Ya ben eşini de bosverdim. O çocuklar ya. Kahpelik dedim kahpe deme alkış mı tutayım. Yardım etmekle karıştırıyorsun hak veriyor gibi gözüküyorsun. Bunu yapan kişide trol gibi kızmayım ona evet ben kahpeyim. Sazanlarda aaa kıyamam nasıl pişman diyip savunmaya geciyor. Hata diyorsun da bazı hataların telafisi olmaz. O çocuklar inşallah etkilenmez. Soruyu soranada Allah affetsin diyorum ama vicdanı varsa zaten kendini affedemez. Hiçkimse de yardım edemez vicdanı olan insan çünkü unutamaz bunu. Gerçekten pişmansa dua etsin. Allah affetsin.
- +1 yıl
@ülkücü1kız neden anlamamakta ısrar ediyorsun? Bak seninle tartışmaya girmiyorum, görüşünü aşagılamıyorum da. Çok şükür her zaman medeni bir insan oldum. Bu nasıl bir mide diyorsun benim için ama ilk yorumumdan beridir diyorum ki "yaptıgı affedilemeyecek birşey" ama kimse onu yargılayamaz. Oldu o zaman bende sana diyeyim ki "senin sevgilin var sen tam bir o*rspusun" belki bu da benim düşünceme aykırı birşey. Diyebilir miyim böyle birşey? Diyemem degilmi, çünkü bu senin hayatın. İstedigini yaparsın, günahını da sen çekersin. Kimsenin seni yargılamaya hakkı yok
- +1 yıl
Bende kavga etmiyorum. Ama bildiğin dalga geçiyor. Anlamıyormusunuz? İntihar edecem diye soru arkadasın bitanesi görüş paylaşmış soranın cevabı bu çocuklarım için yaşıyorum olemiyorum bile. Kendiyle celisip duruyor. Ve yargılamıyorum affı yok bunu bildiriyorum.
- +1 yıl
@ülkücü1kız Madem sabahtan beri aynı şeyi savunuyoruz ne diye bu kadar konuştuk ben uyuyorum😂
- +1 yıl
İyi geceler 🙋
- +1 yıl
@M-e-d-u-s-a-a eee ne var yani? Yaşadıkları zor diye aldatacak mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
33Cevap
Kendini öldürme zaten yapacağını yapmışsın ortada yalan varsa elbet bir gün ortaya çıkar bu durumlarla ilgili kimseye bir şey söyleme tövbe et allaha sığın o bağışlıyandır ama sırf buna dayanarak kendini öldürme zaten öldürsende öbür dünyayı yakarsın kendi adına kendinde kalsın kocanı aldattığını kesinlikle söyleme zaten dönüşü olmayan karışık bir yola girersin bence tövbe et eşine birşey söyleme hayatına devam et ne kadar üstünü kapatmaya çalışsan anlatsan sen suçlusun aldattığını söylersen çok kötüye yol açarsın bari hiç birşey umurunda deilse o çocukların hatrına sonuçta evlatların onları ortada bırakma yazık günah
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHata biz insanlara mahsustur kardeşim keşke yapmasaydin kulun günahını herkes girebilir ama tövbesini kimse bilimez eğer sır kalinacaksa yaptığınız ifşa olmayacak ise bence kocana söyleme burada öyle atıp tutanlar kim neyi çok kinar ise veya büyük söyler ise o başına gelecektir onun için onları takma en büyük tuzak insanları yoldan çıkaran bu internet ve sosyal medya Allah yar ve yardımcınız olsun sen tövbe et dua et namazını kıl çokluğuna çocuğuna bak artık o kişi senin eşin sevmesen bile katlanacaksin bende sevmeden aldım hala sevmiyorum ama eşim tum görevlerinj eksiksiz yerine getiriyor beni anlıyor ve ben de buna saygı duyuyorum bende aldatmayı düşündüm ama yapamadım yapmadım
00 Yorumla
+1 yılÖlün geberin lan sizin gibileri yaşamasın bu dünyada bide çocuk var yazık günah değil mi çocuklara bebelere vicdansız hiç mi düşünmedin çocuklarını eşim ilgisiz miş bak bak bak o zaman ne B*K yemeye evlenip de çocuk yaptın sen yaşama bence rezil! Bide 2 tane çocuğun var ya yaşamayın lan siz kahpeler khpeler
18 Yorumla
Soran+1 yılKeske ölsem enes ama sende ulu konuşma umarım deli sözündür çünkü kimse sinanmadigi bir gunahin masumu değil
- +1 yıl
Kusura bakma hanfendi terbiyemi bozdunuz malesef böyle bir şeyi nasıl yaparsınız yaa üstelik bide 2 tane çocuklarınız varken hiç yakışık alıyor mu size mantık olarak soruyorum bunu size o zaman niye evlenip de çocuk yaptın kardeşim? Neyin kafası bu kocamı aldattım ne demek ya adam 7/24 çalışıyor karısına çoluğa çocuğa bakmak için senin yaptığına bak çok mu doğru bir şey yaptın ne geçti eline hiçbirşey ne bekliyorsun alkış mı al buyur alkış sana 👏👏👏👏
- +1 yıl
Trol resmen ya. Çocuklarım var ölmeye bile hakkım yok çocukları için yasıyor ama o masumları düşünmeden aldatıyor. Bende alkıslayacagım. Midem kaldıramıyor. 👏👏👏
Soran+1 yıl@ülkücü1kız söylediklerinde hakli olabilirsin bende bu günaha girmeden senin gibi düşünür seni. Gibi ahkam keserdim çocuklarım için yaşıyorum diyorsam bu zamana kadar manasında söyledim hem bu psikolojiyle yazdigim kelimeleri cımbızla seçip önüme sunmak nedir bak kardeşim ben yanmisim zaten bari sen büyük konuşma yaşamadan ölmezsin bunu bil rabbim kimseyi bu günaha sokup gece yarışı nette çare arayacak kadar çaresiz etmesin :( ben acısınlar die yazmiyorum cidden acınacak durumdayım zaten rabbimden medet umuyorum
- +1 yıl
Ben hala bunun hata olduğunu düşünmüyorum. Kınamak istemiyorum ama bu hata değil. Sen herşeyden önce bir annesin. Umarım Allah çocukların icin affeder seni.
Soran+1 yıl@ülkücü1kız amin vicdanım beni affetmeyecek ya eşime soyleyeyip vicdanimi rahatlatip o öldürür zaten ya da sessiz sedasız gitmek bu keşmekeş lanet dünyadan ne diyeyim beni paklamaz hicbir sebep ama beni bu hale getiren elbirliğiyle hepsininde allah belasını versin :(((((
- +1 yıl
Eşine söyleme pismansan
Soran+1 yıl@ülkücü1kız çok pişmanım hala kendime gelemedim bırak o olayı yaşamayı ben nasıl konuştum dört sene bu insanla die sordum neden yaptın sen boyle degildin demeye başladım inanki nefs öyle bir oyun oynuyorki o oyunda o günahı islemen için sanki herkes elbirligi yapıyor ve zafer nefsin oluyor bir gözünü aciosun eyvahhh diyosun keske diyorumki ahhh keske :(((
Şimdi sen diyorsun ki ben bir günah işledim vicdan azabından yaşayamıyorum intihar edicem olur mu öyle şey? Sen daha Allah a sığınıp tövbe edip dua edeceğine canına kıyacaksın yapmışsın bir hata geri dönüşü yok ama tövbe et bol bol tövbe et ve eşine daha çok yakinlas çocuklarını daha çok sev... Allah kalbini görüp affeder inşallah ama o intihar olayını sil yoksa ahiret gününde bunun hesabını hiç veremezsin...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değerli kardeşim çocukluğundan beri çok kötü olaylar yaşamışsın ve bu da hayatını olumsuz yönde etkilemiş. Unutma ki her insan hata yapar ve hatalar sadece biz insanlar içindir. Asıl önemli olan, yaptığın hatadan pişman olup, bir daha tekrarlamamaktır ki sende bunu başarmışsın gördüğüm kadarıyla. Kimsenin olumsuz yorumlarına kulak asma. Bir hatadır olmuş. Unut gitsin. Çocukların var. Onlar için ayakta kalmak ve güçlü olmak zorundasın. Rabbim yâr ve yardımcın olsun...
20 Yorumla
+1 yılÇok büyük hata yapmışsın eşinin onurunu Şeref’ini harcamışsın keşke yapmasaydın. Kocama baskıyla verdiler diyorsun ya İşte orda yalan sölüyorsun eğer o kadar aileden ya da birinden korksan evli olduğun halde başka birinin altına girme cesaretini bulamazdın. Tövbe et ve birdaha böyle bir adilik yapma evlatlarının da Şeref’ini haysiyetini yıktın bunuda unutma vijdan azabın ömürlük
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun ama. evet baskılı ve abi tacizli bir ortamda büyüdüm yıllarca emin ol bu rahatlıktan değil akilsizliktan sevgisiz likten düştüm gunaha
- +1 yıl
Sana bunları söylerken kendimi de hesaba çektim. Evli bir kadınla beraber oldum pişmanlığım aldı yürüdü. Yaptığımızın bahanesi olamaz hiç bişey zorla evlendin se bile evlatlarının bir günahı yoktu her buhran geçiren dertli insan bizim hatamıza düşüyorsa yandık gitti zaten
+1 yılk. bakama da çok boktan bir durum ne diyeceğini bilmiyor insan ama kuranın dediğine göre cevap verilir bu konuya sadece yorum için fazla ciddi çünkü dinen yaptığın kabul edilemez bişey kocandan ayrılsan sonra tövbe edip sevdiğin başka bir adamla evlensen olmaz mı
00 Yorumla
+1 yılSevgili gizli üye altatmanin asla masumiyeti yoktur ve asla bu asla meşru değildir fakat bu ilişkinizi bitirmeniz gerekiyor anlamında gelmez değer eşin demokrat ve insan haklarına bağlıysa birazda insan türünün bilinç ve sosyal psikolojisine yabancı değilse sana ruhsal anlamda sadakatin gereği olarak geri dönüşün için mutlaka bir şans verecektir eğer bu kriterler kendisinde var ise sevgilerimle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKucuk gunahlari devaminda buyuk gunahlari getirurmis seninkide oyle olmus
Konusmaya bile baslaman hata
Kesinlikle seni kinamak degil amacim hicbirimiz gunahsiz degiliz..
Vee seven erkek ilk bulusmada oyle yapmaz😐20 Yorumla
+1 yılYazdıklarından samimi bir pişmanlık var belli. Aldatmak yanlıştır tabi ama herkesten büyük Allah vardır. Derdinin çözümünü buradakiler değil Allahtan iste. Tövbe etmişsin zaten. O adamla ilişkini kes. Ortada çocuk olduğu için ayrılman onları sarsar. Bekle. Çocukların büyüdüğünde boşanabilirsin eğer sevmiyorsan. Sen yine vicdanların. Bunu yapıp marifetmiş gibi orada burada söyleyenler var
10 Yorumla
+1 yılİçten tövbe et. Eşinin bilmemesi daha iyi. İşlemişsin bir günah artık dönüş yok. Hatalarına takılma. Ders al bundan sonra.
12 Yorumla
Soran+1 yılDersimi fazlasiyla aldım ama vicdan mahkemem her saat her saniye beni yargiliyor uykusuzum gunlerdir caresiz :(
- +1 yıl
Bence için rahat uyusaydın bu seni kötü bir insan yapardı. İnsansın hata yapabilirsin. Şu anki eşini memnun etmeye bak derim. Çünkü Allah affeder ama kul affetmez.
+1 yılyav yaptin yaptin hesabini verecek sensin tovbe et ve bidaha boyle bir ise kalkisma aile baskisi taciz dedin 13 yas büyük es dedin esin senden once ne kadar masum ailen ne kadar masum kimse masum degil allaha sigin kendine gel
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok yalvardım eşime sevgi dilendim ben buyum derdi :(o insaninda ilgisi sevgisi beni mahvetti
- +1 yıl
kendini suclama yapma gizli kalsin Allah la aranda sir olsun
- +1 yıl
cikip anlattiklarindan biri moralini bozsa intihar diyosun ccuklarinin sevgiye ihtiyaci yok mu
- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılsen yine pişmasın vicdanlısın. bunları yapıp zerre pişman olmayan var. kimse duymadan bu meseleyi kocandan boşan bir sebep bul. ama adamın hakkını yediğin için helallik almazsan diğer tarafta cezaya çarptırılacaksın
00 Yorumla
3 ayokadar bügütme bence doktora git terapi iyi gelecektin , bu durum kötü ama cana kıyılacak bişey değil, yanlızda değilsin unutma
00 YorumlaAllaha sığın rabbin seni hiç zina yapmamıș insanlarla beraber cennete alır öldüğünde merak etme 😏
10 Yorumla
+1 yılTövbe et çocuklarının hatırına evinde yaşa... pişmansın belli kendini daha fazla harap etme olan olmuş hatanı anlamışın rabbine sığın... o affedicidir rahat ol
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. olan olmuş. tövbe edip hayatının geri kalanını eşine sadık geçireceksin. çocuklarına anne eşine eş olmaya devam edeceksin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey kendini öldürmenin sebebi olamaz. Unutacaksın ve hayatına devam edeceksin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yapmışsın. Bu yanlışı çok kişi yapıyor ama senin kadar etkilenmiyor. Bir daha yapmazsın. Kapat ve unut.
10 Yorumla Tövbe et. Allah'a sığın. Allah affettikten sonra kimseye laf söz düşmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. ya canına ne kıyıyosun düzgünce konuşuyoruz asıl canına kıyarsa ahiretini ozaman yakarsın üzülme ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim merak ettiğim kimse görmeden nasıl buluşup devamını yaşadınız
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Metsys yok be evli değilim, sevgilim felanda yok.. sadece çokca duymaya bsşladım bu aldatma olaylarını ve hangi cesaretle buluşmalarına şaşıyorım sadece
Cevap sahibi+1 yıl@Metsys kızmadım ki 😂
aranızda seks olmasa idi iyi olurdu lakin alışkanlık yapma tövbe et allah katında vicdanın rahat olur
00 Yorumla
+1 yılBence bir şekilde hayatına devam et. Çocukların için.
00 YorumlaBöyle işlerde ilişki olur her daim
00 Yorumlahiçbirşey olmaz bir dahaki sefere alışırsın
00 Yorumla
+1 yılAllah affetsin diyecek laf bulamıyorum
00 YorumlaAllah yardımcın olsun zor bir durum:(
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Ne yapalim allah seni hidayete erdirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzelden yaz sana önemli birsey söyleyeceğim acil
019 Yorumla- +1 yıl
Yazma.. isi gucu sapiklik bunlarin
Soran+1 yılKüfürmü edeceksin rahat ol hissetmem bile o. kadar çok canım yaniyorki :(
Cevap sahibi+1 yıl@111rose111 saçmalama benzer bir durumla karsılaştim çıkış önerisi sunacağım senlik bur durum yok çok ayıp tanımadan etmeden hayırdır?
- +1 yıl
Neymis cikis onerisi cok merak ettim bizimlede paylasin bu faydali oneriyi😏😒
Cevap sahibi+1 yılKüfür ne edicem özelimi de anlatamam benzer bir hadisr ile karsılaştim kaç yasında gencim evli barklı ve cocuklu üstelik madur kadından çıkar sağlamak kadar alçak bir düşüncede olmamı düşünmeniz çok üzücü
Cevap sahibi+1 yıl@111rose111 yaklaşımın hiç doğru değil
- +1 yıl
Hadisi burdan yazabilirsin.. ya sansini zorlama bize laf anlatmanada gerek yok.. neyse
Soran+1 yılNe yazacağı belli özelden ama o benden daha vahim durum olarak benim bu halimden bile faydanmaksa amacın ben bir cesedim artik
rabbim senide benide affetsin kardesim ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yıl@Dumas benzer bir hadiseyi ben yasadım kadın kendini bekar tanıttı 3 ay sevgiliydik megersem evliymiş o bu durumdaki gibi de değil bilinli daha sonra ögrenince durumu ayrıldım kadın tövbe etti bide nikah tazeledi yoluna devam etti olan bize oldu her kadın. Melek değildir melekleri de vardir tabiki bana özel bir durum olduğu için dedim özelden at diye ve kadın 8 senelik evliymiş cocuğu yokmuş ön yargılariniz için teşekkurler
Cevap sahibi+1 yıl@111rose111 sağol bilmeden dediklerin için
- +1 yıl
Bunun sorana ne gibi bir faydasi olacakti
Cevap sahibi+1 yıl@111rose111 o kadın bilinçli bir şekilde yapmış o yoluna devam ediyorsa tövbe edip oda edebilir bu ona yanlıştan çıkmanın mümkün olduğunu gösteren bir örnek cesaretdirir onu
- +1 yıl
Iyi tamam
Cevap sahibi+1 yıl@111rose111 senin de özür dilemen lazım benden aşağıda hanım efendiyi taşlayacak şekilde yorum yapanlara böyle kötü yorumlar yap lütfen
Gizli Üye(36-45)+1 yılolan olmuş unut gitsin. kimseyede bişey söyleme.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsır saklayabilirmisin.
anlatma derdini dostuna
oda gider anlatır dostuna. kesinlikle unut gitsin. asla kimseyede söyleme.
Cevap sahibi+1 yılolmuş bitmiş herkes hata yapar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmus bikere sende kalsın bırak. Bidahada yapma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. iyi pok yedin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılAllah af etsin
13 Yorumla- +1 yıl
Nesi komik
+1 yılevine mi gittin
00 YorumlaYas farki kac ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi bir trol
10 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Allah rızası için yardim edin kocamı aldattım köpekler gibi pişmanım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler