Gerek lise, gerek üniversite hayatım boyunca hep çok beğenildim bir çok erkek peşimden koştu seçici olduğum için herkese şans vermedim tabi. 2 sevgilim oldu onlar da foss çıktı. Neyse yakında 28 yaşına giricem halâ bekarım. Benim gibi güzel alımlı birisi nasıl evde kaldı? Benden daha çirkinler bile hep evlendi.
Cevabın nedir?
+1 yılKasabanın birinde, güzelliği dillere destan bir kız varmış. Kendisiyle evlenmek isteyen uzak ülkelerden gelen nice prensi, asili, zengini, yakışıklı delikanlıyı reddetmiş. Kimseleri kendine layık görmüyormuş. Kıza gönlünü kaptırmış, aynı kasabada yaşayan genç bir delikanlı da bu kızı istemiş. Ama kız onu da beğenmemiş. Bizim delikanlı günün birinde kasabadan ayrılmış. Başka biriyle evlenmiş, çocukları olmuş, yeni bir hayat kurmuş. Uzun zaman sonra yolu yaşadığı güzel, şirin kasabaya düşmüş. Aklına bir zamanlar aşık olduğu kız gelmiş, ona ne olduğunu merak etmiş. Tanıdık bir yaşlı adam, güzel, büyük bir gül bahçesi olan bir evi göstererek kızın evlendiğini söylemiş. Kimseleri beğenmeyen güzel kızın kiminle evlendiğini görmek istemiş. Kocasını evden çıkarken görmüş. Kızın kocası şişman, kel, çok çirkin ve kaba bir adammış. Üstelik zengin de değilmiş. Nasıl oldu da böyle biriyle evlendiğini merak eden adam, kızın kocası gittikten sonra evin kapısını çalmış. Kız kapıyı açınca adamı tanımış. Adam sormuş:– Sen ki hiç birimizi beğenmedin, nice kısmetlerini geri çevirdin, nasıl oldu da böyle biriyle evlendin demiş? Kız da ona:– Sana cevabı vereceğim fakat önce gül bahçemdeki en güzel gülü koparıp getireceksin, yalnız tek şartım, bahçede ilerlerken geriye dönmeyeceksin. Adam peki demiş ve çok güzel güllerin olduğu bahçede ilerlemeye başlamış. Önce çok güzel sarı bir gül görmüş. En güzel gül bu derken biraz ilerde daha güzel kocaman pembe bir gül daha görmüş. Tamam budur işte diye düşünürken daha ilerde muhteşem güzellikte kırmızı bir gül goncası gözüne ilişmiş. Bir türlü karar verememiş, en güzel çiçeği bulacağım derken bir de bakmış ki bahçenin sonuna gelmiş, geriye dönemeyeceği için bahçenin sonunda yaprakları solmuş cılız bir gülü mecburen koparıp kıza götürmüş. Kız gülü almış ve adama demiş ki:
33 Yorumla- +1 yıl
– Bak gördün mü? Her zaman daha iyisini bulacağını düşünürken ömür geçer de sonunda en kötüsüne razı olmak zorunda kalırsın. Bu yüzden gençlik bitmeden elindekinin değerini bilip, yetinebilmeyi öğrenmek gerekir.
Soran+1 yılÇok güzel ve yerinde bir hikaye haklısın. Sanırım benim de sonum öyle olucak. Ellerine sağlık çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ins olmaz hakkında hayırlısı olsun
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Nasip. Allah kaderine alın yazına evlenmeyi yazdıysa önünde hiç bir engel duramaz evlenirsin. Allah kaderine alın yazına evlenmeyi yazmadıysa istediğin kadar uğraş evlenemezsin.
16 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten nasip mi yoksa avuntu mu bu 😒
Soran+1 yılElhamdulillah ben de müslümanım ama bazen avuntu mu diye düşünüyorum
- +1 yıl
Eğer olmuyorsa hayır görmek lazım. Evlenip keşke evlenmeseydim diyende var. Ben hayatımda şunu gördüm her insanın hatası ve gönül kırması vardır. Hz. Musa'ya Allah cc buyurdu:
-Ya Musa bana insanların kalbini kırmaması için dua etme. Ben onları yaratmış olmama rağmen bana bile küfrederler. Kendim için yapmadığı mı senin için yapmam.
Herşeyin Allah'tan geldiğine kalbinle inanırsan hiç bir şey seni üzmez.
+1 yılsen güzelim diye sana dünya yakışıklısı gelmesini beklersen daha cok beklersin 30 undan sonra zaten güzellikte düşüyor erkeklerin gozunde istedigin kadar güzelm de sen bir şey satıyorsun istedigin kadar da satmaya calış senin alıcın oldugu kadar para kazanırsın demek istedigim şu güzel oldugunu iddia et istedigin kadar bir yaştan sonra gelmez erkekler sana daha genç güzeller varken sonucta ulkede bir güzel sen degilsin kaldıki bir de seciciyim demişin her onune gelen teklifi cevirirsen seni bilen talipler bu şu adamı begenmedi benide begenmez bana bakacak kızlarla görüsürüm der seni es geçer kendini bulunmaz hint kumaşı sanma bulursun belki
233 Yorumla
Soran+1 yılBenim yas gecerken onlar da durduğu gibi durmuyor herhalde onlarin da geciyor kizlar da kendi yasitlarini ister ona bakarsan.
- +1 yıl
Yoo hic sanmıyom kızlarda öyle sorun yok olgun seviyorum diyip evlenen cok kaldıki senin yaş 30 û bulmuş sayışır fazla vakit kaybetme derim en azından birazda olsa eli yüzü duzgun biri gelecekse oda gelmez gelen fiyakası biraz iyiyse evlen git artık bak tertemiz kızsın cok erkekle de gorusmemişin aanıyom ki cinsel icerikli seylerde yaşamadın seciciyim diyosun yani fazla bekleme derim ben bile bu yaşımda evlenmek istiyom be sen nasıl dayandın o yaşa kadar
Soran+1 yılEvet temizimdir gerçekten 2 iliskim oldu kısa süreli onlar da. Ben de beğenmiyorum ne yapabilirim daha geçen ay yakışıklı bir mühendisi reddettim. Yani ben rahata alışmışım ilgi alaka beni boğuyor. Ne yani ben 30a gelince 40lıklara mı kalacağım yani
- +1 yıl
Ee mecbur güzelim kalırsın kalırsın bilemeyiz ama ulan muhendis gelmiş seni daha ne kadar rahat yaşatabilir afadersin ama biraz da sende aptallık var ya tipi uygunsa begendiysen hoşlanmasanda cok secici olma sonra tanıyarak hoşlanırsın belki yani olan sana olur diyim illa 30 degil ha kaldıki tum kısmetlerini tepersen sonra bir kısmet gelir beni kimse almıyor bunla evlenecem dersin onunda hem maddiyatı kotu hemde tipi kotu olur istemesende evlenirsin mecburiyetten evde kalmamak icin bak sana uzak akrabalardan bir ornek verim 3 kız kardeşlermiydi neydi işte 2 si evlenemedi evlenen kız kardeşinin cocuklarınj aldılar biri ogretmen biri bankacı secici davrandılar al evde kaldılar 45 50 yı buldu sanırım yaşları tamam secicilik güzel bişe ama sen seciciyim diyipte tum kısmetleri gonderirsen kapıyı kapatmıs olursun
Soran+1 yılNasil yani yeğenlerini mi aldilar 😮 ohoo ben de ne kismetleri kapattim bende aptallik var dedigin gibi ama rahatima düşkünüm çekemiyorum elimde değil
- +1 yıl
Aynen aldılar biri bir tanesini biri bir tanesini aldı evli olanın cocugu kalmadı elinde tabi rizaları var verirken
Cocukları 😅 ya merak ettim Allah icin sen dünya güzelimisin bir resmine bakabilirmiyim mesaj atarmısınız bir neden bu kadar rahat olmak istiyosun hem rahatlıktan kastın ne kısıtlama mı maddiyat mı ne 🙄🙄
Soran+1 yılHe evlatlik olarak mi aldi ben de evlendi sandim😂 rahatlıktan kastım, yani kısıtlanmak hesap sorulması vs. Bu tür şeylere gelemiyorum. Yok nereye gittin kimle gittin onu giyme makyaj yapma gibi şeyler. Birde ben vurdumduymazım biraz onlar da bu yönümü şikayet eder. Çok umursamaz ilgisiz davranırım
- +1 yıl
Evlilik bu degil işte kafana gore davranamazsın herkes ozgur davranacaksa evlenmenin ne anlamı var siz sonucta iki cift hayatta bir hayatı bir kılacaksınız evlilik budur yani kafama gore davranırım diyip evlenemezsin herkesin sorumlulugu var sonucya aynı yastıga baş koyacaksın sozunu dinlemiceksin sallamıcaksın adamı ozaman evlilik diye bir sey kalmaz bir iki sene sonra ayrılırsın bak babana anana onlar öleler mi eger öyle bir sekilde davranmak istiyosan benimle evlenen yok diyip şikayet etmiceksin cunku senin hatan bunlar
- +1 yıl
Bu arada yuh yuh teyze yigen mi evlenecekler cocukları aldılar demek istedim 😂😂😂
- +1 yıl
Ya bide mesaj atarmısın seni merak ettim kırma hadi sonra rahatsız etmem seni merak etme sadece merak ettim bu kadar ovuyosun güzelim diye ölemisin bakmak istiyom 😂 😂
Soran+1 yılYani ben de o yüzden sasirdim iste teyze yigen nasil olur diyee. Ya sevgililikte çekemiyorum evlenince evimin kadini cocuklarimin anasi olurum herhaldee 😂😂 mesaj atamam bu arada kusura bakma
- +1 yıl
Ee güzelim ozaman ole olacaksan birak gelsin birisi evlen işte evlilikte öyle olmam diyosan sen ne yaman celişkisin böyle ya kendinle 😂 😂
- +1 yıl
Valla bu kızları anlamak güc arkadaş ya 😂
- +1 yıl
Ya tamam bir takip et pp ne bakıcam sade mesaj atma seni merak ettim sadece ondan istedim mesaj atmanı ya da takip atmanı
Soran+1 yılEvlenmeden karışmalarına sinir oluyorum ben de işte 😂 ya asıl mesele ne biliyor musun erkekler çok ilgi istiyor ben de çok ilgilenmeyi sevmem mantık insanıyım ben o kadar canimli cicimli seylere gelemem olmuyor yani
- +1 yıl
Eee sevgili oluyosunuz adı üstünde askerlik arkadaşımı oluyosun güzelim sen 😂 😂 yani canım cicim demicekte mudur gardaş bilader mi desin adam sana ya da sen ona 😅 o senin sevgine muhtac sen onun sevgisine ilgisine muhtacsın yani 😂
Soran+1 yılCanim cicimden kastım öyle demesin değil bebek gibi ilgi bekliyorlar ben o kadar ilgi göstermem yani 😂
- +1 yıl
Ya sendr abart ha abart o kadar da degil ya 😂 tamam ben erkek olarak ilgi isterimde bebek gibi degil yani hrr erkegin icinde bir cocuk var yani bunuda unutmamak gerek dimi eger böyle dusunursen sen evde kalmaya mahkumsun 😅😅
- +1 yıl
Bu arada hep erkeklerden sikayetcisin ev hanımlıgın nasıl senin elin hamarat mı hep erkeklere giydiriyon 😅😅
Soran+1 yılMesela o bahsettiğim mühendis ayağını inciltmişti benden güzel söz bekliyormus, ben ona doktora git ben ne yapayım demistim darıldı bana. Ama haksız mıyım yani ben doktor muyum alla allaaa 😂
Soran+1 yılTemizlikte iyiyim yemek yapmayı bilmiyorum 🙈
- +1 yıl
Hayır bak güzel soz degildir o ilgilenmeni istemistir bakmanı istwmiştir beni önemsiyomu deger veriyomu bana endise ediyomu gibisinden seyler beklemistir sen okuz gibi soguk sert bir şekilde helede bu üslupta solersen karsındaki kim olursa olsun darılır yani soguk davranıyo sanki mecburiyetten benle gorusuyo gibisinden anlar 😄
- +1 yıl
Ohoo herkes temizlik yapar ya ne var onda ben bile yaparım daha yemek ypmayı bilmiyosun puuu sana 😅😅😂😂😂
- +1 yıl
Ne iş yapıyosun sen güzelim de hele bakalım 😅😅
Soran+1 yılO da öyle şeyler söyledi işte haklıydı belkide çok umursamaz davrandım oysa o benimle çok ilgiliydi elimdeki son iyi talibi kaçırdım 😕😕
- +1 yıl
Yani sen fırsatları tepmişin ne diyim ki adamı sevmiyo gibi soz etmişin
Soran+1 yılTemizlik az iş mi ya evi mis gibi çicek gibi yaparım daha ne olsun yemeği de öğrenirim
- +1 yıl
Bu yaşına kadar niye ogrenmedin demezler mi adama hey yavrum hey 😅😅😅
- +1 yıl
Unide ne okudun Şu an ne is yapıyosun
Soran+1 yılEvin küçük kızı olma avantajları bana iş yaptırmazlardı öğrenemedim 😂
Soran+1 yılKamu yönetimi
- +1 yıl
Demekki en kıcuk olmak herzaman iyi degilmiş 😅😅
- +1 yıl
Hmm calısıyomusun peki
+1 yılKesin ben güzelim sana mı kaldım be diye teklifleri elinin tersi ile itmişsindir.
Benim çok teklif ettiğim güzel kız geri çevirdi teklifini ya da işi ağırdan aldı şimdi tek tabanca takılıyor hepsi36 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oldu herkeste bir kusur bulup kimleri reddetmedim ki şimdi pişmanlıkla bakıyorum onlara 😪
- +1 yıl
Aynen onlarda pişmanlık ile bakıyor şimdi! Sıkma canını henüz geç kalmış sayılmazsın gençsin daha illaki aday vardır bir sürü boşta erkek var içlerinden adam olanının teklifini kabul et yola devam et!
Soran+1 yılVar da benim yaş gidiyor yaşımı göstermiyorum ama yine de herkesin tercihi daha gencten yanadir 😪
- +1 yıl
30-35 yaş aralığında bekar erkek çok fazla
Soran+1 yıl40lara kalacağım bu gidişle
- +1 yıl
Kalmazsın kalmaz hem geç olsun güç olmasın😉
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
143Cevap
Leyleğin birisi uzun aşağı doğru yamuk gagasına biçimsiz vücuduna bakmadan etrafına kendisinin ne kadar güzel olduğunu anlatır söyler dururmuş..
Bir gün sabah uyanmış ve sabah kahvaltısı yapmak için nereye gidebileceğine karar verememiş.
Çünkü hiç bir yer ona layık bir yer olamazmış
Denizin kenarına inmiş neyse..
Demiş ki "tam kraliçelere layık bir yemek yemeliyim."
Balığın biri geçmiş altından demiş ki "bu ne böyle dişimin kavuğunu doldurmaz küçük"
Bir tane daha geçmiş ona demiş "kılçıklı"
Akşama kadar geçen balıklardan hiçbirini beğenmemiş..
Sonra bir bakmış balık geçmez olmuş...
Beklemiş beklemiş karnı iyice acıkmış artık akşam olmuş..
Artık hangi balık gelirse gelsin düşünmeden yiyeceğini düşünmüş..
Ama balık geçmez olmuş...
Artık açlıktan iyice kendinden geçip ertesi günü beklemiş..
Günler kovalamış derken leylek ölmüş...30 Yorumla
+1 yılİşte böyle kendinizi beğenip ben çok guzelim herkesle sevgili olmam dersiniz dersiniz böyle kalırsınız belki o kabul etmediklerin seni çok seviyordu belki onlardan biriyle evlenecektin şu an bende biriyle tanıştım 3. Buluşmamız oldu kıza çiçek aldım ettim öptüm kokladım kız dün akşam başka erkekle cafede yanyana canlı yayın yapıyor böyle yaptığı için ben bir daki buluşmada acımıycam s... cem
415 Yorumla
Soran+1 yılIste o kız bile evlenir o karakterle. Ama ben hem düzgün karakterli hem güzel oldugum halde kaldım
- +1 yıl
Ben o kızın taaaaaa... Edeyim zaten edicemde aynen bak böyle orp lar evlenir gider sevgi saygı bilmeyenler evlenir nasıl hayat anlamadım ben yaa
- +1 yıl
Paramı yedi yedi dün buluşcaz dedi bana kontör attı ver sonra cık gel ben arayacam seni dedi kontörü attım gidiyordum ne aradı ne mesaj attı sonra eve geldim bir baktım çekim atmış yanında erkek var kız arkadaşıda var
Soran+1 yılVay be harbi kullanmış seni arayıp kızsaydın ya
- +1 yıl
Bilerek salak ayağına yattım şimdi napıyon çiçeğim diye mesaj attım iyiyim falan dedi bekle sen acısını çok pis cıkarcam ben bunu nasıl tahrik edebilirim mesajlasırken s... den bırakmam ki
Soran+1 yılCanlı paylaşımı senin gördüğünü bilmiyor mu ve sadece belki de normal arkadaşıdır
- +1 yıl
Kızın omuzuna yastanıyor ediyor her gece başka bir erkekle çıkıyor dışarı nasıl birisi biliyonmu gösteripte vermeyen tipler var yaa onlardan akşamları hadi gel bara gıdıyoz cafeye gıdıyoz de yeter bide illa arabayla gitmem lazım araba olmadığı zaman çıkmıyor sinir olduğum şeyde ben cıkmıycam etmiycem demiyor olur buluruz anlaştık diyor buluşmuyor ben bunu yapmayayımda napayım
Soran+1 yılSenin paranı yiyip arabalılarla buluşuyor demek ki haklısın valla yap bence de. Yalnız anlamadığım öyle tip olduğunu bile bile neden onunla görüşüp para yediriyorsun
- +1 yıl
Daha 3. Buluşmamız oldu enson yanaştım arka koltuğa geçtik yanaştım yanağından öptüm eledim ettimde vermedi bacım benim tetirgin olduğum bir daha gelirmi buluşurmu acaba konuşuyoz biraz önce mesaj attım özledim seni dedim sen hep özlüyon sanki sevgiliniz haaa dedi verirmi acaba sonra 😂😂
Soran+1 yılEe madem sevgili değilsiniz istediğiyle buluşur niye karışıyorsun ki
- +1 yıl
Swarmdan çıkarmış ben görmeyeyim diye cafede takılıyor ben bunla bidaha buluşma şansım var mı acaba ona bir sokayımda aklı başına gelsin gelirmi bidaha sence niye ben doğru dürüst bir kız bulamıyom nalet olsun
Soran+1 yılArabam var param var de gelir 😂😂
- +1 yıl
Sen bekle onu öyle bir sikicemmm ki ağrısından bir yere oturamıycak aynen dediğin gibi yapcam yedircem 2 3 tanede bira içirtim mi görür o dalga geçmeyi 😀
Soran+1 yılBakireyse başına kalmasın sonra 😅
- +1 yıl
Yok bee o kızın bakire olma şansı yok yaa bakireysede s... de değil 😀
+1 yılşimdi sana bir hikaye anlatayım ; bir köyde çok güzel bir kız varmış köyün en yakışıklı adamı kızı çok beğeniyormuş kızı istemişler kız istememiş adam dayanamamış köyü terk etmiş, yıllar sonra köye geri dönmüş demiş kız vardı bakayım ne oldu ona kızın evini bulmuş izlemeye başlamış evden bir adam çıkmış şişman kel çirkin bir şey, adam cesaretini toplamış gitmiş kıza demiş ki kimdi o kız demiş eşimdi, nasıl olurda senin gibi bir kadın bu adamla evlenir, kadın adamı arka bahçeye götürmüş, gül bahçesi demiş en güzel gülü seç ama geçtiğini tekrar dönüp seçemezsin adam başlamış tam seçecek arkasında daha güzeli tam onu seçecek daha güzeli tam alacak daha güzeli derken duvarın dibine gelmiş solmuş bitkin bir çiçek kadın demiş işte durumum bu :D
20 Yorumla
+1 yılILlaki sana yakışacak birileri gelmiş sana, kızlara çok talep var. ama muhtemelen sen hem zengin hem yakışıklı olsun demissindir evde kalmissindir.30 ve üzeri olunca da eskisi gibi yüzüne bu kadar bakmazlar.. belki de abarttigin kadar güzel değilsindir bilemeyiz
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet gelenler oldu da hep reddettim fazla mükemmelliyetçiyim. 30'dan sonra neden yüzüme bakmazlar yaşımı göstermiyorum da..
- +1 yıl
Senin beğendiklerin yakışıklı ve zenginler genç kız arayışına koyulur.. belli bir yaş tan sonra erkekler genç istiyor.. Bu yasa kadar begenmediysen yelpaze daha da daralır demek istedim. Bakarlar tabi... semin payına düşen de kistasi düşürmek olur
Soran+1 yılOnların da yaşı büyük olucak ama ben 30 olduğumda. Mesela 35 yaşındaki biri gidip 20 istemeye hakkı mı var. Neyse ben kriterleri düşürmeyi düşünmüyorum işlerine gelirse :)
- +1 yıl
Demek istediğim olmaz değil , sadece ihtimaller daralıyor. tabiki 35-37 yaşında ki birisi 30-32 yerine 23-25 ister
Soran+1 yılEee ben 40'lıklara mı kalacağım yanii 😬
- +1 yıl
Sizin beğendiğiniz kişilerle o kişilerin arayışlari nin kesismë ihtimali her sene daralır tabi. Ama olmayacak şey de değil.
Soran+1 yılAnlaşıldı ben evlenemicem. Armudun sapı üzümün çöpü diye diye kaldım
yanlış anlama ama dış görünüşüne fazla kafayı takmışsın. herşey güzellik olsaydı adriana lima aldatılmazdı. erkekler ilk başta güzel olan kadınları sadece takılmak eğlenmek için önemserler. daha sonra eger başka özellikleride çekici olursa aşık olurlar. ama çok güzel bir kız olmasanda farklı bir cazibe karakter seksilik veya konuşmayla erkekleri yine aşık edebilirsin ve evlenebilirsin. dış görünüş önemsiz değildir ama dış görünüşün kadar diğer özelliklerin ne kadar çekici ona odaklanmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılHatırlat seni eig seçicem
Aile & Toplum konusunda 12,8b cevap paylaştı. Evlenmek için çaba sarfetmiyorsun ki ,
Ailene söyleyebilirsin mesela etraflarında akrabalarda tanıdık güvenilir birileri çıkar elbet. sonrada niye evde kaldım? Kalırsın tabi :) daha bulacan , konuşacan bundan olur mu olmaz mı bir muhasebe yapacan aradan zaman geçecek yaş 30 ları bulacak. elini çabuk tutman iyi olur şahsen ben 30 yaşımda olsam :D yani az daha genç birisine bakarım :D acık konusayim bu gidişle 40 lıklara yar olucaksın gibime geliyor :Ddd1107 Yorumla
Soran+1 yılTüm moralimi alt üst ettin ya 😪 niye yaşımı göstermiyorum ki herkes olduğumdan küçük zannediyor beni 18liklere taş çıkartırım bendeki fizikle 😬
Soran+1 yıl😂😂😂 5-6 çocuğu duyunca ben de seni elerdim zaten. Millet 50sinde bile doğuruyor. 30da evlensem 32imde 1 tane, 35imde de 1 tane doğururum tamamdır yani niye hemen harcıyorsunuz bizi 😪
Soran+1 yılFelaket tellali gibisin yaa 😂😂 sen 18 yaşında kız alsan anca çocuk doğurmaya yetişir sana 40a kadar tamamdir herhalde aradan çocugun başına bir şey gelirse açığı da kapatır 😂😂
Soran+1 yılBen çok çocuk isteyen biri degilim zaten evliliği yaşamaktan yanayım 😂😂
- +1 yıl
Hem sen niye 50 yaşındaki kadınla kendini bir tutuyorsun ki :D kadın azılı çıktı diye aynı şey sende de olacak diye bir kaide yok :D onlar eski toprak insanlar , meyveyle kaymakla balla beslenen insanlar. sizin ofise anca etlekmek geliyordur , ye anam ye , sağlığı düşünen kim?
Soran+1 yıl😂😂😂 ay alemsin sen ya. Valla ben hep abur cubur yerim zaten. 50 yaşımda çocuk yapmıcam tabii ki o sadece örnekti en son 35 yolun yarısı 😂
Soran+1 yılEe ben de taş çıkartıyorum hemde sporla değil Allah vergisi. Şimdi bu fizikle kırklıklara mı layık görüyorsun beni sırf 6 çocuk yapamıcam diye 😪😪
Soran+1 yılGidip nereye yatırım yapayım reddettiklerimin hepsi evlendi etrafta adam kalmadı dediğin gibi 40lıklar var sadece 😪
Soran+1 yılNe kerizi sen insanı suya götürür susuz getirirsin 😂
Soran+1 yılHayir konu fizik olduğu icin onunla övündüm yoksa karakterimde sağlamdır yani 😅😅
- +1 yıl
Aman efendim o sizin fenalığınız :D ben sadece neyin ne olduğunu bilirim :D öyle kolay kolay kazılan kuyuya düşmem o kadar :D üstelik suya götürüpte susuz getirmek için yalan şarttır :D bende yalan yoktur :D yalan söyleyecek kapasitede yoktur :D insanın kendisini tanıması kadar güzeli var mı?
Soran+1 yılSen çok fenasın yaww burcun ne senin? O değil de en son 2 ay önce iyi bir talibi kaçırdım o günden beri tık yok ciddi ciddi kaldım
Soran+1 yılEvet ya ben sadece burada durumu açıkladım herkes övünmüşsün demiş gerçeği söyledim oysaki. Çirkinim evde kaldım deseydim o zaman da güzelsindir kendine haksızlık etme derlerdi 😂😂
- +1 yıl
Ben burçlara inanmam anam. bilimdir saygı duyarım ama kesinlik ifade etmez böyle şeyler. ama çok merak ediyorsan 11 ekim. üstelik her aynı burçtan olan benim gibi olacak diye bir kaide yok. bununla ilgili bilimsel bir araştırma vardı hatta ama bulamadım..
Kısaca herkesin karakterinde olan şeyleri , veya kendisinde duymak istediği şeyleri burçlara serpiştirip önünüze sunuyorlar. sizde aaa gerçektende öyle diyorsunuz.. ama farketmediğiniz şey şu , maviyi seviyor diyebilirler , ama maviyi herkes sever,
Teraziler duygusaldır ama bir o kadar da mantıksal hareket ederler derler , fakat bunun burçla bir alakası yoktur. her erkek duygusal olabilir , her erkek mantıksal düşünüyor olabilir. üstelik mantıklı düşünmeyen birisine giderde , ' aa ne kadar mantıklı konuşuyorsun? ' dersen , o kişi kafasından şunu geçirmeye başlar , ' ben ne kadar mantıklı bir insanım ya? Oğlum sen bir numarasın var ya , oyyy yirim valla , ben bitaneyim ' :Dad
Soran+1 yılYok ya fala hiç inanmam baktıranlara da sinir olurum açıkçası. Arada burada kahve fincanlarını atıp fal soranlar var uyuz oluyorum 😬 burçların karakteristik özelliklerine inanırım ama.
Soran+1 yılYa fazla umursamaz vurdumduymaz ilgisiz soğuk davrandım. Hicbir söylediği şeyi kabul etmedim o yüzden. Simdi pişmanım 😒
- +1 yıl
Nasreddin hoca torunuyla yolda gidiyormus. altinda esek var tabi , cocuk yuruyor.
Demisler ki hoca ayip ayip , kucucuk cocugu yurutmeye utanmiyor musun?
Hoca alinmis. bindirmis cocugu kendisi yurumeye baslamis.. az otede gorenler , cocuga kizmislar utanmiyor musun koca adami yurutmeye diye. neyse demisler bu sefer esege ikisi birden binmisler. otede gorenlerde esege yazik degil mi demisler :D ikisi birden inmis :D bunlar salak mi esekleri var binmiyorlar demisler :D en sonunda hoca esegi sirtlanmis sonrada demis , milletin ne dedigine bakana esegi bile sirtlandirirlar diye :) her zaman kotu yorum vardir ama , ben orada ne dedigimi hatirlamadigim icin yalan soylemistim sana damarina basayim dedim diye :D baktim sende inaninca hic bozmayim dedim :D ben gercekten hava atiyorsun sanmistim :DD
Soran+1 yılBen şimdi anlamadım sen neyi yalan dedin bana ben neye inandım 🤔🤔🤔
Soran+1 yılHem neyin havasini aticam evde kalmanin mi 😂😂
Soran+1 yılGit soğuk su iç ya da ona mesaj at deme de başka bir seyse söyleyebilirsin 😀
- +1 yıl
Bak erkeklerde şöyle bir olay vardır. elini tutarsın. istemsizce hormonlar tavan yapar kamış odun gibi olur :D beni seviyor musun dersin. oda tabii ki der :D bak burada ince bir nokta var ama. seviyorsa da evet der. sevmiyorsa da , o anın heyecanıyla sevdiğini zannedebilir yani :D çaktın mı köfteyi.
O yüzden hep derler ya biz çok sevdikte ne olduk filan diye. onların %80 ini sevdiğini zannedenler oluşturuyor :D eğer erkekte hormon devreye girerse aşkla isteği karıştırabilir yani. bunun önüne geçmek istiyorsan , fiziksel temastan kaçınacaksın. sorarsa günah diyeceksin , sadece konusacaksin. bu onun sevip sevmedigini anlamanin en garanti yoludur. sevmiyorsa en basta gider. eger rolcu ise , evlilik disi iliski ister sana cesitli seyler vaadeder.. evlilik , daha cok baglanmayi istemek , hatta duygu somurusu yapar beni sevmiyor musun diye, vs. Ama hic o konulara girmiyorsa , girse bile usulunce konusuyorsa , ondan olur :D vir kac ayda belli eder.. - +1 yıl
Özellikle duygulardan (face sozlerinden bahsetmiyorym tabii ki ) , fikirlerden bahseden , tahminler ve tarihten bahseden kisilere yapis. tabi tarihten bahseden herkeste dogru cikarimlar yapmiyor ama , onu da senin yasam tecrubene ve dogrularina birakiyorum. sa lak degilsindir heralde :D anlarsin o kadarini da :Dd
Soran+1 yıl😂😂 yok ya o tür şeyler istemedi normal şeylerden mesela telefonda konuşalım dedi ben hayir msjlasmak istiyorum dedim gibisinden her şeyin tersine gittim yani. Diğer yönden dediğin kişileri de rahatlıkla anlayabiliyorum. Var öyle bir gevşek sürekli evlilik vaadiyle bir şeyler söyleyip bulusmak istiyor amacını anlamamak zor değil ağzının payını alıp gidiyor
Soran+1 yılBu arada sen bana neyi yalan dedin ben onu hala anlayamadım 🤔
Soran+1 yıl😂😂😂😂 ayy değişiksin sen de yaa 😂
Soran+1 yılYa o da oyle bulusmak istedi ama ona bile gitmedim iste kaçırdım gül gibi adamı. Simdi whatsabimda ekli hikaye falan paylassam hemen bakiyor ama yazmiyoruz artik birbirine
- +1 yıl
Ben sadece olaylarin bende bıraktıkları hisleri , yaraları , onardıklarını , kimleri etkiledigini hatirlarim :D birde konusma ozurlusuyum bir seyleri toparlayipta anlat desen anlatamiyorum :D o yuzden ustune gitmedigim icin hic olaylari anlatmaya calismiyorum. tabi bu beni robot gibi , sizin tabirinizle ot gibi bir insan yapiyor :D
Soran+1 yılNe dalga geçiyorsun herhalde. Sen mi konusma özürlüsün. Demek birde konusabilsen nasıl olcakmışsın. Şu sitede ağzı senin gibi laf yapanı daha hiç görmemiştim 😅
- +1 yıl
Adam neci biraz anlatsana bana , senin ona karsilik vermemeye iten bir sey olmus olmali. durduk yere yapman , gerçi kızlar çok yapar bunu da , neyse gene senin olgun bir insan olmana bağlayarak bunu bir sebebe bağladığına inanıyorum. neden karşılık vermedin? Tüm erkekler aynı mı dedin? O hatayı bende yaptım , çok iyi bir insanın kalbini kırdım. hatamı düzeltme sansı bulamadan da kız vefat etti hala da icimde yara olarak duruyor
- +1 yıl
Dalga gecmiyorum , ben gercek hayatta hic konusan bir insan degilim. cok okurum cok düşünürum. cok dinlerim. ama is konusmaya gelince , , bir dakika bekle lutfen derim :D konusacaklarimi dusunmem gerekir , sonra toparlamam :D sonra verdigi etki uzerine calismam , mimik jest , araya espri eklemem gerekir :D o esnada da karsimdaki coktan gitmis olur :D
- +1 yıl
Yani mukemmeliyetci bir insanim biraz. soyledigim seylerin bir etkisi olmali. cumlelerde derin manalar olmali. karsimdakinin bunu anlamasi gerekir. ama , ' amaaaan sen kim kopek :D ' dermiscesine kaale almiyorlar :D ama ben iyi bir insan olduguma inaniyorum. iyi olmak istedigim icin kaybediyorum. yoksa birisi bana kotu bir sey soyledi atiyorum. dovmesini bende bilirim :D 6 yasimdan beri dayak yiyip dayak atiyorum nasilsa :D asil mevzu ona hatasini bildirmek , onun uzerinde dusunmesini saglamak , ders cikarmasi icin ornekler verebilmek..
Soran+1 yıl30 yaşında maden mühendisi aynı şehirdeniz. Daha önceden tanışmıştık ben üniv. Staj yaparken onun babasının iş yerinde yapmıştım ordan çok iyi anlaşıyorduk gülüyorduk falan ama arkadaştık sadece. Aradan bir kaç sene geçti işte şimdi yani bana açıldı. Karşılık vermeme sebebim bana çok teklif geliyordu özellikle o sıralarda. bir bunalma gelmişti yani ve diğerlerinin niyetinin kötü olduğunu düşünüyordum samimiyetlerine inanmıyordum. Bu da o arada kaynada. Bide buluşalım falan deyince istemedim
Soran+1 yılSenin adina da üzüldüm kız hasta mıydı neden vefat etti? Allah rahmet eylesin.
Soran+1 yılValla konusurken nasılsın bilmiyorum ama yazarken baya iyi konusuyorsun bol bol düşünme vaktin oluyor ondan herhalde 😅
- +1 yıl
Bunlar benim beynimin calisma hizini aşan şeyler :D o yüzden mesajlarda beklentiyi yukseltirken gercek hayatta hayal kırıklıgina sebep oluyorum. mesela mesajda boyle konusmasam , der ki bu cocuk konusmuyor. ben konusacak konu bulayim :D ama hazirliksiz geliyor ben ona o bana bakiyor. birde sey oluyor bak :D bunu cok yasiyorum. mesela bir sey anlatiyorum. o konu daha iyi anlasilsin diye bir baska olay anlatiyorum daha sonra ikisini baglamak icin. az onceki nasreddin hoca fikrasi gibi dusun :D sonra bu ikinci olayi anlatirken ne anlattigimi sasiriyorum :D nereye baglayacaktim lan diyorum.10 dakika konustuktan sonra hic bir yere baglayamadan oylece kaliyorum :D karsimdaki bana bakiyor ben ona bakiyorum 'D mal gibi kaliyorum rezil oluyorum :D bunlar beni konusmaktan alikoyan seyler :D
- +1 yıl
Kızda beyin tumoru varmis. hayattan umudu kesilmis.
Beni gormus begenmis. ayni yerde yasiyoruz ama beni nasil gordu , nasil ismimi buldu bilmiyorum. sonucta ben yasadigim civarda asla gorunmem. gece hareket ederim daima :D gordugum yuzleri ve plakalari da asla unutmam :D neyse burada bir kizda beni cok uzmustu. hep iyilik yapuyorum deger veriyorum uzulen ben oluyorum. mikerim boyle isi bundan sonra hepsine kotu olacam , tersleyecem dedim. bu kizda iste o zamanlarda bana faceden mesaj yazdi. cok ugrasti ama kabule tmedim hic. simdi okuyunca mesajlari farkediyorum. sevmeyen veya egolu bir insan o kadar ugrasmazdi. sonucta bir albenim yok disardan bakinca. neyse, bu sag cikamayacagi bir ameliyata girmek istemis vefatindan sonra arkadasiyla konustum. konusmalarim onu cok uzmus , arkadasina da anlatmis hatta.. ameliyattan sonra doktor yuru demis. yurumemis. konus demis konusmamis. hareket yap demis bilerek yapmamis.
Bilerek olmek istemis yani. bu beni derinden etkiledi.
Soran+1 yıl😂😂 o da iyiymis. Güzel girip kötü bitiriyorsun yani. öyleyse başka konulara girmeden direkt söylemek istediğin şeyi söyle unutmazsın böylelikle 😂
Soran+1 yılBana da orda bir seyler söyledin nasreddin hoca olayında. Ben yalan soyledim ciddiye aldın falan ama devamini tamamlayamadin gercekten 😂
Soran+1 yılHadi ya kötüymüş gercekten. Film gibi. Üzüldüm kıza. Ben de kalp kırmamaya özen gösteririm çünkü benim de çok hassas kalbim var
Soran+1 yılYazmaz o çok gururlu çıktı ya. O da whatsaptan müzik falan paylaşıyor ben de paylaşıyorum birbir gönderilerine bakıyoruz ama ne o nede ben yazmıyoruz
- +1 yıl
İnsan olan herkesin kalbi hassastir zaten. sadece gizlerler , onu oldurmek icin caba sarfederler. en cokta ona vakit ayirmamakla yaparlar bunu..
Dedigim gibi bir stilim var ve bu stilin disina cikamiyorum. hani soyle bir sey vardir..
Birisi cok cooldur. biz yuz tane cumle soyleriz bir halta yaramaz. cocuk hic bir sey soylemeden tum begenileri toplar :D ulan bari bir kelime etseydin :DDd deseydik bari cocuk dogru soyledi hakkini yemeyelim :Dd neyse bakariz birisinin dedigi dogru. bizde onun gibi cevap vermeye kalksak ne olur?
İste :D hani cool olmayan birisi cool bir sey soylerse ne olur :D anladin mi demek istedigimi :D beni bozuyor boyle seyler. bir seyi nasil diyecegimi de bilmiyorum. sacma sapan bir insanim anlayacagin daha kendim gibisine bile denk gelmedim ki sorunu birlikte cozebileyim :D
Soran+1 yılEn son şeyi paylaşmıştı yıldız tilbe&fikret dedeoglu - unutamazsın. Biliyor musun o şarkıyı bilmiyorsun youtubeden bak. yaşının büyüklüğüne bakma tarz bir insan öyle müslümce yapısı yok 😂 o yensin gururunu ben niye yeniyorum
Soran+1 yılYok ya yanlış anladın Müslüm dinleyenler tarz değildir demek istemedim. Yani nasıl anlatsam bilemedim daha böyle free takılan tip işte. Kendisi de gitar çalar arada. Müslümcüler daha depresif takılır ya o bakımdan dedim. Evet cuk diye oturttu şarkıyı 😬
- +1 yıl
Vurdu gol oldu diyorsun ha :D kabullenmek guzel bir sey.. muslumu savundugum filan yok merak etme :D istedigin gibi konusabilirsin :D ergenligimde dinlerdim sadece aradan cok uzun zaman gecti :D
Allahtan jilet filan atmadim cunku cok anormal seylere taniklik ettim. neyse , nereye kadar gidecek peki bu imalı hareketler :D bir yerden sonra bıkkınlık getirecek çünkü
Soran+1 yılNe zaman gururunu kırdı kii 😬 yani uslu tip işinde gücünde. Bir de bir kankisi var erkek onunla takılır genelde. Maç falan yaparlar öyle yani. Bana karşı çok kibardı elimin tersiyle ittim ona yanarım
- +1 yıl
Erkek olmak sandığından daha zor :D yanına varmakta büyük mesele :D ben mesela şuanki aklımla hic bir kizin yanina gidipte seni seviyom caney diyemem :D neden? Bitmeye mahkum yani yillarca kahrimimi cekecek muslumanim zaten elini tutamam opemem edemem. gecmez ki o kadar uzun sure. uslu tipse gururunu yen sen bence..
Soran+1 yılYazdiklarinin devami okunmuyor ya nazara geldi galiba yazinin devami açılmıyor 😬 ben yenmem birkeresinde ben yazmıştım simdi de o yazsın
- +1 yıl
Uygulamadan giriyorsan oyle olur.
Ben diyecegimi dedim gerisi senin bilecegin is :)
Ama benden sana tavsiye olsun , kuranini turkce olarak oku :) bugun cogu kisinin olmadigi kadar temiz bir insansam , bunu kuranda yazan allah kelamina borcluyum.. eger birisiyle evleneceksem o kisiyi , kitapta yazanlara gore degerlendirecegim. eger evlendikten sonra okusaydim , belki bosanmam bile gerekecekti. esim benimle ayni fikirlerde olmayacakti. o yuzden bu senin icin onemli bir konu olabilir. zaten onemli de , yani belki takmazsin filan. sonradan aklina gelmesindense , simdi okuman elbette daha iyidir. iyi veya kotu fikirlerinin kesinlesmesine , netlik kazanmasina sebep olur.
Soran+1 yılKuran'ın türkçesini okuyordum bir ara yarıya falan gelmistim bir kac gün okumayınca oyle kaldi okuyamadim daha. Peki dana kolay gelsin başarılar dilerim yorumların için de ve ayrıca beni güldürdüğün için de çok teşekkür ederim 🙏
Soran+1 yılYine yazının devamını okuyamadım ama neyse 😀
Soran+1 yılPeki tekrar tesekkürler. Sen bile benden önce evlenir çoluk çocuğa karışırsın 😂
- +1 yıl
Ben istedigim okulu kazanayim bak ne naneler yiyecem :D 3. 4. Sınıfta tabi :D kapalı ve duzgun gorunen kizlarin hepsini siraya gecirip sorguya cekecem :D en uygunuyla konusup imam nikahi kiyacam :D sonra butcem uygun oluncada subatta evlenip ekimde cocugu eline verecem :D al diyecem :D
Soran+1 yılInsallah kazanırsın 😀
Soran+1 yılKandiramam maalesef evlenirken ortaya çıkar. Bu yaşımla kabul eden birisini bulsam iyidir 😀
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum sana da başarılar 😀😀
Soran+1 yılBol çocuklu ve mutlu bir evlilik diliyorum sana 😂😂 bay baayy
Soran+1 yılOlmaz ilk sen 😂
Soran+1 yılTamam tamam kapattım hadi bayy 😂
Soran+1 yılAva giderken avlandın yani 😂
Soran+1 yılTamam tamam hadi sen kapat gönlün olsun
Soran+1 yılSimdi de benim egom zedelendi banane ya ben kapatıcam hadi baayyyy
Soran+1 yılBence de gitsen artık diyorum 😂😂
Soran+1 yılTamam öyle yapalım yorum sayımız görüş sayımızı geçicek yoksa 😂😂
Hadi bay baayyy
Soran+1 yılBay baaayyy 🙂 uf vedalar ne zor oluyor be üzüldüm şimdi
Soran+1 yılNe yapayım vedaları sevmiyorum hüzünlendim 😪
Neyse bitsin artık. Hadi kendine iyi bak hayatında başarılar ve mutluluklar dilerim. Çok iyi bir insana benziyorsun daima böyle kal 🙏
Bay baay
Soran+1 yılTamam devami okunmuyor yine hadi baayyyy 😂
Yani evde kalmak demeyinde , 40 yaşından sonra evlenip çocuk yapanlar var örnek verdim sadece. 28 yasında bir bayan için evlenmek problem değil tabiki , sen iste yeterli kısmetin kapına dayanır :) Ve de burası önemli evleneceğini kişiyi kalbine yakıştır , fazla seçici olmayın , çokta kuruntu yapmayın. Kısmet le , ismet olmayınca olmaz derler. O yüzden hayırlısı diyin , karşınıza ummadık bir anda çıkacaktır
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kriterlerinde : sadık-saygılı-sevgili-dürüst-kötü alışkanlıkları olmayan tip olmalı fazlası varsa onları ertelemen gerek... Kriterlerin içinde karşındaki kişinin fiziksel yapısı veya maddi durumu veya ailevi durumu gibi saçma sapan kriterler varsa kaçırırsın papatyayı taşıyan dalı...
10 YorumlaBelki kendini bu kadar güzel gördüğün içindir? Resmen kendini beğenmişsin bende erkek olsam seni almam.
33 Yorumla
Soran+1 yılNeden Eğer Sen güzelsen kendini beğenmiyor musun
Soran+1 yılBen de ayhhh cok güzelim yazmadım ki bu güzellikle nasıl evde kaldım yazdım ama harbi nasıl kaldım ya herkes bana hayranlıkla bakar 😪😪
- Aile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış kişileri seçmişssin emnim şimdi bile senden hoşlananlar vardır ama sırf sana istediğin gibi yaklaşmadılar diye yanaşmıyorsundurr
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen öylee bravoo 👏👏👏
- +1 yıl
öyle yapma ama iyilerdir belki nasibini itmee
+1 yılSana göre sadece güzellik önemli sanırım. şu an güzelliğin değil, kişiliğin önemini daha iyi kavramaya başlamışsındır diye düşünüyorum. Bilakis hala yakışıklı, zengin vs gibi bir arayış içerisindeysen güzel bir enkaza dönüşebilirsin gelecekte ABLA
30 Yorumla
+1 yılPeşinden çok erkek koşan bir kızın güzel olduğunu görmedim şimdiye kadar
312 Yorumla- +1 yıl
Doğrusun (eig) olmalı bence, Harikasın.
Soran+1 yılHer şeyin bir ilki vardır beni gör dicem ama bu da imkansız maalesef.
- +1 yıl
Yürü be bitli..
Soran+1 yılSen Yürü kimin sorusundan kimi kovuyorsun
- +1 yıl
Kızım; beyninde Çakan kısa devre kıvılcımlarını, soru sormak zannediyosun.
- +1 yıl
"İmkansız" diye bir şeye inanıyorsan bazı şeylerin "ilk"inin olmadığını da kabul etmişsindir.
Bu durumda kendinle çeliştin ve ben alacağım cevabı aldım :)
Soran+1 yılYa siz ne saçmalıyorsunuz şurda 28 yaşına giricem herkes bana hayranlıkla bakarken ben nasıl evde kaldım? Güzelliği sorgulamayı bırakın da buna cevap bulun
- +1 yıl
Ve beyin koşarak uzaklaşır...
- +1 yıl
Troll Troll başka açıklaması olamaz :)
Yani kimsenin bu kadar beyinden yoksun olabileceğini sanmıyorum.
Soran+1 yılBirde sen uzaklaşsan keşke @MoonPrench
Soran+1 yılAyy sizi inandırmak zorunda değilim. Süper sorumda daha kaliteli fikirler var aradığım yorumları orada bulabilirim size yeterince vakit ayırdım hadi iyi geceler.
- +1 yıl
@pocomotoist şu son hareketi yaparmısın ben kendime yakıştıramıyorum
Aile & Toplum konusunda 43,8b cevap paylaştı. Demek ki fazla güzel ve alımlı değilsin veya kişiik sorunu var. Yoksa hiçbir erkek seni yalnız bırakmaz sen istediğin sürece.
24 Yorumla
Soran+1 yılHicbir erkek beni yalnız bırakmak istemiyor zaten ama ben yaklaşımlarını beğenmiyorum yalnızlığı seçiyorum
Soran+1 yılO da doğru belkide evleneceğim kişi o reddettiklerim arasındaydı
+1 yılsacma boş işlerle ilgilwne amacı ideali olmayan ama guzel olduguusanan, cunku iki kuaföre para sıvayanhr kız guüzl olur onu herkes yapar, önemli olan bugun bilim teknoloji veya tarih olarak hangi konulara kafa yordun? osyal medyada hava atmak her basit insanın yaptıgı şey basit zeka erektirmeyen zamanı cöpe atmada 1 numaralar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. 28 yas evde kalmak icin gec degil. Evlenenler mutlu mu saniyorsun bekarlik sultanlik derler. Takma bosver. Isine eglenmene bak.
41 Yorumla- +1 yıl
Özele gelirmisin
Fazla seçici, soğuk yüz ifadesi, baskın mantık, fazla güçlü olmak
Sebebi bu12 Yorumla
Soran+1 yılAynı beni tarif ettin ya nasıl bildin 😮
+1 yılKendini çok yüksekte gördüğünden olabilir mi sence? Sizler yüzünden evlilik yapmıyoruz artık. O duruma getirdiniz adamları.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini bișey sanmasaydin illaki biri olurdu birazda kendin haketmis gibisin merak etme yakinda cikar karsina 35 40yasind biri evlenirsin sende
111 Yorumla
Soran+1 yılOff napiyim 40 yasinda adami yaa 😪 hem ben yaşımı hiç göstermiyorum ki herkes 20 sanıyor
Cevap sahibi+1 yılDavul bile dengi dengine kibirlenirsen böbürlenirsen, olacagi bu
Soran+1 yılSimdi 28 yaşındakı kadının dengi 40 yaş mıdır yani 😒
Cevap sahibi+1 yılbenim yasim 27olucak , 27yasinda bjr kadin ile evlenmem sahsen, tabi buyuk konusmamak gerek yinede
Soran+1 yılEe bana ayarladığın denkliğe göre 15 yaşında kızla evlenmen gerekiyor. Ayrıca erkekler kendilerinden çok küçük alma hakkına sahip olabilirse kadınlar da aynı hakka sahiptirler
Cevap sahibi+1 yılKafaya bak :) ben senin kibirin icin dedim 40yasinda biriyle evlenirsin artik diye :) benim yasim 27 evlenicek olsam 20 25arasi olsun isterim
Soran+1 yılKibiri nerden çıkardın yaa bende zaten kendimden 2-3 en fazla 5 yaş büyük biriyle evlenmek isterim senin dedigin gibi 40larla degil
Cevap sahibi+1 yılYukarida yazidigini tarafsiz bir sekilde oku anlarsin ne demek isyedigimi, bende böyle güzelim diye gecinip nerde yvsak varsa onla takilip sonra dut gibi kalan cok gordum
Cevap sahibi+1 yılYanlis anlama dedigimi, efendi isinde gucunde olan erkek yerine olmicak hayallere kosanlar icin diyorm :)
Soran+1 yılNeyse uzatmaya gerek yok ben de önüme gelen yavsaklarla takilmadim 2 kisi oldu onlarla da olmadi
Cevap sahibi+1 yılOnlarda foss cikmis, belkide onlarda senin icin ayni seyi dusunmustur, neyse demek istedigim kibirli olmak iyi degil tutumun yanlis hayatta bol sans elbet cikar karsina seninde dengin
Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Herkesin bir alıcısı vardır elbet
Bir umuttur yaşamak
Dış çıkan erkeklere değil
Gerçekten değer veren seven gözlerine bakınca derinliklerinde kaybolan erkeği bul10 Yorumla
+1 yılBende kendime şaşırıyorum. Alımlılık, güzellik fazlasıyla var hala doğru düzgün koca bulamadım. Bugün kuaförde hamile genç bir kadın gördüm çok özlendim :'(
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Tamam övünürsün işte , erkekler peşinde koştu , çok beğenildin vs vs vs. İstediğin kadar güzel ol alımlı ol farketmez çünkü kafa basit. "Güzel olmama rağmen evde kaldım" diyebilecek kadar basit.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde bizim turk kezbanları evliliğe ticari yönden yaklaşıyorlar o yuzden kibirli ve erkeği kaz gibi yolma peşindeler tatmın olmayı buılmıyorlar . sonrasındada şekil a da görüldüğü gibi orda burda ağlayıp evde kaldım diyorlar . ha bide . https://www. youtube. com/watch? v=VhQCVSYANe4
10 Yorumla28 yaşındasın evde kalmış deme kendine.30larinda çok kişi evleniyor. Kısmet denilen şey bu iste sanırım
20 YorumlaBende kendimi güzel buluyorum seçici olduğum için bende bulamadım aslında sebebi nasip güzel likle alakası yok ben farkına vardım sizde farkına varın
20 Yorumla
+1 yılİş arkadaşım da 31 yaşında: hem güzel, hem akıllı, hem mantıklı.. yaşı abime uygun olsa kesinlikle tanıştırırdım. O da aşırı seçici
20 Yorumla
+1 yılolayı hala güzellik ve çirkinlik kıyasıyla yargılamaya devam edersen muhtemelen zor evleneceksin evlensen de gerçekten mutlu bir evliliği bulamıycaksın gibime geliyo
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılArmudun sapı üzümün çöpü dem kimse dört dörtlük değildir kalp gözüyle bak karsındakine tipiyle mesleğiyle ailesiyle yaşıyla alışkanlıklarıyla yargılama sadakat ara sevgi ara önce o zaman kalmazsın evde güzelim diyosan kendine gececeğini unutma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru düzgün bir ilişkin bile olmamışken bir de evlilikten bahsediyosun.
Evlenmek isteyeceğin biri ile tanışıp ilerledin mi ki tek hedef evlilik kaldı40 YorumlaAllah çirkin şansı versin diye boşuna demiyorlar.. hayırlısı olsun diyelim. umarım en yakın zamanda gerçek aşkını bulabilirsin. 😇
10 YorumlaBeyin yerine ceviz taşıyor olabilirsin. Bu soru da kendini övmüşsün. Egoistlik var demek ki insanlar seni tanıyınca kaçıyorsa
10 Yorumla
+1 yılguzel olmakla mutluda olunmuyo sanslida. böyke oldugunu saniyosan safligindan simdiye kdr kimseyle olmamistir. evlilik göreceli degildir kapiş?
10 Yorumla
+1 yılTipini ozelden at bakalim guzelmi cirkinmi karar verelim
116 Yorumla
Soran+1 yılGüzel miyim çirkin miyim diye sormadım ki foto atayım.
- +1 yıl
Kendinin guzel oldugunu dusunuyon ama belki degilsindir ve bu yuzden evde kalmissindir. Guzel olup olmadigina sen degil baskalari karar versin
Soran+1 yılBaşkaları tarafından beğenildiğimi detayda yazmıştım zaten buraya foto atıp sen bana güzelsin desen ne olucak niye evde kaldığıma çare mi bulucaksın
- +1 yıl
haah işte sorunu bak bulduk. sürekli erkeklere karşı bir cevap verme isteği sürekli üste çıkma isteği. senı evde bırakan sebep bu
Soran+1 yılBak bu da olabilir erkek arkdslarim da bu yönümü şikayet ederdi
- +1 yıl
demekkı neymııış. çok bilmişlik yapmıyacakmıssın. herkese cevap verme zorunlulugu hissetmeyecekmıssın. insanlarında doğruları olabılırmıs. bunu kabullenecekmıssın
Soran+1 yılNeden ben de kendi doğrularımı savunamaz mıyım
- +1 yıl
sen her zaman doğru olduğunu dusunup bunu laf kalabalıklarıyla ispatlamaya calısan tipsin
Soran+1 yılHıı bak bu da doğru 😅😅
- +1 yıl
seni tanıyom ben yaa :) bende de o durum var :))
Soran+1 yılNasıl tanıyorsun ismim ne? sende mi hep kendini haklı görüyorsun 😅😅
- +1 yıl
eveet. bende hep haklı olmaya çalısır ve olurum :)
Soran+1 yılNe tesadüf ben de olurum :) burcun ne
- +1 yıl
kova:) senin:)
Soran+1 yılOğlak
- +1 yıl
hele helee yakınmışız. sen özele gelsenee
+1 yılİşte böyle döt gibi kalırsın ortadaaaa çok sevindim... şaka lan şaka zaten evlenme yaşı 30 oldu günumüzde...
20 Yorumla
+1 yılInsa genken evliliğini erteler belli bir yaşa geldimi seçici olmaya başlar bu yaştan sonra sizde seçicilik başlar kolay kokay beğenmezsiniz
10 Yorumlabu da moda oldu lan sen nekadan da mütevazi bir hatunsun görende liv tyler zanneder :D..
20 Yorumla
+1 yılErkeklerin evlenirken sadece güzelliğe baktığını kim söyledi sana cici kız
20 YorumlaDogru insana denk gelmissinizdir keain onuda tipsiz gorup kacirmissinizdir
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen beni senelerce çok seven 2 kişi olmuştu ikisini de tipinden sebep kabul etmedim
Soran+1 yılTeşekkürler size de
+1 yılgüzel kızlara cesaretliler gelir canımtadını çıkar :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende senın gibiydım sımdı kafamı taslara vuruyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmedin mi halâ 😟
Cevap sahibi+1 yıl30 yasındayım kısöet bıle yok unıden sonra komple kapandı
Soran+1 yılIşte 2 sene sonraki halim sensin 😪 ne yapacağız şimdi
- +1 yıl
Yazik la size 😂
+1 yılyüz güzelliğine 40 günde doyulur da huy güzelliğine 40 yılda doyulmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun iyi maaşlı bir işin olmaması da olabilir. Güzel olman seninle evlenilmesi için geçerli bir kriter değil. Paran hep olacak ama güzelliğin bir süre sonra yok olacak. Ayrıca belki de güzel değilsindir.
10 Yorumla
+1 yılBen arasam bulamıyorum sen bulsanda kaybediyorsun. Neye önem veriyorsun sevgilin olacak kişide.
10 Yorumla
+1 yılCevabı kendin vermişsin ''seçici birisiyim'' diye. Doğal evde kalman.
10 YorumlaBenim gibi anlayışlı tam bir evlilik adamı da evde kaldı malesef :D
10 YorumlaHuyun güzelliği de önemli yanlış tercih yapmış olabilirsin mesela
10 YorumlaAhlak güzelliği olmalı güzellik çirkinlik 2. Planda
20 YorumlaAlbenin yok demekki, bu kadar iddialı olursan işin zor,
10 Yorumla
+1 yılsen kriterlerini Ağrı dağına çıkarıp ona buna burun kıvırırsan daha çok beklersin
20 YorumlaKismet sabret et elbet olur gonlune gore biri cikar ama fazlada secici olma
10 YorumlaHem çok seçiciyim diyorsun hem de neden evde kaldım diyorsun kendinle çelişmeyi bırakırsan evlenebilirsin
20 Yorumla
+1 yılKibirlililer evde kalsın bir zahmet bir halta yaramazsınız..
20 Yorumla
+1 yılBöyle gizlenirsen evde kslman çok normal deģilmi? 😎
10 Yorumla3 hafta sonra 26 olucam ikimizde yaşlanmadan bir hal çare üretmemiz diye düşünüyorum :)
10 Yorumlagüzellikle ne alakası var bunun kısmet bu işler takma kafaya
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen daha beynini gelistirememişsin hangi dağ başında yaşıyorsun evde kalma nedir Allahın aşkına
04 Yorumla
Soran+1 yılTam da şehrin ortasında yaşıyorum.
Evde kalmak=evlenememek
Soran+1 yılEvlenmek istemeyenlere saygı duyarım sizi bilemem ama ben okudum mesleğimi de elime aldım hayatı da doya doya yaşadığıma inanıyorum. Artık evlenip yuvamı kurmak istiyorum bu benim tercihim
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılLisede üniversitede beğenilen birisiydin diyorsun. Sanırım seni en çok beğenen de yine senmişsin. İnsan bu kadar kendini beğenmiş olmayı nasıl becerir?
10 Yorumla
+1 yılBisey olmaz evlilik dedigin bir kac yil guzel zaten 35 te evlensen 40 ta bikarsin :)
10 Yorumla
+1 yılbeklentileri ne kadar çok ve yukarıda tutarsan o kadar yalnz ve mutsuz olursun.. hayat böyle
10 YorumlaBu sorunun cevabini bende bulamadim. tipim iyi param pulum evim arabam saglam bir isim var ama nedense evlilik kismet olmadi
10 Yorumla
+1 yılişte bu şımarık ukala kızlara gelsin sende en son göbeğini kaşıyan elinde kumanda tv nin karşısında oturmuş bir adamla evlenmek zrounda kalırsın 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (142)
Devamını Gör(187)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem